Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 Empty48%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 Empty52%Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3

In jos 
+6
mary83
dolcemaria
olo_family
Iuly35
dia
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyDum Apr 25, 2010 10:37 am

Rezumarea primului mesaj :

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 1338317jtfutxfm3v

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 841731
Sus In jos

AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:01 am

Fetelor,va vand un pont;stiti ce le zic eu la toti(de fapt TOATE)care vor sa puna mana pe "odorasul meu"?Le mint pe TOATE ca are imunitatea scazuta si capteaza repede microbii(profit de faptul ca la nastere a fost la un pas de moarte) si ca devine irascibil daca e in alte brate.La fel si cu mancarea "scarbosita"in alte guri.Si daca imi servesc replica "ca si noi,sau voi tot asa ati crescut" le zic ca mancarea de pe timpul lor era mai sanatoasa,lor le dadea Ceausescu case,servicii si nu erau asa stresati ca noi etc etc.Eu sunt bataioasa si nu prea le permit sa-mi atinga copilul pt ca nu vin ele sa mi-l trateze daca mi-l imbolnavesc si nici sa stea la capul lui!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:09 am

ceea ce spui ginuta e realitate,vizavi de imunitate si riscul de imbolnavire ,mai ridicat...bebeii nostri sunt mai sensibili,si nu "socializeaza " cu toata lumea,ei au preferintele lor...de ex a mea ,nu ''raspunde'' zambind la toata lumea...si asa cum a zis olo_family,nu lasa baiatul "pe uscat'',pune in cana ceva(sampagne de ex lol! )
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:11 am

da,am incercat si eu faza cu luatul in brate ca se invata...si chiar asa e,dupa anumite zile onomastice o zi doua e calvar..
cu pupatul pe fata ..chiar i-a iesit o pata...doar dupa o luna i-a trecut si doar cu crema antibiotic...nici asa nu intelesera!
Am ajuns sa ma cert cu sotul...e satul saracu de neplacerile mele.
Acum i-am zis si lui...uita-te mai atent de fiecare data cand mergem undeva ...cum il iau in brate,cum il pupam,cum il tin,cum se joaca c u el...si apoi vorbim..:))

sa curga sampaniaaaaaa :bebenervos:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:14 am

:haha: Si la asta se descurca singur.Mai cere o canita cu lapte(de-a lui cu picurator)si-si toarna singur in cana mare si papa cu lingurita(crede el).
Pe sot l-am pus la punct din start si ma sustine;asta e norocul,ca al meu crede ca eu stiu ce-i mai bine pentru copil si ia atitudine si el.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:22 am

da e de munca cu barbatii nostri,pana ii "educam'cu regulile facute de acasa,pt ''impunerea''( e mult spus) in societate....noi am inceput sa ne intelegem (dupa multaaa muncaaa) din priviri..cum ma uit "mai şasiu'' :limbascoasa3: ,imediat se uita in jur sa vada cin "atenteaza" la fiksa....ginuta ce mai,ai cavaler...olo_family,sotiorul tau,nu vrea sa supere pe nimeni,e cam la mijloc....e bine ca "il instruiesti"...
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:23 am

Si sotul..ma sustine sa zicem asa,doar ca s-a saturat sa ii refuz parintii,prietenii lui cei mai buni,sa traga de copil....il doare , dar il voi face sa intaleaga ca paul e cel mai important...
Daca se raresc prietenii , chiar nu imi pasa! Paul sa fie bine si noi deopotriva!

Fetelor..i-am recoltat scaun in recipient...dar fiind mucus , nu se desprinde de pe lopatica...e vreo problema...trebuie cant mai mare,am luat de vreo 3 ori cu lopatica
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:29 am

Nu-i o problema,pentru ca in laborator tot cu lopatica scot un pic sa puna pe lamela sau pe chitul in care fac proba.Doamne ajuta sa nu fie mai mult decat o sperietura;cand iti da rezultatul?Cand te duci la dr?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:30 am

asa este,copii sunt mai importanti decat parintii sau prietenii...ei fiind mai maturi ar trebui sa inteleaga....

uite adaug ceva vizavi de recoltare,sper sa fie ok..citez sursa...'' www.Medipedia.ro"

"Ghid de recoltare materii fecale pentru examenul coproparazitologic

· Prelevarea se efectuează din scaun emis spontan, fără utilizare de purgative sau laxative pe bază de cărbune;

· Din masa fecaloidă se recoltează în recipiente de plastic, prevăzute cu capac ermetic (coprocultoare de unica folosinta), cu linguriţa, fragmente suspecte, mucozităţi, produse nedigerate prezente în scaun din 2 – 3 locuri diferite. Cantitatea necesara este de 10-15 g iar daca scaunul este lichid recoltorul trebuie umplut pe jumatate.

· Paraziţii intestinali (sau porţiuni din aceştia) prezenţi în scaunul spontan se recoltează şi se introduc într-un recipient curat;

· La bolnavii cronici, purtatori, persoane spitalizate, scaunul va fi provocat printr-un purgativ salin.

· Proba se eticheteaza si se completeaza fisa cu examenul cerut.

· Proba poate fi conservată la frigider pentru 24 ore;

· Examenul coproparazitologic trebuie repetat de trei ori cu un interval de 3-4 zile între probe.

· Deoarece in emisia chistilor de Giardia intervin perioade negative, analiza coproparazitologica se repeta de minimum 3 ori, la interval de 6-10 zile.
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:41 am

Va multumesc Ginuta si Iuly!!!! pupic

Acum a adormit Paul...se va trezi , ii voi da papa...si plec la laborator...
Si eu sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav...are un scaun normal...apoi vreo 2 -3 imprastiate(ff putina cantitate) si cu mucus..
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:45 am

Succes maxim! Asteptam vesti(desi rezultatul cred ca ti-l da in alta zi).Sa pui proba la frigider pana pleci la laborator.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:50 am

cu siguranta, ca vrem vesti numai bune...nu ma ivrem bebei bolnavi...eu am folosit pt ''scaun " Biotics Baby...regleaza si in constipatie si in diaree...sunt f multumita de el..acum na...fiecare copil are capacitatea de a asimila sau a respinge un medicament...depinde de gravitate,zic eu...
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:53 am

l-am pus deja,merci mult!
sotul e mai stresat ca mine...el nici nu vrea sa auda de vreo boala,complicatie...
chiar si cand a avut diaree era mai stresat ca mine:)

iuly-am auzit ca biotics e bun,chiar am si eu in frigider...nu am incercat pt ca nu mi-a zis doctorita, dar o intreb.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 7:56 am

Si eu i-am reglat tranzitul tot cu Biotics;dupa o luna de diaree,i-am dat si dupa tratament(o saptamana)a facut minuni.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 8:00 am

uite vezi inca o mamica, ce a folosit..am scris si mai sus,am fost f multumita...e drept ca al fetitei doctor pediatru e in varsta,cu experienta...sotul rade,de multe ori ca nu il intelege ce spune,vb in termeni medicali...eu sunt f multumita de el..din multe probleme "ne-a scos" ma laud cu medicii nostri din Iasi....... acest medicament il recomandam (vb si in numele ginutei) cu incredere... pupic
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 8:03 am

voi incerca! cu siguranta DA!
ma retrag putin, sa pregatesc geanta lui paul,mergem la bunica de la laborator!
ne auzim maine!
o zi minunata!
pupici

:676t:
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 8:05 am

pupici olo_family ..zi minunata si tie...maine cu vesti buneee Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 334492
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 8:11 am

Iti tinem pumnii olo_family;
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 8:14 am

acestea fiind scrise,se termina si "binele"meu...bebelina se foieste,semne ca trebe"sa intru in priza"..va pupic dulce,si ne mai "auzim".... Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 334492
ps..ce se foieste,ca deja numara...hmmmm... Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 767206
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 8:15 am

Zi buna fetelor! Ne vorbim in functie de timp.Pupici!
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 10:29 am

neata la amiaz ce faceti ?eu merg sa ne plimbama si revenim pupici
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 11:09 am

Buna ziua! Vreau si eu cafea,cine mai are? Ce va fac bebeii! Al meu e cam agitat,poate doar obosit dupa weekendul prelungit
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 12:27 pm

saluti
dau eu una rapid : :cofinim: :
lamine a fost socrele cu nepotelul ,m-as da sa strang prin casa dar ..."mi-e o lene de ma doare"" Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 265395
kev cred ca a adormit,asa ca ma bag si eu in patut sa ma uit la TV Sleep

vb de copiii si purtatul din brate in brate Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 804862 nici mie nu-mi place,mai ales cand vad ca i da sa pape din gura,e altceva cand ii dau eu,dar cand imi vad socrii Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 804862 Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 804862 mai ales p socrul(care e bea zi de zi)imi vine sa vomit!!!
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 12:30 pm

Multam de cafea;norocul meu ca socrii mei il vad o data la cateva luni(e alegerea lor)si de obicei duc muntele la Mahomed,ca ei nu prea se deplaseaza desi stau la cateva strazi distanta.Ne intelegem bine dar sunt culmea comoditatii
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 1:59 pm

am facut o pauza,am "pupat' din cafeaua lui mami d kevin,am mai" ametit "putin forumul...iar va laudati cu socreii vostrii...eeee....eu ieri am avut "noroc' ca,soacra e ra "lacita'si nu s-a apropiat de fata,iar cat despre socru,bebelina mea cand il vede :bbplange: ,zici ca o pisca cineva...nu il vrea in preajma nici cum...si cum sa indrazneasca sa ii dea cineva din gura mestecat copilului...si eu ca mama dak am o toana sa ii dau ceva,ma spal pe dinti de numa numa....deja mi se facu "paru maciuca',numai la gandul ca ar manca din gura altcuiva...nu nu...rusinikk Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 804862
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 EmptyLun Mai 03, 2010 3:12 pm

eu ii mai dadeam din gura, cand eram la socrela si n-aveam cu ce sa-i faram mancarea,acasa ii facem la robot.copiii se nasc fara microbi in grita si din cauza noastra fac carii,pt ca iau microbii nostri,mai fac si de la dulciuri...
a fost buna cafeaua??am facut-o repede si m-am dus in patut la nani si-am dormit pana mai devreme.acum m-as ducela sala,dar nu-mi vine cheful TTTT

copiii vostri ce fac??al meu baga napolitane sub nas TTTT e ca un purcel TTTT
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3   Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
Sus 
Pagina 8 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cafeaua de dimineata!! 8
» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente