Autor | Mesaj |
---|
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 1:06 pm | |
| intradevar o veste minunata! asa suntem noi mamele..ne alertam din orice,dar de fapt nu e nimic grav.. da ,inca alaptez si sper sa o fac cat mai mult,chiar daca e putin! asa zicea si pediatra ca poate fi din cauza alaptatului..sau ca mi-am schimbat alimentatia(cura) ..multe leg,fructe , cruditati... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 1:07 pm | |
| Motiv de sarbatoare;dai sampania ca ti s-a usurat sufletul! Ne bucuram pentru tine |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 1:12 pm | |
| pt voi mamici,suportul meu moral! pt bebeii nostri!! multumesc ginuta pt cuv frumoase :676t: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 1:15 pm | |
| Ce tratatie grandioasa! Sper sa nu mai ai nevoie niciodata de suportul nostru moral,dar aici suntem pentru orice situatie atat cat ne sta in putinta! Pupici lui Paul ca e sanatos si sa nu o mai sperie pe mami |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 1:49 pm | |
| salutare fetelor acu am ajuns si eu acsa acu ma relaxez ca bia e la mama pana vineri asa ca imi astept sotiorul acasa :inimioara: ,ca doar suntem singurei si dupa 6 sapt de abtinenta totala acu recuperam | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 6:23 am | |
| Buna dimi mamicile,repedea pus de : :cofinim: : ca doar eu sunt "cu pitici pe creier" si nu dorm ca oamenii normali...ma bucur pt tine olo_family,ca ingerasul e sanatos,am luat o gura sampagne (crek de aia vb pitigaiat) ,asa cum spunea ginuta,e minunat cand ai suport moral,dar nu pt rele (boala) ci pt chestii frumoase.... dia tine-o tot asa...recuperati maik,cat se poate..."mosnegeste" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 6:26 am | |
| Neata! O cafea la "doamna"-multa si fara zahar! Si eu sunt extrem de matinala: deja printul meu a papat,sotul a plecat si eu m-am asezat(la barfa pe forum) |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 6:31 am | |
| neatza mamici...nu sunt asa fresh [pt ca afara ploua...iar eu si Paul suntem tare mohorati...voi vedea mai incolo... imediat ii dau papa..apoi somn vorbim mai incolo:) | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 6:57 am | |
| neata ginuta, olo_family......harnicute si voi.. ....la mine desteptarea e la 5.00...deci tot eu mis cu "piticii' mai "dehai" ca voi.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:00 am | |
| Corect;eu sunt trezita cu cafeluta pe la 6. |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:16 am | |
| alaturi de cafeluta,nu "pune" nimic? ....ce "tupeu' am...intrebare cu "subanteles" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:19 am | |
| :haha: Pai cafeluta mi-o serveste drept scuze ca ma trezeste in zgomote;se impiedica,ii cad lucruri din mana,rastoarna etc.Si altceva nu mai accept eu (asa de dimineata) ca sunt botoasa ca m-a trezit in socuri-zi de zi acelasi scenariu! |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:25 am | |
| eee,este adormit saracul....ar trebui sa iti dea de gandit"ameteala" lui prin casa...uite asa era si la noi..."razboi" nu alta,pana m-am lecuit....de cu seara ii pregatesc hainele,pana la ultimul detaliu,pun pachetul (papa)....el dimineata are"sarcina'' de a face o cafeluta,pt je .....si uite asa,nu vei mai fi botoasa,si vei accepta si un pupic,pe langa ,cafeluta....te invata "baba" miscarile (sper sa nu te supi,pt sfaturi) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:29 am | |
| Nu ma supar de sfaturi;accept orice;si eu il pregatesc de cu seara(din aceleasi motive)dar simplul dat jos din pat e o aventura pt el: cade,se agata de scaunul copilului(pe care l-am mutat de nenumarate ori,dar tot peste el da),ia covorul in picioare,calca exact pe bucata de parchet care scartaie,loveste cana de cafea de ibric sau aragaz si tot asa.De pupat tot ma pupa el ca deh.....nu ne vedem atatea ore! |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:35 am | |
| deci doarme "la perete" sa inteleg.....bietii barbati... ....chiar asa,un aventurier matinal ...norocul meu e ca,nu aud "trancaneala" din bucatarie...e la 2 camere distanta...si cum sa nu pupe persoanele importante din viata lui...hmm...acu vb in numele meu atat i-ar trebui....merge tiptil pe la fiecare si da pupiciii( la copii ma refer)iar eu 'pe la urma'....ca si tine zic,ne vedem diseara la 18.00...asa ca resurse trebe maik | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:39 am | |
| La copil nu intra ca nu-l mai lasa sa plece si plange tare dupa tati si e asa de greu de consolat! Ghinionul lui e ca eu aud si musca;pana si apa care curge prin tevi cand da drumul la apa din baie o aud;asa ca eu sunt prea sensibila de urechi si el prea impiedicat si uite cum a ajuns el sa faca cafeaua zilnic!Lucru care ma bucura! |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:43 am | |
| neatza fetele hop si eu la cafea al meu pleaca tiptil ca sa nu ma trezeasca si de obicei cand dorm cu bia am usa inchisa asa ca nu-l aud | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:45 am | |
| norocul nostru e ca "pupatul" e prin somn ca fetele dorm,la 6 cand pleaca....si eu aud si la vecin daca vb careva mai tare...aflu tot.... ...dar pana la bucatarie ,nu pot "percepe' prea multe ca e distanta...in total avem 3 camere aci....asa ca... buna dimi dia,pe langa o ,te alaturi noua la sampanie...noi deja suntem matoale,ca bemmm de dimineataaa
Ultima editare efectuata de catre Iuly35 in Joi Mai 06, 2010 7:47 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 7:46 am | |
| Neata Dia! Eu asa eram in primele 5 luni dupa ce s-a nascut Denis;dormeam cu puiul meu in camera(fiecare in patul lui)si sotul avea libertate deplina sa se impiedice prin casa :haha: |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 8:02 am | |
| ce faceti fetelor ati adormit? ce fac bebei? va tin ocupate tot timpul la mine bia vine maine | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 8:05 am | |
| de la sampanie e tacerea asta,cred (la mine)...bb meu face nani,inca.....eee dia se duce "mosnegeala' ce trebuia recuperata..azi e "jale" trebe sa profiti din plinnn :yess: ...ginutoo unde esti maik,ca nu te vaz... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 8:07 am | |
| Offf,ce mi-as dori si eu uneori sa mai plece intr-o mini exursie si al meu copchil;pai sa stii ca ma cam i-a somnul,poate si de la vreme ca vad ca nu e soare plin si poate ne da o ploaie;asa simte capul meu
Cum nu ma vezi?Uite ce mare si rosie sunt undeva in dreapta;de la sampanie nu ma vezi :haha: |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 8:09 am | |
| da iuly recuperam si azi ca aomvine fetita dar nici o problema ca ne-am obisnuit ,dupa ce o culc trec pe al el prin camera stie cineva dupa cauterizare dupa cat timp poti ramane gravida? eu am auzit ca dupa 6 luni deabia la sf lunii merg la control si atunci o sa intreb | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 8:10 am | |
| Te pregatesti pt bebe nr 2?Doamne ajuta sa-ti dea unda verde dr |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Joi Mai 06, 2010 8:13 am | |
| da deabia astept parca nu mai pot sta,deja am visat ca am un baietel si il cheama razvan gabriel asa treb s-o cheme pe bia daca era baiat,sper ca dumnezeu sa ma ajute sa mai avem un bb chiar ziceam ca parca lipseste ceva daca nu mai am un bb nu ma simt implinita sper sa reusim ca altfel voi fi f dezamagita sotul ma cearta ca gandesc asa zice sa nu imi doresc f tare ca altfel voi fi f dezamagitya daca nu es va intampla | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 | |
| |
|
| |
| Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 | |
|