Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 7:20 am | |
| Nu mi-e frica;eu l-am trimis;iti dai seama ca in mainile lui Dumnezeu avem viata;daca ne vine randul,nici nu mai conteaza unde ne aflam! Denis e innebunit dupa "lalo' si fetite;asa ca....vor avea ce vorbi maine.Azi vine soacra pe la mine(ieri s-a abatut de la drum) ca sa-mi dea banutii sa-mi iau rochia de gala pentru cununia fratelui meu;ce soacra am.....vine muntele la Mahomed! |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 7:27 am | |
| sa-ti traiasca soacra si sa te ajute sa fie dumnezeu cu sotul tau | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 7:31 am | |
| Multumesc;asa este,suntem in voia Lui! |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:04 am | |
| Buna dimineata, gasesc si eu o gura de cafea? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:08 am | |
| Gasesti,gasesti;ce-ti face buburuza?Al meu deja mi-a mai scos un fir de par alb.A scos hainele deja din dulap,a pus stapanire pe telefon,a desfacut toate borcanele de capace,e ocupat tare! |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:13 am | |
| Oooo, neata Ginuta...ce de treaba are...Alessia inca doarme ( cu fundul in sus), deci mai am timp sa-mi beau cafeaua linistita ca daca se trezeste e jale. | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:30 am | |
| | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:32 am | |
| neata si tie Dia! ti-ai terminat treburile, am vazut ca mergi la munca dupa-amiaza... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:35 am | |
| neata fetelor ce faceti? nu prea am timp sa intru de sotu dar recuperez eu cand i trece picioru maine i scoate ghipsu si mai are 1 sapt de recuperat | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:35 am | |
| da azi dimi lenevesc tocmai m-am epilat si in rest nimic pana plec | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:37 am | |
| te faci frumoasa dia ralu e cm racita i curge nasu seara a cam tusit | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:40 am | |
| hei dia, dar pentru cine te aranjezi asa, vrei sa faci impresie la socrela neata si tie anna, imi pare rau pentru ralu, sanatate | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:43 am | |
| ei da asa putin ca vine caldura si trecem la fustite si sa ne scapam de pilozitati multa sanatet lu ralu sa treca raceala | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 8:48 am | |
| ei na, si chiar daca n-ar fi o ocazie suntem femei si trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 9:53 am | |
| neatza!!! gina shoppinguiala placuta!! dia cu ce te epilezi?eu ultima oara am folosit o crema veet si m-am facut de nedescris pe un picior,m-am iritat super,super tare zici ca-s arsa.bubite mici cu apa ,pielea rosie si e de la genunchi in sus(prima data cand ma epilez acolo) azi ma duc la dr. anna ,sanatate ralucai si sotului. danessa pupici alessiei.asa doarme si fi-miu ,cu fundu´n sus ieri seara a fost un cosmar pt mine,nu vreau sa treceti vreodata prin ce-am trecut eu. am ajuns cu kev acasa si eu ma pregateam sa merg la alergat si sotul mi a zis sa -i aduc tigarile din carut(care era afara),eu stiind ca ,kev e la tac-su in brate am lasat usa deschisa si am strigat la tac-su ca am lasat-o deschisa si sa nu-i dea drumul prin casa,el n-a auzit si cat am coborat eu si m-am dus sa iau tigarile ,numai auzeam bum-bum-bum pe scari,era kev .nu va pot explica prin ce soc am trecut,am apucat sa-l prind la ultimele 4 trepte din 14(cred).il vedeam mort,imi treceau toate prostiile prin cap,tipam cat ma tinea gura sa vina sotul,eu nici nu mai stiam ca eu l-am luat in brate si l-am dus in casa.am sunat o pe cumnata-mea sa ma duca cu el la dr,dar din fericire nu a fost cazul,nu are nici macar un cucui sau vreo vanataie.parca a cazut pe saltea,a avut Ingerasul cu el. si faza care ma durea cel mai tare e ca atunci cand coboram scarile,parca vedeam filmul cum cade kev si parca ceva nu ma lasa sa inchid usa,si cand am auzit bum-bum pe scari...mi s-a taiat filmul,cum am mai spus parca-l vedeam mort .in casa al meu pui deja radea ,se juca,vreo jumatate de ora nu m-am atins de el,tremuram si mi-l aminteam cum cadea pe scari si toate astea numai din cauza mea .l-a analizat cumnata.mea si cum am mai spus n-avea absolut nimic.offf...multumesc Lui DUMNEZEU si MAIcutei DOMNULUI ca e bine si nu are nimic. o luna usoara la toata lumea |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 9:58 am | |
| Buna fetelor. Mami_de_kevin, doamne, ce ti s-aputut intampla!!! Ma bucur ca micutul tau e bine acum! | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 10:01 am | |
| of saracutul dar si barbatii astia nu sunt atenti deloc noi tre sa fim in 10 parti cu ochi si apoi ei zic pai nu am auzit bine ca nu s-a lovit saracul apropo ma epilez cu epilatorul pe piciaore dar parca m-as duce inainte de concediu la epilat cu ceara ca la amre sa nu stau tot cu lama sau epilat dupa mine si plus ca inghinal nu pot cu epilat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 10:04 am | |
| cred ca a fost cea mai grea cumpana a vietii mele.dar a trecut,merg azi la dr.si se uita si la el. bia c face?tot la bunici? tu ce faci??bebelina ??misca sau inca nu? |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 10:13 am | |
| offfffff, andreea ce patanie...n-ai de ce sa te invinovatesti, doar sotul te-a trimis dupa tigari, iar tu il stiai pe kev cu el, dar asa suntem noi mamele...bine ca n-a patit nimic si totul este ok... eu te inteleg perfect, am avut si eu o patanie, acum 6 luni, tocmai ne intorsesem din concediu, toate bune si frumoase...m-am dus si eu ca omul la toaleta, lasasem fata cu tasu, iar el s-a apucat sa mai stranga din lucruri si a luat o bluza sa o puna in cuier, atat a fost ca am si auzit plansete, Alessia era cazuta si ii curgea sange, initial am zis ca de la dinti, dar sangele curgea continuu, asa ca am asezat-o pe pat si atunci am avut un soc, avea barbia taiata, ea a cazut, carnea fiind frageda s-a intins si a pocnit, am ajuns cu ea la urgente si a cusut-o...a stat tasu cu ea sa o tina, iar eu eram pe hol si o auzeam cu striga...cata, cata, adica gata, gata , i-a pus 3 copci, dar pentru mine a durat o vesnicie... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 10:21 am | |
| buna fetele,cine bea un capucino cu mn??de dimineata am fost la doctor si acum mi-a sp ca e baietel dar inca nu se stie nimic sigur....culmea daca nici la 7 luni nu se stie...si trebuie sa-mi fac un vaccin si nu-l gasesc nici unde in farmacii,voi unde va-ti facut vaccinu la 7 luni de sarcina??? | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 10:23 am | |
| ei nikole, vrea sa va faca o surpriza bebele...eu mi-am facut vaccinul la medicul de familie, dar il aveau ei, acum cu criza asta vad ca nu se gasesc nici cele pentru bebelusi | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 10:30 am | |
| culmea daca nu am dat telefoane si la Bucuresti si nimic.... | |
|
| |
danessa Moderator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 11:33 am | |
| off sufletel!!!i-a ramas semn,alessiei? burtica nr.1 cum e bebele??si eu cred ca e baiat,ti-am mai spus.sanatos sa fie rabdare ca vei gasi si vaccinul. ginuta cred ca e in probe,probeaza rochite peste rochite chiar crezi ca exista cineva la care sa le pese de oamenii din romania?? |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iul 01, 2010 12:33 pm | |
| nu-i pasa nimanui,am gasit vaccinu si cine credeti ca m-a ajutat sa-l gasesc???SOACRA la dct azi dim mi-a sp ca e baietel dar nu e sigur,asa ca nu-mi mai fac planuri ce e sa fie va fi bine venit | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 | |
| |
|
| |
| Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|