Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Empty48%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Empty52%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3

In jos 
+6
mary83
dolcemaria
olo_family
Iuly35
dia
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Apr 25, 2010 10:37 am

Rezumarea primului mesaj :

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 1338317jtfutxfm3v

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 841731
Sus In jos

AutorMesaj
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyVin Apr 30, 2010 1:54 pm

salutare fetele eu acu am ajuns acasa de la servici
se duce sotul dupa bia asa ca eu ma odihnesc putin pana vin ei
ca apoi sa iesim in parc
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyVin Apr 30, 2010 1:58 pm

buna dia intra daca te rog pe id meu ana_lui_fanica sa imi trimiti poze pt album
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyVin Apr 30, 2010 2:06 pm

hello!

eu m am apucat de dim. de treaba,mai am un pic si termin si daca nu ploua iesim afara.
voi ati terminat treaba?
spor la treaba care mai aveti si odihna placuta dia! Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 585587
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptySam Mai 01, 2010 7:06 am

Neata mamici;accept in primul rand clatita de aseara a dolcemariei si sper ca Mariuta sa fie bine-bine de tot;
olo_family sa fie vesela cu Paul(care sa fie perfect sanatos) langa ea si cu sotul binenteles;
Iuly35 sa ramana la fel de tonica si weekendul asta;
Dia,de tine ma cam tem(ca m-ai amenintat cu bataita)dar daca-mi dai o cafea buna te iert;
Daca se mai trezeste careva la cafea si nu i-am zis nimic personal,scuzele de rigoare dar cele de sus sunt fetele mele matinale.
Si pentru intarziata mea surioara care bea cafeaua la amiaza,te astept de departe,din Germania,cu catel,cu purcel la gratar(nu de alta dar presimt unde iti petreci weekendul si cred ca sunt o companie mai placuta)
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptySam Mai 01, 2010 8:11 am

Buna dimineata mamici,am venit cu o : :cofinim: : numai buna de servit.....azi am program scurt la calc,ca de suntem cu totii acasa, si "facem" cu randul....eu am avut intaietate deoarece,trebuia musai sa beau cafeaua cu voi.... pupic ginuta ,asa voi incerca sa fiu,iti dai seama ca e musai ....e weekendul meu Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 65297 ....voi ce faceti?

se vede treaba ca toate mamicile sunt la gratar,numai eu Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 151933 :gatesc 1: :aspirator: ...pfff.....las ca imi scot yo "parleala"......gata las tot si ies la plimbare cu ai mei,macar atat...eeee...pupici si mai vb Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 334492

Ultima editare efectuata de catre Iuly35 in Sam Mai 01, 2010 12:44 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptySam Mai 01, 2010 12:43 pm

neata la amiaza!!!

multumesc sor´mea!!!dar azi nu cred ca merg la...socrela,ploua si e urat afara,asa ca stam pe camera..
iuly,bine ca ai intrat si ai lasat cafeluta,ca nu stiu ce ma faceam daca nu gaseam nici una Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 284405
eu iar treaba,parca nici nu am facut ieri,azi ii iar ca la nebuni(am avut musafiri aseara),mai am de spalat pe jos,de bagat husa de la carut la spalat de intins niste haine i de calcat Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 535197
puiul meu doarme....si sa ma laud acum sufletelul meu a prins curaj la mers,ce-i umbla piciorusele,a inceput sa-si dea drumul,nu mai face 4-5 pasi singurel ,acum merge singur de la pat la TV,din bucatarie pe hol si cand ii zic bravo,incepe sa rada Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 749457 Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 841731 Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 841731 Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 479128 Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 479128

gino u unde umblasi ieri??o tii numai in gratare vad´ca Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 749457

pupici la toate si un week-end placut pupic
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 6:18 am

: :cofinim: : e gata,astept mamicile.....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 6:58 am

Neata! Asteptam cafeluta! Am nasul ars de soare iar fi-miu e bronzat cu ochelari :haha:
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 7:04 am

bine ca nu am servit cafeluta singura,imi dau seama cat de dulce e pupic
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 7:10 am

Zici ca e clovn.Cand il las fara ochelari si ma uit la el are doar nasul si obrajii negri;avea nisip si la putulica(a gasit o movila de nisip si gramada in ea a stat toata ziua)
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 7:33 am

ce frumos ginuta....inainte de a pleca,va invit la un gratar (chiar si virtual)....
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Dscf5225w

sper sa petreceti o zi superba alaturi de toti cei dragi,continuarea la 1 Mai...
va pupic!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 7:43 am

Oooooo,multumim! Ieri am petrecut in familiile personale si azi in cea virtuala! Super,multumim de gratar.Eu aduc salata.Cine face pe-a DJ-ul?
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 8:55 am

Neata mamici! Hop si noi la gratar! Eu aduc berea,sucul apa si laptele pentru pitici
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 9:03 am

neata mamici noi ieri am facut grataru ce faceti ?
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 9:26 am

Neata. Ne jucam cu tickerele;am ales si eu unul mai potrivit.Ieri cred ca tot romanul a facut gratar.Ce face fetita?
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 10:46 am

Buna fetelor..ce faceti?noi ne pregatim sa iesim in parc la plimbarica.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 10:51 am

Neata fetelor! Denis doarme si pe urma iesim si noi la iarba verde;profitam la maximum de soare si de weekend.Fi-miu e bronzat pe varful nasului de la ochelarii de vedere,arata ca un clovn
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyDum Mai 02, 2010 2:06 pm

saluti!!!
si noi ne pregatim d gratar chiar daca ploua,a inventat socru-meu ceva sa nu ne ploua si ne ast cu gratarul TTTT
denis TTTT te-ai bronzat ca tractoristii? TTTT eu si fi-miu la fel TTTT

o duminica frumoasa !!! pupic
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:17 am

Buna dimineata la mamici,eu mi-s prezenta la cafea

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Astacafea

sau un ceai

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Cafeadimi

dupa gusturi...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:23 am

Cafea,cafea dorim(eu si cu mine insami)!Cum te simti azi,dupa ce a trecut euforia?Imi pare rau ca te-a ametit fi-miu cu sampania(stiu ca nu bei)dar exact efectul asta am vrut sa-l obtinem(sa vedem cum reactionezi la o gura de bauturica,fie ea si fina).Printesa s-a distrat si ea alaturi de mami?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:36 am

cafea sa fieee

...Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Safiecafea

ca noi ce suntem asa matinale pe forum.....euforia a trecut,si nervii Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 804862 ,cat despre sampagne,a fost tarii bunut Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 65297 ...(chiar daca in realitate nu stiu adev. gust),m-am cherchelit nitel si am inceput a canta,nu vazusi? Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 767206 ...printesele mele au fost alaturi de noi,s-au simtit bine,mai pe seara in sanul familiei...voi ce a-ti facut?
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:42 am

buna dimineata,

va ofer o : :cofinim: : cu multa dragoste...lapte sau zahar va adaugati voi:)

am petrecut un 1 mai normal...la bunici ,la tara...a fost ok
Paul a dormit sambata noaptea ...de la 10 la 6 dimineata :SSSS:

La obosit aerul ,oameni...purtatul din brate in brate(ce urasc eu mai tare...toti trageau de el...),in rest ok

Ma bucur ca v-ati simtit bine, am citit mesajele voastre!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:42 am

Ei,cum nu vazui!?Si fi-miu canta cu tine odata de bucurie!Acum papa dintr-o cana goala cu o lingura de 1 metru si admira gustul "bun".
olo_family Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 804862 si eu urasc plimbatul si pupatul de toata lumea si trasul de obrajori....offfff
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:50 am

mda gina ..asa e,chiar am vazut o batranica cum ii dadea unui copil de 8 luni mancare maruntita de ea in gura...iar mama ii permitea...
mi s-a intors stomacul...
in ceea ce priveste luatul in brate ei spuneau asa: hai ma copile la mine,vii????(evident ca Paul nu raspundea) Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 804862 ,las ca te iau chiar daca lui mata nu-i place,ea te are zi de zi!....si tot asa

ginuta -e un scump Denis,are imaginatie...dar pune-i ceva in cana,nu-l lasa pe uscat:)))
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 EmptyLun Mai 03, 2010 6:53 am

buna dimineata olo_family...sarmana de cafeluta,merge inca una,daca are atata dragoste (aluneca pe gat singura Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 913730 )...cu "boţitul" copilasului atunci cand vine cineva in vizita e jale...criza de nervi nu alta...
ginuta al tau ingeras,iti vine sa il mananci,cand vezi cate "sotii" poate face...a mea nu se omoara prea tare cu astea,ci e in "matematici''... numara,de cum ne vede,pe fiecare,si nu oboseste nicicum...si mai are treaba cu sosetele....le intinde si trage de ele pana le scoate din picioruse...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
Sus 
Pagina 7 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cafeaua de dimineata!! 8
» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creeaza un forum | Cultura si Societate | Adolescenta, Copilarie, Familie | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente