Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 11:09 am | |
| danessa nu am sanctionat pe nimeni euu in special nu dar nu pot obliga sa stea pe forum din cauza ca gina a zis ca s p y g se tot lua de ea insa gina nu trebuia sa se stearga ca s p y g a avut ceva cu ea si de pe forum nu am supparat nici o mamica | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 11:30 am | |
| anna, nu era vorba despre tine, imi pare rau ca asa s-a inteles...eu am fost sanctionata de catre SPIYG ca am postat la " Nu imi convine vreau sa se stie" ca nu-mi apare EDIT, iar cand am vrut sa postez acolo nu am mai avut voie ca s-a inchis topicul si daca am nelamuriri sa scriu pe mesageria privata...am scris, am primit raspuns, am raspun si eu la randul meu, iar am scris, dar n-am mai primit raspuns... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 11:43 am | |
| ok inteleg lasa danessa ca trecem si ne revenim nu este bine sa fim atatia adminstratori si nu facem nimic cred eu | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 11:53 am | |
| nu stiu daca e bine sau nu, nu ma picep la tehnica prea mult, eu una intru forum sa ma destind, sa vb cu mamicile, am activat si pe alte forumuri, dar nu prea era activitate, aici asta mi-a placut. | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:03 pm | |
| danessa de ce zici asta mi-a placut sper sa nu te fi suparat si tu hai sa trecem si gata bine?alessic ce face? Ralu doarme de 2 sapt tot cu muci e la nas | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:07 pm | |
| bine, rectific, asta-mi place aici, ca este activitate...Alessia se joaca, s-a trezit la 10 jumate si o mai tin pan ala 13. 30, apoi o bag la somn...imi pare rau pt Ralu, dar nu i-ai dat nimic?...sa stii ca mucii pot fi si de la aparitia dintilor, noi asa am patit cand i-au iesit caninii... | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:09 pm | |
| ...deci ...voi relata aici ceea ce i-am scris annei pe e-mail....ca apoi sa nu se interpreteze....imi place sa musc de fata nu de ...dos "Cine Dumnezeu sa mai inteleaga ce se intampla pe forum...nu imi place sa musc pe la spate...dar de cand ai scos"nu imi convine ,vreau sa se stie" a inceput balamucul...chiar anna,spune de fapt care e situatia de s-a ajuns aci....aveai temeri cu privire la gina ,sau care a fost cauza....au disparut cam toate plangerile de pe acest forum...am citit nemultumirile la o parte din mamici,dc nu mai sunt....dc e teama asta de a lasa si cele rele si cele bune...strica imaginea forumului?....rugasem insistent sa scoti copilasul de la mesaj ca incurca atunci cand se scrie mesajul,degeaba....nu vezi ca sunt mame nemultumite? Sunt 19 forumuri pt mamici..esti pe locul zece ca forum ...e pacat sa nu faci ceva sa urci pe podium..." | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:17 pm | |
| iuly am sters topicu pt ca era unul valy care scria ce scria dar numai termina zicea ca ce avem cu' spiyg ca asa i multumim si multe altele a mai zis credeam ca e frumos bebele acolo ce raspundem ok am sa il scot danessa se vede caninul de sus putin de colt i-am dat nurofen si keflex da de i trece dar nu trece | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:20 pm | |
| pai cat Nurofen i-ai dat, daca zici ca de 2 saptamani are mucii, ca nu-i poti da decat 5 zile maxim... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:24 pm | |
| doar 3 zile i-am dat la 8 ore cate 2,5 ml acum i scot cu batista bebelusului si keflexu am dat pana sa terminat la 12 ore ia-m dat | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:29 pm | |
| incearca si cu apa de mare (ii poti pune de cam de 5 ori pe zi) si apoi batista bebelusului. | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:33 pm | |
| Buna fetelor, Anna, sa sti ca si Maria a avut mucisori doua saptamani, si cand colo i-a dat dintisorul de jos...off, asa ne-am chinuit!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 12:58 pm | |
| ok,am inteles Anna dc ai sters topicul..acum as dori sa te intreb daca va mai aparea vreodata,acest topic.....si am avut probleme cu nasucul fetitei,si i-am pus picaturi de vibrocil,apoi am aspirat cu batista...mama lui de copilas,ca imi fug ochii la scris | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 1:05 pm | |
| Iuly ce face fetita??ca a mea face numai prostii | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 1:08 pm | |
| cu apa de mare nu am incercat inca o sa incerc cum ziceti cred si de la canini i iese de sus iulisco acum iti pun tie topicu dedicat tie numi convine si vreau sa spun dedicat iuly 35 | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 1:11 pm | |
| Gata, am culcat-o si eu pe Alessia...e bun si vibrocilul, o picatura dimineata si una seara, in fiecare nara, dar pe termen scurt ca provoaca dependenta | |
|
| |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 1:15 pm | |
| e bn anna daca e cu dedicatia topicul...inseamna ca numai eu sunt cea care ma plang cand e ceva in neregula pe forum sau a fost o aluzie cu putina ironie...dolcemaria,fikmea ce sa faca se joaca,"vb"in limba ei,ma striga.... | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 1:31 pm | |
| Cand apare topicul??? ...am si eu o "plangere" mica | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 1:51 pm | |
| iuly nu a fost nici o ironie doar o gluma mica si chiar ti-am dedicat topicul sper sa nu te superiii! | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 6:00 pm | |
| buna fetelor,cie bea o limonada cu mn??? | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 6:07 pm | |
| eu nikole ce mai face fotbalistu? mai da suturi de alea mari ? Mai in pic si vine nikole cand vei naste sa i spui sotului sa posteze o poza sa il punem la forum ca ni sa nascut fotbalistuu | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 6:16 pm | |
| daaaaa,cd dormeam si eu mai bine azi dimineata mi-a dat cateva picioare sau cred ca dadea la poarta(poarta fiind coastele mele) | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 6:21 pm | |
| buna seara nikole, o primesc eu daca mai ai! cum te simti? ce face bebele? baietel..nu?! | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 6:24 pm | |
| nu stiu ce sa mai cred,in fiecare luna doct imi sp altceva,nici acum la 7 luni nu mi-a sp cv exact.....bebeu tau ce face??tu? | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Lun Iul 05, 2010 6:33 pm | |
| inseamna ca vafi o adevarata surpriza..nu cumpara nimik,oricum ..primesti, dar s anu cumperi culori specifice eu nu am luat doar hainutele de iesit din spital,atat! nici acasa nu am avut nimik! Paul de-abea acum l-am adormit de la 4 si ceva ma ,, terorizeaza,, este la faza cu explorarea camerei.. Eu sunt... bine, merci | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 | |
| |
|
| |
| Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|