Autor | Mesaj |
---|
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mar Mai 04, 2010 3:39 pm | |
| toata lumea are treaba ..eu voi "sta" aci si voi savura ,chiar dak e ora nepotrivita pt cafea..uite ca imi facu,cu ochiul... mai luati pauza mamici,ca sunteti tinere...uitati la mine,de cand am dat de voi,fuguta,la calc si mai butonez.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 5:43 am | |
| Buna dimineata...eu cu "noaptea-n cap" la cafea..am facut un ibric mareee,si astept mamicilee... : :cofinim: : acu nus ce sa fac,se considera ca dublez mesajul?daca nu e ok,sa "ma trageti de urechi"... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 6:34 am | |
| Neata Iuly! Nu te trage nimeni de urechi(au trecut 24 de ore).O cafea maaaare si la dansa de mine!Fara zahar.Ce face miss? Printul meu striga la 5 dimineata ca vrea "bade" in brate.El a strigat,el a auzit,eu am adormit,a a dormit si el! |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 6:56 am | |
| buna dimineata mamici iuly..matinala nu gluma! si pe mine m-a trezit Paul pe la 5 jumate...l-am pus la san,apoi somn de la 6 pana la 7.. pe la 7 jumate san iarasi...iar acum doarme:)
ginuta,daca vrei poti sorbi si din cafeau mea : :cofinim: : | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 6:58 am | |
| Oho,cum sa nu vreau! Mai ales ca e buna in dieta! Cum merge la tine? Cand te duci dupa rezultatele lui Paul?Maine-poimaine? El cum mai are scaunul? |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:02 am | |
| 'neata mamici,bine ca la voi au strigat bebeii,la mine "strigat"bebe al mare(sotul) nu ca ii dau san :S: ,ci ca sa bem cafeaua,inainte de a pleca la "munci"...miss(ele) mele una doarme si cealalta school...eu la cafeaa,normal printisorii vostri sunt tareee matinali ,activi domne ce sa mai,doar sunt "barbati" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:08 am | |
| La Denis al meu e de inteles de ce face ochi asa devreme: daca se culca seara la 19:00!....I-o ajunge si lui 12 ore de somn cat doarme de obicei |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:12 am | |
| ginuta..nu ma duc dupa rezultat,mi-l trimite pe mail cred ca maine... scaunul e..cum sa zic asa si asa; unul normal(cel de dimineata) restul(inca 2-3) mai moi...cu putin mucus apropo am inceput sa ii dau biotics baby(praf,il pun in laptic) dieta merge ..asa si asa,mai mananc cu sotul una alta :cina: sa nu il las singurel...dar in rest e ok iuly...iuly...dar de ce sa nu ii dai si sotului putin san,asa de pofta :inimioara: (sper ca nu sunt prea ..prea) cafeaua mi-o aduce sotul la pat in fiecare dimineata... | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:16 am | |
| dulce dulce Denis,sa doarma atat de bn... olo_gamily,ai sa vezi ce bn va fi "scaunul'' dupa administrarea Bioticsului..cat despre sot,eu zicea mca e intarcat,iar de-o "pofta",nu prea merge dimineata ..noi nu bem cafeluat in pat ca tre sa ne "otravim",la bucatarie | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:19 am | |
| da,denis chiar ca dormi ff mult,bravo tie! iuly, sper sa ii fie mai bine dupa biotics asa zice si sotul meu..ca l-am intarcat inainte de vreme!!:))) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:19 am | |
| Si mie mi-o aduce la pat(pe cafeluta) dar cu scopul de a ma trezi s-o beau cu el inainte sa plece la munci! Eu ii dadeam Biotics de 2 ori pe zi/5 zile.Eu cred ca daca Paul nu si-a schimbat comportamentul,nu sunt semne de ingrijorare(parerea mea).Verifica-i turgurul sa nu fie deshidratat si in rest sa auzim de bine! |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:23 am | |
| cu riscul de a fi o ,,nestiuta,, ce anume e turgurul?
nu si-a schimbat comportamentul,doar sapt trecuta a fost agitat..dar trecut | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:36 am | |
| Turgorul este gradul de hidratare,elasticitate si grosime a pielii.Il verifici cuprinzand cu degetele pielea de pe burtica;strangi si dai drumul imediat;daca este elastica si isi revine repede la forma initiala e bine;daca raman cute,pielea ramane ca si lipita intre ea si se intinde in cateva secunde e deshidratat si trebuie sa combati cu HIDRASEC.Dar sper sa nu ai nevoie;in diareea acuta survine deshidratarea. |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:40 am | |
| Multumesc pt o asa informatie ff importanta,chiar nu stiam...de fapt de unde sa stiu... uite acum verific: totul e ok! super elastic:P
multumesac din suflet,de acum inainte ..ii las urme de atata verificat :nono: (gluma:))) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:42 am | |
| Ma bucur ca gasesti informatii utile si de la mine.In spital,copiii care ajung pentru diaree,de fapt ajung pentru deshidratare;mai bine eviti decat sa combati. |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:43 am | |
| asa cum a scris si ginuta..mai detaliat la ea ... pielea cu turgor scazut isi pastreaza forma (ridicata) dupa ciupire si eliberare ce e mai frumos ,sa vezi cum sotiorii nostri ne alinta,aducandu-ne cafeluata (la pat),voua,nu mie ,sa o faca in pricipiu....frumos din partea lor :yess: | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:47 am | |
| stiam ca se deshidrateaza cand sunt la diaree,tocmai de aceea i-am ,, administrat,, ff des ceai! doar ca nu stiam ..cum se verifica...eu ma uitam la fontanela daca e..adancita..asa stiam multumesc oricum merci iuly:),lasa ca poate sotul te alinta altfel decat pe noi!:) | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 7:48 am | |
| Uffff,a fugit sor'mea! Ginuto,stai la cafea si cu mine! E prea multa pt tine? :haha: Aloha fetele;si eu am trecut cu Tudor printr-o diaree de 2 saptamani si am scapat cu Biotics si un pic de Hidrasec(ca i se cam lipea pielea) | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 8:05 am | |
| 'neata DD,avem cafea de la toate mamicile,deci ai ''la alegere"...inca o mamaik multumita de biotics...fain olo_family voi sunteti mai alintate ca mine,ca de ,sunteti mai tinerele,la noi e "mosnegeste" | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 8:08 am | |
| "Mosnegeala"cred ca nu consta numai in varsta,ci si in "vechime";noi avem 11 ani si a intervenit rutina in ale cafelei.Eu o beau prima ca deh...plec la munci si sotul pe la 10-11 cand face ochi.O serveste cu fiul sau | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 8:14 am | |
| "barbatii'' tai stau la taclale,savureaza cafeluta,pun"tara la cale"... "mosnegeste" incet incet...nu repedea ca iepurele (sa nu va gandi la ce ma gandesc yo )..vb prostii,mai bine o "sterg"de-a cilea.... mamici va pupic,sanatate la bebelasi,zi minunata ,in continuare...si poate mai "chiulesc " din cand in cand sa vad ce faceti...sa nu devin "cicalitoare" | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 8:31 am | |
| esti "cicalitor" de proaspata! Radem cu tine in fiecare dimineata! | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 10:26 am | |
| | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 12:23 pm | |
| fetelor,am primit rezultatul de la examen scaun-este OK! mi s-a luat o piatra de pe inima!!! dar totusi ramane mucusul asta...care ma streseaza enorm,voi continua cu biotics si sper ca va trece !! o zi minunata va dorim | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Mai 05, 2010 1:00 pm | |
| Cea mai buna veste pe care o asteptam;eu zic sa nu fii ingrijorata pentru ca e normal la copiii alaptati(tu inca il alaptezi din cate stiu) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 | |
| |
|
| |
| Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 | |
|