Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|
+13mamicisibebelasi mami_de_kevin GINUTAVRABIUTA dolcemaria roxy14 iulia_mama_evelynei nikole olo_family Anna DD danessa Iuly35 dia 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iun 24, 2010 8:41 am | |
| Rezumarea primului mesaj :cap.7welcome mamici!!! vi-l las si eu pe "amantul meu" |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 8:37 am | |
| Neata iuly, stiam ca vei sosi, doar azi e duminica si nu faci treaba (sau cel putin asa sper) ...la noi e soare, cald, adie putin vantul...e bine deocamdata | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 8:51 am | |
| ei as,macar azi sa lenevesc ...la ce "m-am inhamat"e de treaba nu gluma.....sincer, sunt nitel protejata din cauza spatelui...eu mai mult cu treburile usoare....trimite o raza si la mine....ce va fac ingerasii?...ginuta pe unde mai e,DD,hai ca dia e cu burta la soare...danessa esti acasa,sau tot pe la soare pe undeva? | |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 8:58 am | |
| Sunt acasa, ne-a cam dat planurile peste cap moartea soacrei, dar asta e, ne-am plimbat destul si ne vom mai plimba, acum luam o pauza... Fetele sunt acasa, ca eu anul trecut cand mi-am facut renovari in casa am dormit in alta parte. | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 9:04 am | |
| sper ca sotul sa depaseasca momentul acesta..nurorile sufera dar baietii tanjesc,mai ales dupa mame..e bn ca ai avut unde dormi pe timpul curateniei...sotul e inginerul,proiectantul si executantul ,la curatenia de pe pereti,cu mici ajutoare la meseriasi-instalatori,fainatari,tamplari...asa ca trebe sa fim loco....mamici eu va pupic dulce,va doresc o duminica superba,si sper sa mai pot servi o cafeluta cu voi si sapt viitoare,desi in sanse reduse,voi incerca... | |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 9:12 am | |
| Da, sotul e constient ca asta-i viata, e dureros, dar... Sotul isi luase 2 sapt concediu vara trecuta sa plecam la mare si la munte, dar ne-am apucat de modificat ceva apoi ne-am lungit, am facut toata casa...ne-a facut frate-miu, care e de meserie, iar sotul a fost "ajutorul" O duminica placuta, poate-ti gasesti timp pentru o cafeluta mica. | |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 1:22 pm | |
| Chiar daca mi-o iau ca am postat dublu, fara sa fi trecut 24 de ore...o invit pe Anna la o racoritoare, poate are timp sa serveasca una cu mine, vad ca nu prea ne onoreaza cu prezenta pe la cafeluta | |
| | | iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 43 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| | | | ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Dum Iul 25, 2010 9:16 pm | |
| danessa, acum esti moderator, nu fa prostii ca ramai fara "fonctie" buna iulia, ce mai face bebe cu falcute mari ? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 | |
| |
| | | | Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |