| Tricotaje manuale pentru copii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dina_dorina mamica noua

Mesaje : 20 Varsta : 41 stare de spirit : vesela si optimista
 | Subiect: Tricotaje manuale pentru copii Vin Iun 04, 2010 8:39 am | |
| Buna ziua ! Numele meu este Dina Schiopu si vreau sa va ofer o alternativa minunata si originala pentru imbracamintea celor mici.Toate produsele sunt realizate 100% manual (tricotate si crosetate) si sunt lucrate cu foarte mare drag,cu multa pasiune si o atentie enorma la detalii. Achizitionand acest tip de hainute aveti avantajul de a le putea personaliza in functie de dorintele Dvs si puteti alege singure modelele sau puteti solicita modificarea celor deja existente si toate astea pentru ca produsul final sa fie exact ceea ce va doriti.Deasemenea,firele din care sunt lucrate sunt de cea mai buna calitate si adaptate fiecarui anotimp si tip de hainuta in parte. Va asteapta promotii si surprize foarte frumoase,fie ca sunteti sau nu clientul nostru fidel.In curand se va desfasura si un concurs cu premii foarte atractive pentru prichindei. Va astept cu mare drag si va garantez calitatea si finetea acestor produse. Blogul de prezentare (aici puteti gasi modelele chiar inainte de a aparea pe site)www.tricotajecopii.blogspot.comSite-ul de unde le puteti achizitiona si unde gasiti imagini in detaliuwww.tricotajecopii.ucoz.com
Pentru orice-fel de lamuriri suplimentare sau intrebari,precum si pentru comenzi va stau la dispozitie pe messenger sau e-mail cu ID-ul dina_dorina2001@yahoo.com
Ultima editare efectuata de catre dina_dorina in Dum Aug 01, 2010 11:41 pm, editata de 1 ori | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Mier Iun 09, 2010 11:49 am | |
| Buna ziua fetele ! Haideti sa va arat ce am mesterit eu ieri,un set pentru o printesa de 7 lunite    Sper sa va placa  | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| |
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Dum Aug 22, 2010 10:05 pm | |
| | |
|
 | |
ancanaomi mamica super

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Lun Aug 23, 2010 5:17 pm | |
| doamne mai mamico, dar tu esti o creatoare nu gluma, sunt absolut superbe.
iar cea roz e bestiala , dar nu am gasit-o pe site sau blog sa ii pot vedea pretul, dar oricum ma gandesc ca e cam la fel cu cea verde, dar la bugetul meu nu imi pot permite, pacat... mi-ar fi placut tare mult pt printesa mea
| |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Mar Aug 24, 2010 9:09 pm | |
| Iti multumesc foarte mult pentru aprecieri, ancanaomi Rochita nu este inca afisata pe blog si site pentru ca vreau sa-i fac si o bascuta asa ca astept pana termin si aceasta piesa iar pretul va fi in jur de 120-125 de lei. Daca totusi vrei ceva putem vorbi,negocia sau vedem noi cum o rezolvam ca sa fie bine  | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Mar Sept 14, 2010 10:55 am | |
| | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Sam Oct 30, 2010 11:46 pm | |
| | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Mar Dec 07, 2010 11:25 am | |
| Un set foarte frumos si comod realizat din acril foarte moale.Este destul de grosut asa ca se potriveste foarte bine anotimpului rece iar cu o pereche de ciorapei si cizmulite fetita Dvs. il va putea purta si afara. Disponibil in stoc pentru cca.2,5 ani (cel din imagine) sau pe comanda in cca. 30 de zileSet "Laura" | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Joi Ian 06, 2011 3:07 pm | |
| Buna ziua si LA MULTI ANI !Fie ca noul an sa va aduca numai sanatate,impliniri,prosperitate si fericire ! Va recomand tuturor un set delicat ce se potriveste atat in ziua botezului cat si ca un cadou special pe care il puteti face unei bebeluse.Este disponibil in stoc pentru cca 0-3 luni (cel din imagine)si este realizat din bumbac mercerizat.Pentru mai multe imagini,detalii si pret intrati pe link Set "Vanessa" UN AN NOU FERICIT TUTUROR !!!!!! Dina Schiopu | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Dum Ian 23, 2011 1:05 pm | |
| Buna ziua mamici si pitici ! Daca tot se apropie primavara va aduc cateva bascute si palarioare pentru fetite.Modele deosebite si fire de cea mai buna calitate. Va las si cateva poze iar mai multe,precum si toate detaliile si preturile le gasiti daca intrati pe site.Toate cele 4 de aici sunt disponibile in stoc. Pentru detalii dati click pe link-urile de deasupra imaginilor ! BASCUTA "DORIS" BASCUTA "CRISS" PALARIOARA "ANDRA" PALARIOARA "JESSY" Poopici si o duminica frumoasa tuturor ! | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Vin Feb 11, 2011 4:37 am | |
| | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Joi Feb 17, 2011 8:25 am | |
| Buna dimineata tuturor ! Ca tot vine primavara va prezint o palariuta din bumbac,foarte dragalasa,in culori calde si placute si accesorizata cu doua floricele. Este disponibila pentru cca. 12-18 luni dar se poate realiza si pentru alte marimi sau in alte culori.Pentru mai multe detalii si imagini intrati pe link Palarioara "Happy spring" O zi cat mai buna va doresc ! | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Dum Mar 27, 2011 8:53 am | |
| Buna dimineata mamici si pitici ! Vreau sa va anunt ca ne-am mutat "in casa noua" adica avem un nou site pe care va astept cu mare drag,cu multe modele noi dar si multe surprize. De acum suntem la adresa www.tricotajemanuale.comO duminica relaxanta va doresc ! Dina Schiopu www.tricotajemanuale.com | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Joi Mar 31, 2011 8:27 am | |
| | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Lun Oct 03, 2011 8:29 am | |
| Buna dimineata mamici si pitici ! Luna Octombrie vine cu reduceri de pana la 70% la www.tricotajemanuale.com .Daca doriti sa stiti cum puteti beneficia de aceste reduceri si care sunt articolele incluse in promotie,intrati pe www.tricotajemanuale.com si cititi regulamentul postat pe pagina principala. O zi cat mai frumoasa si o saptamana plina de realizari va doresc ! | |
|
 | |
dina_dorina mamica noua

| Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii Mier Oct 26, 2011 9:53 am | |
| Buna ziua tuturor ! Vreau sa va aduc o veste buna.Un nou concurs va asteapta pe www.superbebe.ro Puteti castiga unul dintre cele 4 premii pe care www.tricotajemanuale.com vi le ofera pentru cei mici. Este vorba despre un premiu principal ce consta intr-o paturica crosetata manual din acril moale si calduros, cu un design si culori ce se potrivesc atat fetitelor cat si baieteilor, in valoare de 250 lei si alte 3 premii formate din bascute, bonete, palarioare sau botosei, fiecare in valoare maxima de 40,00 lei, pe care le vei putea alege dintre produsele noastre. Cititi aici ce trebuie sa faceti pentru a intra in competitie http://www.superbebe.ro/forum/forum165.htmlVa asteptam cu drag :) | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Tricotaje manuale pentru copii  | |
| |
|
 | |
| Tricotaje manuale pentru copii | |
|