Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Empty48%Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Empty52%Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cafeaua de dimineata!! 8

In jos 
+13
mamicisibebelasi
mami_de_kevin
GINUTAVRABIUTA
dolcemaria
roxy14
iulia_mama_evelynei
nikole
olo_family
Anna
DD
danessa
Iuly35
dia
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyJoi Iun 24, 2010 8:41 am

Rezumarea primului mesaj :

cap.7

welcome mamici!!!

vi-l las si eu pe "amantul meu" Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Lol

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Cafeaua_de_dimineata_1234177618
Sus In jos

AutorMesaj
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:06 pm

un sfarsit de saptamana cat mai placut...fetelor si multi pupici va dorim... cheers
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:30 pm

Hei fetelor, gasesc si eu ceva de baut???...am fost putin la plaja, bine nu la soare, doar la nisip, ne-am si balacit putin, apa e calduta, am mancat si somn, doar Alessia...
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:32 pm

Buna Danessa, daaa, iti ofer o limonada cheers
Eu tot astept sa vina sotu' acasa sa mergem in parc cu nasii, la plimbare cu fetele..o zis ca sta o ora si vad ca a trecyt doua Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 248404

Iulia, multumim la fel si tie iti doresc, un weekend placut.
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:36 pm

Buna Dolcemaria, multumesc de limonada, chiar e ffff. buna...pai n-ai iesit inca la plimbara, ma gandeam ca deja te-ai si intors TTTT ...si eu il astept pe sot, eu sunt de ieri venita la mare, doar cu Alessia, sotul vine in seara asta Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 521412
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:38 pm

Super, va distrati ca intre fete TTTT ..acum a ajuns sotu', slava Domnului cheers
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:41 pm

Daaaaaa, deja am cheltuit banii pe care-i aveam, daca era sotul ma intorceam cu bani acasa tavalesc ...plimbare placuta!
Iulia si tie un weekend placut, scuze, m-am luat cu altceva Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 435847
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:44 pm

Merci Danessa, mai vb, distractie placuta .
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:48 pm

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 334492
Nu mai vrea nimnei o limonada, ne-a lasat Dolcemaria...
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:52 pm

ms danessa ...disfrutati din plin...ca vorba aia,,,de aia este vacanta,, cheers
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 3:56 pm

Deci am companie, buna Iulia.
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 4:31 pm

da,am noroc ca doarme evelyne cu taty ....dar cand ma gandesc cata treaba am ma apuca plansul...dar ma delectez si eu un pic ca doar merit din plin....zic eu...
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

Varsta : 38
stare de spirit : happy mum

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptySam Iul 10, 2010 6:44 pm

buna gasca. Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 477373 halal concediu am avut, ca altfel nu pot sa spun. a fost friggg si a plouat. asa ca am plecat acasa si am stat acasa. nu m-am putut balaci deloc in mare nici sa ma bornzez. noi stam aproape de mare dar am hotarat sa ne cazam la un hotel si am plecat de acolo chiar de conditiile era foarte bune, nu bune, pt ca a fost rece si a plouat cu galeata tot timpul asta si inca mai ploua. poate vom merge in alta parte in concediu ca nu m-am distrat deloc, ci pur si simplu am stat.
mi-a fost tare dor de voi si imi pare bine ca va regasesc! sper sa fiti toate bine, sanatoase!
bebe e ok, cred ca el s-a simtit foarte bine, pe cand lu' mami...ia fost tare rau ca nu ia placut in concediu.
dupa cate se vede, cred ca am scapat de greturi, deci nu imi mai este rau cum imi era, nu mai vomit. adica, mai bine spus nu mi-e rau absolut deloc. dar, mananc ca un porc, m-am ingrasat si am pofte foarte multe. cam atat.
voi sunteti bine, sanatoase? Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 618293 Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 618293 Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 571776 Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 571776
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyDum Iul 11, 2010 4:05 pm

cat stai la mare??
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyDum Iul 11, 2010 9:26 pm

sunny Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 477373 roxy...noi suntem bine...pup
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyDum Iul 11, 2010 9:50 pm

buna roxy pacat de soare dar na aste e vremea bine ca sa simtit bebe bine danessa ai leptop la maree? Ai grija la valuri sa nu ti-l ea :TTT:
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyDum Iul 11, 2010 10:02 pm

anna ce mai faceti ,ralu este bine...?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:02 am

e gata cofe ....hai mamici,ca servesc singura si nu prea merge Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 535197 ....
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:05 am

nu o servesti singura!!!!! nu te las eu..da' ce eu nu as bea un pic de cafea...mai ales plina de dragoste?!:))
Ce mai faci iuly?cum esti?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:09 am

pupic neata dianaaaa,sarmana ca nu ma lasi singura....o strig si pe ginaaaaa,poate ni se alatura.....eu cum sa fiu...plina de var...am intrat in hora si joc....a fost vb ca imi pun numai gazu si centrala si ,al meu a completat...dat cu var pus gresie in bcat si o camera....deci in jum de casa e jaleeeee Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 804862 ....e da sa las astea voi ce ati facut ,copilasiii?pozne ceva....aaa....mi-am adus aminte,deci cum e casa de-a valma ieri a fost duminicaaa...si musafirii au sosit...imi vinea sa urlu....gata nu ma mai plang.... TTTT
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:29 am

vai da'greu am mai putut intra pe sit...ce greu merge...
in fine...iuly te compatimesc... ai treaba nu gluma,dar lasa ca vei avea o casa tare tare,, mumoasa,,
Noi am fost in parc sambata,ne-am simtit tare bine!
Azii cred ca mergem sa vizitam ceva rude,vor pleca maine in Anglia...
Chiar asa ...GINUTAAAA!!!!!!unde esti????????
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:38 am

am treaba,ai dreptate....dar "dansez" dupa Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 749457 ...super diana,plimbarica,vizite alea alea...eu ma voi retrage Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 535197 .....merg la smotru...o zi cat mai frumoasa va doresc,si las mamicilor ce vor veni o cofe .....sanatate la copilasi... FFFF
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:43 am

buna dimineata!am sosit si eu...azi nu merg la munca ,mi-am luat liber.....vreau sa fac un pic de curatenie generala....hmmmm ce buna e cafeau cofe facuta de iuly35....>spor la treaba>ca sigur ai de furca ,nu gluma....
olo_family:ce face paul....pup
annna......hai la cafea.....lui evelyne ii este dor de ralu..... Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 571776
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:54 am

Buna iulia!neatza!
Paul acum s-a trezit,l-am schimbat ,si ,,topaie,, prin patut...
Evelyne?!

Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EoWdCafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EoWdp2
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 7:57 am

evelyne inca doarme...saracuta ....ca in fiecare dimineata o trezesc sa mearga cu mine la munca....
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 EmptyLun Iul 12, 2010 8:00 am

Te-am mai intrebat o data...unde muncesti? cum te descurci cu evelyne?!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8   Cafeaua de dimineata!! 8 - Pagina 22 Empty

Sus In jos

Cafeaua de dimineata!! 8
Sus 
Pagina 22 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
» Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente