Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba Sam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara  Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice  Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copii Mier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stem Joi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria Joi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele! Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita  Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
| | CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 | |
|
+21qalina lucia_bosca dodolin Ana-Maria coco83 yry feliciaboar shtefanyaa olo_family mellyamelia delia_rus84 dia raluca nikole iulia_mama_evelynei ancanaomi Anna dolcemaria Iuly35 danessa GINUTAVRABIUTA 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Lun Iul 26, 2010 6:29 am | |
| Rezumarea primului mesaj :Neata fetele,va las o cafea noua la un capitol nou!(ca sa nu se ingreuneze paginile,l-am blocat pe cel precedent) Sa o savurati cu placere! | |
|  | |
Autor | Mesaj |
---|
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Joi Ian 06, 2011 11:56 am | |
| Oho..La multi ani sotului, Danuta..si petrecere frumoasa la taierea motului..ce face Eric? e bine? | |
|  | | shtefanyaa mamica super

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Ian 11, 2011 10:51 am | |
| Multumim frumos dolcemaria. Eric e partial bine zilele astea...are niste bubite pe spate si azi merg cu el la dr sa vedem despre ce e vorba. Micuta ta printesa ce face? Pupici | |
|  | | danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Ian 11, 2011 6:29 pm | |
| Hello, hello! ce mai faceti fetelor?...in primul rand La multi ani!, pentru anul asta, sa aveti un an bun cu sanatate si impliniri... noi suntem bine, am inceput anul in forta, eu la munca, Alessia la gradinita...nici noi n-am terminat cu petrecerile...am avut Sf Ion pe tata, maine e ziua sotului, pe 13 am o cumnata, pe 16 tata, pe 31 nasul, pe 4 februarie nasa, pe 6 februarie o sora  | |
|  | | stem health unirea Sponsor STAFF

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Vin Ian 14, 2011 10:59 am | |
| Buna dimineata fetelor. Am venit si noi la cafeluta :).. Doresc sa aflu si parerea voastra in legatura cu un subiect: v-ar interesa sa facem mai multe concursuri pe blogul nostru: http://blog.stem-healthunirea.ro/ sau pe site: http://stem-healthunirea.ro/ - cu premii constand in diferite obiecte, trusouri sau lucruri utile mamicii si bebelusului? Ce fel de premii ati dori sa primiti astfel incat sa fiti tentate sa va inscrieti la concursuri? Astept raspunsurile voastre ca sa stim ce sa va oferim... | |
|  | | shtefanyaa mamica super

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Vin Ian 14, 2011 3:14 pm | |
| | |
|  | | andreea_k mamica noua

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mier Sept 26, 2012 1:43 pm | |
| salutare! nimeni pe aici? ma bucur sa vad ca munca unora n-a fost aruncata la gunoi;))
pacat ca nu mai e la fel de activ ca inainte :( ginooo ,unde-mi esti????mi-e dor de tine aici:((
pustiuuu rau de tot:(
| |
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9  | |
| |
|  | | | CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 | |
|
Subiecte similare |  |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |