| CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 | |
|
+21qalina lucia_bosca dodolin Ana-Maria coco83 yry feliciaboar shtefanyaa olo_family mellyamelia delia_rus84 dia raluca nikole iulia_mama_evelynei ancanaomi Anna dolcemaria Iuly35 danessa GINUTAVRABIUTA 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Lun Iul 26, 2010 6:29 am | |
| Neata fetele,va las o cafea noua la un capitol nou!(ca sa nu se ingreuneze paginile,l-am blocat pe cel precedent) Sa o savurati cu placere! | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Lun Iul 26, 2010 7:35 am | |
| Neata, eu tocmai am lasat-o pe Alessia la gradinita, azi o las sa doarma si la pranz, deci sunt free...nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai, am o gramada de treaba, dar cred ca intai merit sa savurez o cafea lasata de Ginuta. | |
|
 | |
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Lun Iul 26, 2010 7:54 am | |
| Ma retrag;ma duc cu copilasul la doctor;Ana stie ca are o urechiusa neagra(s-a intepat cu un creion) si si-a prins burtica cu un patent;nazbatiile lui obisnuite!Zi buna! | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Lun Iul 26, 2010 7:57 am | |
| Of, of...sper sa nu fie nimic grav...Alessia are o unghie vanata, si-a scapat o cana peste degetul mic, cu siguranta ii va cadea... | |
|
 | |
Iuly35 mamica super activa

Mesaje : 1571 Varsta : 48 stare de spirit : fericita,"implinita"
 | Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 6:44 am | |
| neata mamici...e gata  ....nu am rezistat sa nu intru sa va salut...ginuta cred ca e totul ok cu febletea mea....anna ne luam de mana-curatenie in toata casa  -urat moment...danessa cum s-a acomodat domnisoara la gradi?pe unde o mai fi DD  ....dia inca se bronzeaza  olo_family???nu mai vine la cafea ....  ,nici coco,nici pe cao2011 nu am mai vazut-o....mama mia dar multe din gasca lipsesc....or fi in concediu....eu ma "lupt" cu tevi,var,vopsea,tamplarie....pffff..... | |
|
 | |
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 7:24 am | |
| Neata! DD a abandonat dupa ultimele incidente,Cao2011.....mai rarut si ea ca intra de la serviciu si nu prea are timp iar de rstul fetelor nu stiu! Uite,un strop de relaxare de la Denis pentru toata munca depusa acasa! [URL=http://img39.imageshack.us/i/p7240 419.jpg/]  [/URL] Uploaded with ImageShack.us | |
|
 | |

| |
 | |
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 7:30 am | |
| Nu era el cu unghia,ci Alesia;el era cu urechea intepata in creion;patentul i l-a dat tati,de asta a scapat de mana mea!Mai am o tura de alergat de pe 2 august cu actele! | |
|
 | |

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 7:37 am | |
| scz,am citi ceva in leg cu creionul dar nu eram sigura unde a fost"infipt"  ...si cum e pana la urma,e bine?si eu cred ca la anu te voi urma cu alergatul....trustul unde am lucrat cik se apropie de faliment  .... | |
|
 | |
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 8:06 am | |
| Pai si eu tot din faliment am intrat in somaj(sau cel putin sper sa intru ca inca mai am de alergat) | |
|
 | |

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 8:40 am | |
| asta e...sper sa reusesti cu actele...si mai sper ca denis sa fie bn  ...mamici ,ma retrag,caci incepe"distractia"..va pupic si va las o  ......zi minunata sa aveti! | |
|
 | |
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 9:07 am | |
| Neataaaa, multumesc Iuly de cafelutza...ce mai faceti?? | |
|
 | |
Anna Administrator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 9:54 am | |
| neata fetelor 1 saptamana nu voi intra ca am de zugravit si nu am timp ma voi gandi ca suntcu voi si la zugravit efe ramaneti voi si care decid ceva sunt moderatori o zi bunaaa | |
|
 | |
GINUTAVRABIUTA Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 9:56 am | |
| Wow,ce mesaj rece;zi-ne ca ne iubesti,ca o sa-ti fie dor de noi,alea-alea!!!!!!Sa terminati cu bine treaba si spor! | |
|
 | |
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 10:02 am | |
| Spor la munca Ana | |
|
 | |
ancanaomi mamica super

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 10:04 am | |
| buna dimineata fetelor, dar ce matinale sunteti voi !!!anna si iuly, spor la treaba si va compatimesc, stiu cum e cu casa intoarsa, nasoooool, dar ce frumos va fi dupa toata dezordinea asta | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 12:01 pm | |
| Hop, top si eu, buna ziua de acum...am intarziat azistazi la cafeluta, dar motivat, am dus-o pe Alessia la gradinita, apoi am fost la mama sa facem pachetele pentru la cimitir, am facut pomana de 9 zile pentru soacra-mea, asa ca asta e scuza mea...de acum si pana la 16, cand ma duc dupa Alessia sunt la datorie. Alessia e cu unghia vanata, cu siguranta ii va cadea. De la 1 august ma voi muta si eu in casa noua, dar nu trebuie sa varuiesc, sa fac modificari, alea, alea, am totul de-a gata...noi stam intr-un apartament cu o camera, dar ne mutam la 2 camere, apartamentul surorii mele, care e plecata in Spania si e liber. Dolcemaria cum a fost la petrecere? | |
|
 | |
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 1:52 pm | |
| Fetelor vad ca sunteti tare zgarcite,  nu dati si voi un suc  , fac eu cinste la toata lumea.  | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 1:55 pm | |
| Merci Dolcemaria, eu am intrat, am baut cafeaua lasata de fete de dimineata si acum asteptam sa vina cineva sa-mi dea o racoritoare | |
|
 | |
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 2:05 pm | |
| Ii place printesei la gradinita??Mi-a fost dor de voi | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 2:14 pm | |
|  , ti-am simtit lipsa, nu prea am avut cu cine sa-mi beau cafeaua...cred ca-i place ca se joaca, sunt copii, iar ei ii plac mult, mai greu e la somn, dar o sa se obisnuiasca ...oricum trebuie sa-i placa, pentru ca asta va face de acum in colo... | |
|
 | |
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 2:34 pm | |
| Scumpa de ea, tu de cand incepi serviciul Danessa? | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 2:36 pm | |
| Vineri, pe 6 august...am program scurt, pana la ora 14, inceput promitator | |
|
 | |
dolcemaria Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 2:37 pm | |
| Fetelor am uitat sa va zic cum a fost la nunta  , m-am dantuit toata noaptea  , Mariutza dormea in carucior  si eu dansam | |
|
 | |
danessa Moderator

| Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 Mar Iul 27, 2010 2:38 pm | |
|  , copil cuminte... | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9  | |
| |
|
 | |