Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|
+13mamicisibebelasi mami_de_kevin GINUTAVRABIUTA dolcemaria roxy14 iulia_mama_evelynei nikole olo_family Anna DD danessa Iuly35 dia 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cafeaua de dimineata!! 8 Joi Iun 24, 2010 8:41 am | |
| Rezumarea primului mesaj :cap.7welcome mamici!!! vi-l las si eu pe "amantul meu" |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 6:43 am | |
| Suntem la stadiul in care "eu propun si el refuza" sa stea pe wc.Face orice altceva decat ce trebuie;dar.....ne straduim! |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 6:48 am | |
| Pai zice : " tza pipi?"(puta face pipi?) si se joaca cu "pampanele",se piaptana,se spala pe "ghi"(dinti);deci orice altceva! |
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 6:57 am | |
| Pai iti dai seama ca are trei capete de pieptanat(ca vine si cu "bebe"(maimutoiul)dupa el,mai sunt si eu prin preajma;are trei seturi de dinti de spalat;se ingrijeste tare de aspectul nostru,al tuturor;de asta n-are timp sa se ocupe si de el si de "tza" lui!Cand o veni ziua aia???... |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:12 am | |
| "cata treaba" are...aaaa...gagici,mi-am amintit acum la tigara sa va povestesc ceva...ieri a avut loc"intalnirea de gradul zero-mama -fiu"...au vb ei,au facut cumparaturi pt soacra,sotul" taxi"...si apoi bomba.....aseara vad in portofel la sot 10.000lei(o suta de milioane) am inlemnit...de unde atatia bani...il intreb ,si raspunde f calm..."aaa,pai mi-a dat banii mama sa ii depun in banca"...strang bani de inmormantareeee....dar lu fiisu nu i-a dat nici 10 lei....nu ca ar fi fost musai,dar...asa de fala.... ....si cand ma gandesc ,ca voia sa ii incarce telefonul cu 4 euro lunar,ma apuca"pandaliile"....fain,nu? | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:23 am | |
| Revoltator;sincer,am citit si recitit si nu stiu ce sa zic;sunt uimitori! Si baza e in voi cu inmormantarea,nu? Vaaaai.....scuza-ma,dar sincer,nu stiu ce e de zis;faptele spun totul! |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:37 am | |
| neata mamici! Iuly...mai stiu pe cineva..sunt socri nasilor mei...nu dau un leu in casa(stau impreuna toti 4)..nici cand sunt in spital,nici la mancare,nici o hartie igienica..nimik...doar in banca merg banii!!! Fetelor..azi e o zi speciala pt mine si sotul meu..avem 5 ani de casatorie... asa ca va ofer din toata inima Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usun pahar de Uploaded with ImageShack.ussau unul de | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:41 am | |
| Diana,sa fiti mereu multumiti unul de altul,sa va iubiti si sa va respectati mereu! |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:44 am | |
| multumim asemenea..intradevar pana acum ..sunt 9ani de cand ne stim,...si totul merg ec ape roate..binenteles ca mai si scartaie ..dar o ungem bine rotile..:))) | |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:51 am | |
| diana...multi ani fericiti alaturi de iubirea ta,si rodul dragostei voastre cavalerul....sa va iubiti multtt,sa comunicati la fel de mult,si sa depasiti orice greutate impreuna"la bine si la greu"...cat despre socri ce va zic fetelor....nu vreau munca lor,dar fala si "infoiatul in pene"ma descurajeaza....cat despre inmormantare...eeee..e o alta chestie..."gurile rele"din familie,spun ca apart si toata "averea" o va lasa nepotului cel mic(nu nepoatei,ca e mai mica)...a fost balnavicios,nascut la 7 luni,cu hepatita b ...sufletul lor..si lista ar putea continua la nesfarsit...oare imi mai revine mie sarcina de a ii inmormanta... ce rautacioasa sunt....astept averea lor... | |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 7:58 am | |
| nu esti rautacioasa , doar realista! in ziua de azi asa e! dar daca tot au bani sa si-i foloseasca pe ai lor nu sa va ,, ia de la gura,, ..is cu totul si cu totul fara inima..mai ales cand aveti un copil mic.. socrii mei , chiar daca e soacra asa cum e ea, intotdeauna ne-a impartit ..ne-a dat din putinul lor... daca socrul a primit doar 5 bonuri de masa i-a dat sotului meu 2 sa ii cumpere ceva fructe lui Paul..deci..sunt catde cat ok ai mei.. Multumescpt urari fetelor!!! | |
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 8:18 am | |
| asa e diana,ai socri cat de cat respectabili...in fine,cu durere in suflet, inchei acest capitol"socri"....mamici,eu ma retrag,multumesc pt timpul acordat "alinarii"sufletului meu....va doresc o zi cat mai frumoasa,linistita...in pauza"fug"la voi.....va pe toate ca-mi sunteti "drage".... | |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:16 am | |
| buna dimineata fetelor, mai gasesc o cafeluta???...ce bine am picat, olo_family sa fiti sanatosi si la cat mai multi ani impreuna | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:23 am | |
| Este cafea si orice altceva dorim;avem sarbatoriti in familie,asa ca avem si tratatie! |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:25 am | |
| neata ginuta, ce-ti face nazdravanul, la ora asta, ca in general imi dau seama ca numai "lucruri bune" | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:27 am | |
| Am facut bunatate de prajitura si el a tras de tava si a cazut cu susu-n jos! Mi-e o ciuda...........parca e termita;devoreaza tot,alearga,tipa,trage,impinge,sare,se arunca etc etc |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:33 am | |
| ,cunosc, pai si tu doar o tava ai facut???, trebuie sa ai una de rezerva...Alessia numai ce s-a trezit ca deja a inceput sa faca prostioare, a gasit o cutie cu pudra de talc, deja e toata rasturnata pe gresie si intinsa cu mana sa fie mai greu de curatat... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:36 am | |
| Radem de nazbatiile altora dar cand le traim pe propria piele si trebuie sa mai si curatam dupa ei......parca am nevoie de o pauza! |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:40 am | |
| asa e...ieri de exemplu,a facut pipi la olita si pana sa ajung la ea deja era cu mainile in pipi, pana acum n-a mai facut asa ceva...atat imi trebuie sa mai puna mana si pe kk , trebuie sa stau cu ochii pe ea. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:44 am | |
| Pai o sa puna si pe caca pentru ca au o atractie fata de fecalele proprii;nu stiu sa explic in termeni medicali!al meu nu a facut niciodata;pe olita nicicum nu statea si pe wc sta dar nu face nimic |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:50 am | |
| ei, Alessia face de mult la olita...pipi mai scapa pe ea, dar kk doar la olita...ha, ha, ha, ultima prostioara, a gasit o bucata de creta, roz, si a tras o dunga pe covor | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:51 am | |
| Si se asorteaza cu ceva din casa? |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:54 am | |
| cu lenjeria de la patutul ei , in rest n-am nimic roz in casa...am doar o camera. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 Vin Iun 25, 2010 9:56 am | |
| Delimita terenul;"de aici nu se trece" s-o fi gandit ea! Va impune si altfel de limite! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!! 8 | |
| |
| | | | Cafeaua de dimineata!! 8 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |