Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 Empty48%CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 Empty52%CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

CAFEAUA DE DIMINEATA! 9

In jos 
+21
qalina
lucia_bosca
dodolin
Ana-Maria
coco83
yry
feliciaboar
shtefanyaa
olo_family
mellyamelia
delia_rus84
dia
raluca
nikole
iulia_mama_evelynei
ancanaomi
Anna
dolcemaria
Iuly35
danessa
GINUTAVRABIUTA
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Urmatorul
AutorMesaj
GINUTAVRABIUTA
Moderator
Moderator
GINUTAVRABIUTA

CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyLun Iul 26, 2010 6:29 am

Rezumarea primului mesaj :

Neata fetele,va las o cafea noua la un capitol nou!(ca sa nu se ingreuneze paginile,l-am blocat pe cel precedent)
cofe
Sa o savurati cu placere!
Sus In jos

AutorMesaj
mellyamelia
mamica super
mamica super
mellyamelia

Varsta : 40
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMier Dec 01, 2010 5:23 pm

multumim danessa CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 284405
la noi plua si e frigggg
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

Varsta : 38
stare de spirit : happy mum

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptySam Dec 04, 2010 8:58 pm

buna fetelor....mai am putin si nasc un baietel va fi baiat Marius-David se va numi....sper sa fie bine...va poopp si sper sa vin cu vesti bune pupic
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyDum Dec 05, 2010 4:29 pm

Buna roxy, bine ca ai intrat si ne-ai adus vesti bune...se pare ca Mos Craciun o sa fie ffffff. darnic anul asta CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 435847
Ce faceti fetelor, va pregatiti cizmulitele?...ce cadouri ati luat la copiii?...eu i-am luat Alessiei o bucatarie hello kitty, 2 creioane fermecate cu alfabetul si cu animalele domestice, 3 carti cu povesti, dulciuri, fructe si bineinteles o nuelusa, iar la sot o bluza, pe care si-o dorea...sa vedem mie ce-mi aduce CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 917804
Sus In jos
qalina
mamica super
mamica super
qalina

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyLun Dec 06, 2010 4:42 pm

roxy nastere usoara. la noi a venit mosul cu un costumas gros de iarna si cateva jucarii pt baita .la cele 7 luni nu stim de Mos Nicolae. iar la mine a venit Mosul si ne-a luat caldura. au oprit caldura iar la alte blocuri lumina. daca a-ti sti ce tremurrrrrrrrrr.
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyLun Dec 06, 2010 8:32 pm

merci fete poop!!
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMar Dec 07, 2010 1:06 pm

Neata fetelor si la multi ani de SF NICOLAE noi ieri am ajuns acasa cheers
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptySam Dec 11, 2010 11:02 am

Buna dimineata fetelor,
da, se pare ca e cam pustiu pe aici, copiii ne solicita destul de mult...Dana ma bucur ca Eric a inceput sa mearga, un cadou frumos de sarbatori...Dolcemaria, ce mai faci, cum e Maria?...Anna, pe unde mai esti, iar tragi chiulul?...sper ca nikole si Alesia sunt bine, n-a mai intrat de mult...
Va astept la o cafea cofe
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyDum Dec 12, 2010 12:56 pm

buna fetelor, am nascut pe 9 decembrie un baietel sanatos de 3.500 gr, nastere naturala, 50 cm, nota 10....un flacau frumos si scump!care papa incontinuu!va pup! CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 917804 CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 665942
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyDum Dec 12, 2010 5:32 pm

laptic am mult,,,,timp de odihna asa si asa!hai ca va las ,,,mergem sa papam!!!poop!!
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyLun Dec 13, 2010 8:35 am

...Buna mamici, am lipsit destul de mult....a crescut piciul meu...
Avem un an si o luna imediat...merge ff bine de la 10 luni jumatate ,avem 4 dintisori...toti au iesit in 3 sapt..jale mare..:(
Voi cum suneti???? sper sa mai intru, mi-e dor de cafeaua voastra, plina de aroma de dragoste
CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 665942
Sus In jos
qalina
mamica super
mamica super
qalina

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyLun Dec 13, 2010 11:53 am

sa-ti traiasca bebele roxy.felicitari.
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

stare de spirit : mereu in alerta

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMar Dec 14, 2010 10:08 am

Buna dimi.... Va servesc o cafeluta calda, cu mult drag...
cofe

Felicitari roxy!!! Iti dorim multa multa sanatate puiutului si tie!Sa creasca mare si cuminte!!!

Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMar Dec 14, 2010 5:53 pm

mersi frumos fetele!!suntem bine!!va poop!!
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMar Dec 14, 2010 5:54 pm

aaa,un tratament pt colici nu siti....noi folosim baby calm da nu prea da roade...uufff......
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMier Dec 15, 2010 8:21 am

Buna dimineata fetelor, am tot intrat pe aici dar sunt tot singurica xxxx ..ce faceti?haideti la o cafelutza calda!!! cofe
Sus In jos
julienne
mamica noua
mamica noua
julienne

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyVin Dec 17, 2010 9:19 am

'neata feteleeee! TTTT eu mi-am facut o cafeluta mai slaba..de fapt e cam chioara dar e mai bine asa ca sa nu ma apuce palpitatiile. Si afara ningeee, ninge ca-n povesti nu alta... nu prea e bine ca noi trebuie sa ajungem pe la socrii si tare frica mi-e sa plec pe vremea asta...offf..
voi ce faceti, v-ati trezit?
cofe
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyVin Dec 17, 2010 2:02 pm

buna fetele ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, azi am vomat ...am mers la pediatru si a zis ca mananca lacom ,de aceea vomita ,,
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptySam Dec 18, 2010 11:55 am

Buna fetelor,
scuzati lipsa, dar am fost cam ocupata saptamana asta, am avut si serbare la gradinita, la munca destul de multa treaba...v-am citit, dar n-am apucat sa postez CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 150652
felicitari roxy pentru bebe CALU ...ce nume i-ai pus?
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyDum Dec 19, 2010 10:06 am

mersic frumos danessa!e un scump nu alta,o sa pun pozice cu el!am zis ca il va chema MATTIAS-ANDREI.de la David-MARIUS LA MATTIAS-ANDREI. yjgj
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMar Dec 21, 2010 6:02 pm

Buna seara fetelor,
ce faceti, va pregatiti de sarbatori?...de joi intru si eu in concediu pana pe 3 ianuarie, asa ca o sa fiu probabil mai activa CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 917804
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyLun Dec 27, 2010 9:40 pm

Sarbatori Fericite tuturor! yjgj
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptySam Ian 01, 2011 12:21 pm

buna fetele,la multzi anisori cu multa sanatate.noi dormim ff greu noaptea,ne trezim sa papacim lapitc,aveam si coliceiiii....offf cam gre da na ne obisnuim!!!
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyMier Ian 05, 2011 1:57 pm

Buna fetelor, ce faceti?La multi ani, multa sanatate si sa aveti parte de numai bucurii...fetelor pe unde sunteti??Danessa??Anna??Danuta??
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyJoi Ian 06, 2011 7:51 am

Buna dimineata fetelor, la noi este tare frigut...brrrr..dau eu cafelutza in dimineata asta!!! cofe
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 EmptyJoi Ian 06, 2011 11:17 am

LA multi ani tuturor, mamici si bebelasi! Multumesc pentru cafeluta dolcemaria;avem mare nevoie de ea, sa ne revenim dupa sarbatori. Eu inca mai am de sarbatorit luna asta, de doua ori pe sot si o data p puiut, ca sa-i luam motu'.
Va pupam dulce! yjgj
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CAFEAUA DE DIMINEATA! 9   CAFEAUA DE DIMINEATA! 9 - Pagina 36 Empty

Sus In jos

CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Sus 
Pagina 36 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cafeaua de dimineata!! 8
» Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3
» CAFEAUA-REMEDII
» Buna dimineata ,te iubesc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum gratuit | Cultura si Societate | Adolescenta, Copilarie, Familie | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente