Autor | Mesaj |
---|
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 19, 2010 7:19 pm | |
| pupiki si voua.......
ma simt ca o balena
| |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 7:27 am | |
| Neatza fetelor, va ofer o cafelutza , noi am fost ff matinale in dimineata asta , sunt chiauna de somn, Maria s-a trezit azi-noapte plangand... | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 7:39 am | |
| Buna dimineata fetelor, va multumesc pentru sustinere si pentru mesaje...asta e viata, unuii se duc, altii se nasc, noi trebuie sa mergem mai departe... Servesc eu o cafea Dolcemaria, iti tin companie...ai descoperit de la ce a plans azi-noapte Maria? | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 7:46 am | |
| buna dimineata!dolce si danessa poate ii era prea cald...si a mea plange...dar o las doar in pampers si gata | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:03 am | |
| Neata si tie iulia...Alessia doarme in body, dar avem un geam deschis, plus ca nu se inveleste, eu ma mai trezesc noaptea si ii pun ceva pe ea, dar cred ca simpte ca se foieste si se dezveleste. | |
|
| |
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:22 am | |
| a mea la cat este de mica trage cu manutele alea mici de body..de parca ar vrea sa-l rupa...n-e este noua cald dar lor...a mea ziua este tot timpul cu piciorusele transpirate...dar o mai bag in cadita si o spal dar fara gel de dus doar cu apa ...s-o vezi ce rade dupa aduna toate scamele ....zici ca e moozolici... | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:29 am | |
| Fetelor cred ca si a mea a inceput sa planga din cauza caldurii, saracuta , mi-a fost asa mila de ea...era doar intr-un body..dar pe caldurile astea ce sa mai zicem. Acum ma chinui sa-i dau sa pape si nu vrea nimik Voi cum le dati la bb de papa? A mea a luat 3 lingurite de bananuta si a baut 20 ml de suc si gata..offf | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:36 am | |
| dolce eu zic s-o lasi ,ca o sa ceara ea cand ii este foame...ai vazut ca si noua cand n-e este cald n-e piere pofta de mancare(incearca sa-i dai un picut de apa)nu se intampla nimic...daca sare peste o masa>acum asta este parerea mea ...asa procedez cu evelyne aaa si ar trebui sa-i faci un dusulet asa se racoreste un pic.... | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:39 am | |
| Iulia ii fac dusulet de doua chiar treo ori pe zi, cetoadata numai cu apa simpla, nu am ce sa-i fac, am lasat-o asa, cere ea de papa..apa bea si ii dau ca se hidrateaza. | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:44 am | |
| Alessia doar nopatea sta imbarcata, in rest de cum se trezeste isi da jos hailele, isi scote scutecul, acum e pe langa mine in fundul gol...de mancat, nici ea nu prea mananca, in schimb bea multe lichide, suc, apa, lapte...aaa, si mai mananca fructe, kiwi, mere, pere. | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:55 am | |
| Fetelor ce mai ziceti ca faceti?eu joi plec la tara pana luni seara, o sa-mi fie dor de voi..merg la nunta, la fratele meu. | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:57 am | |
| Super, te distrezi, lasa ca e bine...cu Maria ce faci, o iei cu tine? | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 8:58 am | |
| dolce sa dansezi si pentru noi...distractie placuta...si casa de piatra fratelui | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 9:09 am | |
| da, sun cam aeriana si am uitat sa urez ce e mai important...Casa de piatra!, fratelui tau, sa fie intr-un ceas bun | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 9:12 am | |
| Multumim fetelor, daaa, o iau cu mine pe Maria, nu am ce sa-i fac, dar la nunta o sa stea si cu mama dar si cu soacra , vin amandoua | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 9:24 am | |
| Te-ai scos Docemaria, ai ajutor de nadejde...asa te poti distra si tu in voie. Eu ies fetelor, ma duc putin sa vad ce face socrul, vorbim mai tarziu | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 9:31 am | |
| ok...te pupam si ne vedem mai tarziu ca si eu merg sa mai fac cate ceva prin casa apoi ies un pic cu micuta,,la cumparaturi,, | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 9:36 am | |
| Fetelor eu mare lucru nu fac astazi ca e sarbatoare:Sf Ilie, te pup Danessa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 9:38 am | |
| a uite eu nu am stiut deoarece nu prea le am cu srbatorile dar bine ca mi-ai zis ca acum aveam de gand sa ma infing in masina de spalat... | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| |
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 11:17 am | |
| | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 11:19 am | |
| Buna din nou, gata "plimbarea", acum vreau sa o culc pe Alessia si dupa sa fac tocanita lui Dolcemaria, iar cat fierbe stau cu voi la o limonada. | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 11:24 am | |
| e atat de cald de simti ca nu mai ai aer,am zis ca ma duc in orash la o tersa aceva dar vad ca nu sunt sanse pana atunci ma alatur la o limonada | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 11:51 am | |
| Ce faceti fetelor??Vin si eu la o limonada...vai ca nu stiu ce sa ma fac cu Maria , a papat 60 ml de laptic si gata...am lasat-o pana am vazut ca ii este foame si tot degeaba, semne de raceala nu are...off, caldura asta. | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Mar Iul 20, 2010 12:03 pm | |
| Gata, am culcat-o si eu pe Alessia, deci servesc si eu limonada...nici Alessia n-a mancat nimic de dimineata, doar lapte cu cereale, dimineata cam 300 ml, iar acum 150 ml, mancare deloc...poate mananca tocanita...o sa fac din zeama de la carne si o supa soft. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 | |
| |
|
| |
| Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|