Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 Empty48%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 Empty52%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3

In jos 
+6
mary83
dolcemaria
olo_family
Iuly35
dia
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyDum Apr 25, 2010 10:37 am

Rezumarea primului mesaj :

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 1338317jtfutxfm3v

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 841731
Sus In jos

AutorMesaj
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Mai 05, 2010 1:06 pm

intradevar o veste minunata! asa suntem noi mamele..ne alertam din orice,dar de fapt nu e nimic grav..
da ,inca alaptez si sper sa o fac cat mai mult,chiar daca e putin!
asa zicea si pediatra ca poate fi din cauza alaptatului..sau ca mi-am schimbat alimentatia(cura) ..multe leg,fructe , cruditati...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Mai 05, 2010 1:07 pm

Motiv de sarbatoare;dai sampania ca ti s-a usurat sufletul! Ne bucuram pentru tine
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Mai 05, 2010 1:12 pm

kuhy pt voi mamici,suportul meu moral!
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 12696 pt bebeii nostri!!

multumesc ginuta pt cuv frumoase :676t:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Mai 05, 2010 1:15 pm

Ce tratatie grandioasa! Sper sa nu mai ai nevoie niciodata de suportul nostru moral,dar aici suntem pentru orice situatie atat cat ne sta in putinta! Pupici lui Paul ca e sanatos si sa nu o mai sperie pe mami
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyMier Mai 05, 2010 1:49 pm

salutare fetelor acu am ajuns si eu acsa
acu ma relaxez ca bia e la mama pana vineri asa ca imi astept sotiorul acasa :inimioara: ,ca doar suntem singurei si dupa 6 sapt de abtinenta totala acu recuperam
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 6:23 am

Buna dimi mamicile,repedea pus de : :cofinim: :

ca doar eu sunt "cu pitici pe creier" si nu dorm ca oamenii normali...ma bucur pt tine olo_family,ca ingerasul e sanatos,am luat o gura sampagne (crek de aia vb pitigaiat) Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 65297 ,asa cum spunea ginuta,e minunat cand ai suport moral,dar nu pt rele (boala) ci pt chestii frumoase....
dia tine-o tot asa...recuperati maik,cat se poate..."mosnegeste" Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 749457
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 6:26 am

Neata! O cafea la "doamna"-multa si fara zahar! Si eu sunt extrem de matinala: deja printul meu a papat,sotul a plecat si eu m-am asezat(la barfa pe forum)
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 6:31 am

neatza mamici...nu sunt asa fresh [pt ca afara ploua...iar eu si Paul suntem tare mohorati...voi vedea mai incolo...
imediat ii dau papa..apoi somn
vorbim mai incolo:)
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 6:57 am

neata ginuta, olo_family......harnicute si voi.. Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 841731 ....la mine desteptarea e la 5.00...deci tot eu mis cu "piticii' mai "dehai" ca voi.. Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 749457
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:00 am

Corect;eu sunt trezita cu cafeluta pe la 6.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:16 am

alaturi de cafeluta,nu "pune" nimic? Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 265395 ....ce "tupeu' am...intrebare cu "subanteles" Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 150652
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:19 am

:haha: Pai cafeluta mi-o serveste drept scuze ca ma trezeste in zgomote;se impiedica,ii cad lucruri din mana,rastoarna etc.Si altceva nu mai accept eu (asa de dimineata) ca sunt botoasa ca m-a trezit in socuri-zi de zi acelasi scenariu!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:25 am

eee,este adormit saracul....ar trebui sa iti dea de gandit"ameteala" lui prin casa...uite asa era si la noi..."razboi" nu alta,pana m-am lecuit....de cu seara ii pregatesc hainele,pana la ultimul detaliu,pun pachetul (papa)....el dimineata are"sarcina'' de a face o cafeluta,pt je .....si uite asa,nu vei mai fi botoasa,si vei accepta si un pupic,pe langa ,cafeluta....te invata "baba" miscarile (sper sa nu te supi,pt sfaturi) Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 749457
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:29 am

Nu ma supar de sfaturi;accept orice;si eu il pregatesc de cu seara(din aceleasi motive)dar simplul dat jos din pat e o aventura pt el: cade,se agata de scaunul copilului(pe care l-am mutat de nenumarate ori,dar tot peste el da),ia covorul in picioare,calca exact pe bucata de parchet care scartaie,loveste cana de cafea de ibric sau aragaz si tot asa.De pupat tot ma pupa el ca deh.....nu ne vedem atatea ore!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:35 am

deci doarme "la perete" sa inteleg.....bietii barbati... lol! ....chiar asa,un aventurier matinal ...norocul meu e ca,nu aud "trancaneala" din bucatarie...e la 2 camere distanta...si cum sa nu pupe persoanele importante din viata lui...hmm...acu vb in numele meu Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 248404 atat i-ar trebui....merge tiptil pe la fiecare si da pupiciii( la copii ma refer)iar eu 'pe la urma'....ca si tine zic,ne vedem diseara la 18.00...asa ca resurse trebe maik Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 749457
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:39 am

La copil nu intra ca nu-l mai lasa sa plece si plange tare dupa tati si e asa de greu de consolat! Ghinionul lui e ca eu aud si musca;pana si apa care curge prin tevi cand da drumul la apa din baie o aud;asa ca eu sunt prea sensibila de urechi si el prea impiedicat si uite cum a ajuns el sa faca cafeaua zilnic!Lucru care ma bucura!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:43 am

neatza fetele hop si eu la cafea
al meu pleaca tiptil ca sa nu ma trezeasca si de obicei cand dorm cu bia am usa inchisa asa ca nu-l aud
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:45 am

norocul nostru e ca "pupatul" e prin somn ca fetele dorm,la 6 cand pleaca....si eu aud si la vecin daca vb careva mai tare...aflu tot.... Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 913730 ...dar pana la bucatarie ,nu pot "percepe' prea multe ca e distanta...in total avem 3 camere aci....asa ca... Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 265395
buna dimi dia,pe langa o cofe ,te alaturi noua la sampanie...noi deja suntem matoale,ca bemmm de dimineataaa Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 65297

Ultima editare efectuata de catre Iuly35 in Joi Mai 06, 2010 7:47 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 7:46 am

Neata Dia! Eu asa eram in primele 5 luni dupa ce s-a nascut Denis;dormeam cu puiul meu in camera(fiecare in patul lui)si sotul avea libertate deplina sa se impiedice prin casa :haha:
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 8:02 am

ce faceti fetelor ati adormit?
ce fac bebei? va tin ocupate tot timpul
la mine bia vine maine
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 8:05 am

de la sampanie e tacerea asta,cred (la mine)...bb meu face nani,inca.....eee dia se duce "mosnegeala' ce trebuia recuperata..azi e "jale" trebe sa profiti din plinnn :yess: ...ginutoo unde esti maik,ca nu te vaz...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 8:07 am

Offf,ce mi-as dori si eu uneori sa mai plece intr-o mini exursie si al meu copchil;pai sa stii ca ma cam i-a somnul,poate si de la vreme ca vad ca nu e soare plin si poate ne da o ploaie;asa simte capul meu

Cum nu ma vezi?Uite ce mare si rosie sunt undeva in dreapta;de la sampanie nu ma vezi :haha:
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 8:09 am

da iuly recuperam si azi ca aomvine fetita dar nici o problema ca ne-am obisnuit ,dupa ce o culc trec pe al el prin camera
stie cineva dupa cauterizare dupa cat timp poti ramane gravida?
eu am auzit ca dupa 6 luni
deabia la sf lunii merg la control si atunci o sa intreb
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 8:10 am

Te pregatesti pt bebe nr 2?Doamne ajuta sa-ti dea unda verde dr
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 EmptyJoi Mai 06, 2010 8:13 am

da deabia astept parca nu mai pot sta,deja am visat ca am un baietel si il cheama razvan gabriel asa treb s-o cheme pe bia daca era baiat,sper ca dumnezeu sa ma ajute sa mai avem un bb
chiar ziceam ca parca lipseste ceva daca nu mai am un bb nu ma simt implinita
sper sa reusim ca altfel voi fi f dezamagita
sotul ma cearta ca gandesc asa zice sa nu imi doresc f tare ca altfel voi fi f dezamagitya daca nu es va intampla
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
Sus 
Pagina 11 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cafeaua de dimineata!! 8
» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | Cultura si Societate | Adolescenta, Copilarie, Familie | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente