Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Empty48%Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Empty52%Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cafeaua de dimineata!! 8

In jos 
+13
mamicisibebelasi
mami_de_kevin
GINUTAVRABIUTA
dolcemaria
roxy14
iulia_mama_evelynei
nikole
olo_family
Anna
DD
danessa
Iuly35
dia
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyJoi Iun 24, 2010 8:41 am

Rezumarea primului mesaj :

cap.7

welcome mamici!!!

vi-l las si eu pe "amantul meu" Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Lol

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Cafeaua_de_dimineata_1234177618
Sus In jos

AutorMesaj
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 8:37 am

Neata iuly, stiam ca vei sosi, doar azi e duminica si nu faci treaba (sau cel putin asa sper) Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 435847 ...la noi e soare, cald, adie putin vantul...e bine deocamdata
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 8:51 am

ei as,macar azi sa lenevesc TTTT ...la ce "m-am inhamat"e de treaba nu gluma.....sincer, sunt nitel protejata din cauza spatelui...eu mai mult cu treburile usoare....trimite o raza si la mine....ce va fac ingerasii?...ginuta pe unde mai e,DD,hai ca dia e cu burta la soare...danessa esti acasa,sau tot pe la soare pe undeva? TTTT
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 8:58 am

Sunt acasa, ne-a cam dat planurile peste cap moartea soacrei, dar asta e, ne-am plimbat destul si ne vom mai plimba, acum luam o pauza...
Fetele sunt acasa, ca eu anul trecut cand mi-am facut renovari in casa am dormit in alta parte.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 9:04 am

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 450612 sper ca sotul sa depaseasca momentul acesta..nurorile sufera dar baietii tanjesc,mai ales dupa mame..e bn ca ai avut unde dormi pe timpul curateniei...sotul e inginerul,proiectantul si executantul TTTT ,la curatenia de pe pereti,cu mici ajutoare la meseriasi-instalatori,fainatari,tamplari...asa ca trebe sa fim loco....mamici eu va pupic dulce,va doresc o duminica superba,si sper sa mai pot servi o cafeluta cu voi si sapt viitoare,desi in sanse reduse,voi incerca... Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 334492
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 9:12 am

Da, sotul e constient ca asta-i viata, e dureros, dar...
Sotul isi luase 2 sapt concediu vara trecuta sa plecam la mare si la munte, dar ne-am apucat de modificat ceva apoi ne-am lungit, am facut toata casa...ne-a facut frate-miu, care e de meserie, iar sotul a fost "ajutorul" TTTT
O duminica placuta, poate-ti gasesti timp pentru o cafeluta mica.
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 1:22 pm

Chiar daca mi-o iau ca am postat dublu, fara sa fi trecut 24 de ore...o invit pe Anna la o racoritoare, poate are timp sa serveasca una cu mine, vad ca nu prea ne onoreaza cu prezenta pe la cafeluta Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 521412
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 43
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 3:29 pm

da,da nu prea n-e onoreaza cu prezenta....o vrem pe anna...aici u noi...la o apa minerala,un suc ...ce-o vrea ea...numai sa vina.....sau esti pedepsita.... TTTT Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 521412
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 EmptyDum Iul 25, 2010 9:16 pm

danessa, acum esti moderator, nu fa prostii ca ramai fara "fonctie"
buna iulia, ce mai face bebe cu falcute mari ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 36 Empty

Sus In jos

Cafeaua de dimineata!! 8
Sus 
Pagina 36 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36
 Subiecte similare
-
» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
» Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente