Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba Sam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara  Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice  Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copii Mier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stem Joi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria Joi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele! Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita  Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
| | CAFEAUA-REMEDII | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: CAFEAUA-REMEDII Dum Mar 14, 2010 8:39 am | |
| Cele mai cunoscute intrebuintari sunt cele cosmetice. Femeile care nu-si permit creme anticelulitice scumpe, isi prepara singure un amestec care sa-i vina de hac pielii cu aspect de coaja de portocala: amesteca un sfert de cana de apa fiarta cu un pic de zat si o lingura de ulei de masline. Aseaza-te pe un prosop vechi sau pe un ziar si aplica amestecul pe zonele in care ai celulita. Acopera-te cu un plastic si stai asa cateva minute, apoi dezveleste-te, curata zatul de pe piele si aplica un dus cu apa calduta. Pentru rezultate si mai bune, se recomanda sa repeti aceasta procedura de doua ori pe saptamana.
Zatul face minuni si cand iti masezi parul cu el. Ii da volum, stralucire si ii intensifica culoarea, mai ales celui castaniu si negru. In plus, previne aparitia matretii. Nu este indicat insa pentru blonde.
Daca vrei un produs de curatat ieftin, incearca tot zatul de cafea. Cum este un pic abraziv, poate curata grasimea de pe vase si petele foarte rezistente. Este de ajuns sa-l amesteci cu un pic de apa si apoi sa-l aplici cu un burete pe suprafata murdara.
Poti folosi zatul si pe post de colorant. Pune-l intr-o hartie de filtru sau intr-o bucata de nailon, apoi inmoaie-l in doua cesti de apa fierbinte timp de 10 minute. Cu acest amestec poti sa vopsesti de la tasaturi si hartie, pana la ouale de Pasti (daca-ti place culoarea cafenie).
Acopera si zgarieturile sau petele de pe mobila. Toarna zat in apa fierbinte si aplica putin lichid pe zgarieturile de la mobila cu un betisor de ureche.
Te ajuta sa scapi de „musafirii" nepoftiti. Presara zat pe musuroaiele de furnici sau in locurile unde apar furnici. Nu se vor mai apropia de aceste locuri, din cauza mirosului. Se mai zice ca zatul nu le place nici melcilor.
Daca vrei sa-ti scapi catelul de purici, adauga un pic de zat in samponul cu care il speli. Nu numai ca actioneaza rapid, dar ii face si parul mai matasos.
Este o hrana buna pentru plante. Poate fi folosit in gradina, ca ingrasamant, pentru culturile de morcovi si ridichi. Inainte de a sadi semintele, amesteca-le cu zatul de cafea. Nu numai ca vei avea o recolta imbelsugata, dar nici nu vei avea probleme cu daunatorii. Daca iubesti florile, afla ca zatul de cafea este benefic si pentru tufele de trandafiri, azalee, rododendron si camelii. Toate aceste plante vor aprecia restul de la cafeaua ta de dimineata.
Zatul se foloseste foarte mult in bucatarie: fie cand macerezi carnea, fie cand vrei sa scapi de mirosul de mancare. Daca ai trebaluit o zi intreaga si nu vrei sa-ti miroasa mainile a ceapa, nu-i cazul sa dai banii pe sapunuri scumpe. Usuca zatul si freaca-ti palmele cu el.
Zatul poate fi folosit si pentru exfolierea tenului, daca este aplicat ca o masca pe pielea uscata. Zatul va curata tenul, va inchide porii si va indeparta celulele moarte, lasandu-ti pielea curata si luminoasa. Daca ai un ten cu tendinte de uscare, este obligatorie aplicarea unei creme puternic hidratante dupa ce dai jos masca.
Zatul de cafea este si un bun odorizant. Te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute de usturoi, de ceapa si de peste care persista foarte mult dupa ce le-ai utilizat. Freaca-ti mainile cu zatul de cafea, iar mirosul va disparea imediat. De asemenea, poti sa pui zatul de cafea intr-un recipient si sa-l depozitezi in frigider pentru a elimina mirosurile deranjante.
Improspateaza-ti garderoba de toamna, prin aplicarea unei cesti de cafea si zat in apa in care iti limpezesti hainele de toamana, sau cele in nuante de maron. Vei intretine mai bine materialul, iar culorile vor fi mai accentuate.
Mirosul va disparea imediat. |
|  | | mariaa mamica super

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Dum Mar 14, 2010 10:54 pm | |
| | |
|  | | Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Dum Mar 14, 2010 11:00 pm | |
| super gina,voi incerca si pt celulita si par. |

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Mar Mar 23, 2010 1:26 pm | |
| Pentru celulita,mirosul de ceapa si masca de fata sunt testate de mine si mie mi-au facut un mare bine |
|  | | andra mamica noua

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Mar Mar 23, 2010 7:32 pm | |
| eu pun zat de cafea la flori e foarte bun | |
|  | | mamicisibebelasi Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Mar Mar 23, 2010 10:40 pm | |
| eu asta nu am stiuto pt fata zat de cafea | |

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Mier Mar 24, 2010 7:49 am | |
| Incearca si o sa vezi ce ten finut o sa ai,ca pielea de bebelus |
|  | | mamicisibebelasi Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Mier Mar 24, 2010 10:15 pm | |
| daca esti asa sigura ginuta o sa incerc | |
|  | | DD mamica super activa

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Lun Mai 03, 2010 2:18 pm | |
| O cafeluta dimineata pentru "revergorare"si gata pentru o zi;suficient! | |
|  | | Iuly35 mamica super activa

Mesaje : 1571 Varsta : 48 stare de spirit : fericita,"implinita"
 | Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Lun Mai 03, 2010 4:33 pm | |
| eee am o problema,nu beau cafea naturala(cu zat),ci numai din aia 3in 1...dar la cate "chestii" ai relatat acolo ginuta,ma gandesc cum sa procedez  ...fac o cafea zilnic,da cin o bea?...si zatul il folosesc ....hmmmmm...am de treaba...utile sfaturi pe bune  | |
|  | | DD mamica super activa

| Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII Mar Mai 04, 2010 1:13 pm | |
| Utile sfaturi Ginuta;nimic nu se arunca,totul se foloseste;e si cazul cafelei dupa cate vad | |
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: CAFEAUA-REMEDII  | |
| |
|  | | | CAFEAUA-REMEDII | |
|
Subiecte similare |  |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |