Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 Empty48%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 Empty52%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3

In jos 
+6
mary83
dolcemaria
olo_family
Iuly35
dia
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyDum Apr 25, 2010 10:37 am

Rezumarea primului mesaj :

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 1338317jtfutxfm3v

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 841731
Sus In jos

AutorMesaj
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMar Mai 04, 2010 3:39 pm

toata lumea are treaba ..eu voi "sta" aci si voi savura cofe ,chiar dak e ora nepotrivita pt cafea..uite ca imi facu,cu ochiul...
mai luati pauza mamici,ca sunteti tinere...uitati la mine,de cand am dat de voi,fuguta,la calc si mai butonez.. Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 749457
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 5:43 am

Buna dimineata...eu cu "noaptea-n cap" la cafea..am facut un ibric mareee,si astept mamicilee... : :cofinim: :
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 553880 acu nus ce sa fac,se considera ca dublez mesajul?daca nu e ok,sa "ma trageti de urechi"... Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 150652
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 6:34 am

Neata Iuly! Nu te trage nimeni de urechi(au trecut 24 de ore).O cafea maaaare si la dansa de mine!Fara zahar.Ce face miss? Printul meu striga la 5 dimineata ca vrea "bade" in brate.El a strigat,el a auzit,eu am adormit,a a dormit si el!
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 6:56 am

buna dimineata mamici
iuly..matinala nu gluma! si pe mine m-a trezit Paul pe la 5 jumate...l-am pus la san,apoi somn de la 6 pana la 7..
pe la 7 jumate san iarasi...iar acum doarme:)

ginuta,daca vrei poti sorbi si din cafeau mea
: :cofinim: :
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 6:58 am

Oho,cum sa nu vreau! Mai ales ca e buna in dieta! Cum merge la tine? Cand te duci dupa rezultatele lui Paul?Maine-poimaine? El cum mai are scaunul?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:02 am

'neata mamici,bine ca la voi au strigat bebeii,la mine "strigat"bebe al mare(sotul) nu ca ii dau san :S: ,ci ca sa bem cafeaua,inainte de a pleca la "munci"...miss(ele) mele una doarme si cealalta school...eu la cafeaa,normal Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 749457
printisorii vostri sunt tareee matinali ,activi domne ce sa mai,doar sunt "barbati" yjgj
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:08 am

La Denis al meu e de inteles de ce face ochi asa devreme: daca se culca seara la 19:00!....I-o ajunge si lui 12 ore de somn cat doarme de obicei
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:12 am

ginuta..nu ma duc dupa rezultat,mi-l trimite pe mail cred ca maine...
scaunul e..cum sa zic asa si asa; unul normal(cel de dimineata) restul(inca 2-3) mai moi...cu putin mucus
apropo am inceput sa ii dau biotics baby(praf,il pun in laptic)
dieta merge ..asa si asa,mai mananc cu sotul una alta :cina: sa nu il las singurel...dar in rest e ok

iuly...iuly...dar de ce sa nu ii dai si sotului putin san,asa de pofta :inimioara: (sper ca nu sunt prea ..prea)
cafeaua mi-o aduce sotul la pat Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 749457 in fiecare dimineata...
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:16 am

dulce dulce Denis,sa doarma atat de bn...
olo_gamily,ai sa vezi ce bn va fi "scaunul'' dupa administrarea Bioticsului..cat despre sot,eu zicea mca e intarcat,iar de-o "pofta",nu prea merge dimineata hhhh ..noi nu bem cafeluat in pat ca tre sa ne "otravim",la bucatarie Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 354518
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:19 am

da,denis chiar ca dormi ff mult,bravo tie!
iuly, sper sa ii fie mai bine dupa biotics
asa zice si sotul meu..ca l-am intarcat inainte de vreme!!:)))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:19 am

Si mie mi-o aduce la pat(pe cafeluta) dar cu scopul de a ma trezi s-o beau cu el inainte sa plece la munci!
Eu ii dadeam Biotics de 2 ori pe zi/5 zile.Eu cred ca daca Paul nu si-a schimbat comportamentul,nu sunt semne de ingrijorare(parerea mea).Verifica-i turgurul sa nu fie deshidratat si in rest sa auzim de bine!
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:23 am

cu riscul de a fi o ,,nestiuta,, ce anume e turgurul?

nu si-a schimbat comportamentul,doar sapt trecuta a fost agitat..dar trecut
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:36 am

Turgorul este gradul de hidratare,elasticitate si grosime a pielii.Il verifici cuprinzand cu degetele pielea de pe burtica;strangi si dai drumul imediat;daca este elastica si isi revine repede la forma initiala e bine;daca raman cute,pielea ramane ca si lipita intre ea si se intinde in cateva secunde e deshidratat si trebuie sa combati cu HIDRASEC.Dar sper sa nu ai nevoie;in diareea acuta survine deshidratarea.
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:40 am

Multumesc pt o asa informatie ff importanta,chiar nu stiam...de fapt de unde sa stiu...
uite acum verific: totul e ok! super elastic:P

multumesac din suflet,de acum inainte ..ii las urme de atata verificat :nono: (gluma:)))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:42 am

Ma bucur ca gasesti informatii utile si de la mine.In spital,copiii care ajung pentru diaree,de fapt ajung pentru deshidratare;mai bine eviti decat sa combati.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:43 am

asa cum a scris si ginuta..mai detaliat la ea ...
pielea cu turgor scazut isi pastreaza forma (ridicata) dupa ciupire si eliberare
ce e mai frumos ,sa vezi cum sotiorii nostri ne alinta,aducandu-ne cafeluata (la pat),voua,nu mie cheers ,sa o faca in pricipiu....frumos din partea lor :yess:
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:47 am

stiam ca se deshidrateaza cand sunt la diaree,tocmai de aceea i-am ,, administrat,, ff des ceai! doar ca nu stiam ..cum se verifica...eu ma uitam la fontanela daca e..adancita..asa stiam

multumesc oricum pupic

merci iuly:),lasa ca poate sotul te alinta altfel decat pe noi!:)
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 7:48 am

Uffff,a fugit sor'mea! Ginuto,stai la cafea si cu mine! E prea multa pt tine? :haha:
Aloha fetele;si eu am trecut cu Tudor printr-o diaree de 2 saptamani si am scapat cu Biotics si un pic de Hidrasec(ca i se cam lipea pielea)
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 8:05 am

'neata DD,avem cafea de la toate mamicile,deci ai ''la alegere"...inca o mamaik multumita de biotics...fain Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 65297
olo_family voi sunteti mai alintate ca mine,ca de ,sunteti mai tinerele,la noi e "mosnegeste" Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 749457
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 8:08 am

"Mosnegeala"cred ca nu consta numai in varsta,ci si in "vechime";noi avem 11 ani si a intervenit rutina in ale cafelei.Eu o beau prima ca deh...plec la munci si sotul pe la 10-11 cand face ochi.O serveste cu fiul sau
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 8:14 am

"barbatii'' tai stau la taclale,savureaza cafeluta,pun"tara la cale"...
"mosnegeste" incet incet...nu repedea ca iepurele hhhh (sa nu va gandi la ce ma gandesc yo )..vb prostii,mai bine o "sterg"de-a cilea....
mamici va pupic,sanatate la bebelasi,zi minunata ,in continuare...si poate mai "chiulesc " din cand in cand sa vad ce faceti...sa nu devin "cicalitoare" Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 150652
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 8:31 am

esti "cicalitor" de proaspata! Radem cu tine in fiecare dimineata!
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 10:26 am

Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 12:23 pm

fetelor,am primit rezultatul de la examen scaun-este OK!
mi s-a luat o piatra de pe inima!!!
dar totusi ramane mucusul asta...care ma streseaza enorm,voi continua cu biotics si sper ca va trece !!
FFFF
o zi minunata va dorim
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 EmptyMier Mai 05, 2010 1:00 pm

Cea mai buna veste pe care o asteptam;eu zic sa nu fii ingrijorata pentru ca e normal la copiii alaptati(tu inca il alaptezi din cate stiu)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
Sus 
Pagina 10 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cafeaua de dimineata!! 8
» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente