Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Empty48%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Empty52%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Rondul de seara!!!! Cap .2

In jos 
+9
ancacornel
mamicisibebelasi
coco83
DD
olo_family
Iuly35
Anna
dolcemaria
dia
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyJoi Apr 22, 2010 12:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Cap.1

am inceput un capitol nou Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 65297
Sus In jos

AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:24 pm

Mda,asa ma gandeam si eu dar orgoliul asta parca nu ma lasa sa cedez(urat lucru e mandria)
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:25 pm

da f urata mandria asta dar las-o la o parte ca ai de suferit
culcate langa el,si vezi daca el da semne de impacare lasa si tu de la tine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:28 pm

Asa o sa fac;asa gandeam si eu dar aveam nevoie sa-mi dea cineva un sut ca sa cred cu adevarat ca nu e cazul sa fiu mandra
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

Varsta : 41
stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:31 pm

buna seara dia si ginuta , eu vreau un ceiulet ca ma doare putin in gat... iii.. ca urla stu la mine sa le dau fetelor sa pape, iar va las....

Ultima editare efectuata de catre coco83 in Dum Mai 23, 2010 10:22 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:33 pm

vine ceiutul imediat,
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:33 pm

Alo,Coco,baga-ma si pe mine in seama,ca azi sufar rau de importanta! UIte,iti dau eu un ceai cu pupici sa-ti treaca repede gatul!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:46 pm

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Ceaimaceai
coco pt tine cu mare drag
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:48 pm

Si berea mea??????Unde-i dragul de mine? Vezi ca sunt geloasa
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:54 pm

mai vrei si tu bere hai ca mai caut prin frigider sa vad daca mai am
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 8:55 pm

Hai te rog frumos;doar maine e sarbatoare,azi am fost trista foarte si consider ca merit si o a doua bere si tigara pe langa(pe care o dau tot eu) Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 354518
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 9:00 pm

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 0134at
vine berea ginuta
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 9:03 pm

WOOOOOOOW ce bine arata! Se bat turcii la gura mea de pofta! Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 844314 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 844314 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 844314
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 9:10 pm

iubit-o tre sa te las
ca maine ma trez
ca parca nu puteau sa ne de-a si nua liber maine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 9:12 pm

Da,te cred;din pacate se sparge petrecerea;oricum,fu super;mi-ai luat cu desavarsire gandul de la ale mele si ma sfatuisi si bine;multam fain! Serviciu usor maine.Eu s-ar putea sa revin miercuri ca daca ma impac cu sotul,plecam maine si revin marti seara.Pupici
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 9:13 pm

pupici si impacare usoara sa nu cedezi prea greu
m-am simtit tare bine in seara asta
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 9:15 pm

De la bere,cu siguranta;repetam povestea(bairamul) weekendul urmator
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyDum Mai 23, 2010 10:27 pm

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 908485 scuze ginuta faza e ca dupa ce am scris am modificat mesaju dar prea tarziu ca voi postaserati deja altele, imi pare bine ca vati simtit grozav, multumesc foarte mult pt ceiut la amndoua, super poza dia ...., ginuta succes si drum bun maine cu plecarea la Bucuresti, sanatate multa la puiut, ... si pt dia servici usor maine si.... o sa-mi fie tare dr de voi....
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMar Mai 25, 2010 2:37 pm

dia ti-au venit rezultatele analizelor??
Sus In jos
ancacornel
mamica super
mamica super
ancacornel

stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMar Mai 25, 2010 8:51 pm

NU UITATI SA O VOTATI PE ANA:dietetik.ro-votati rraluc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMar Mai 25, 2010 8:55 pm

nu,treb sa vina azi dar probabil cum nu s-a lucrat luni
astept maine daca nu ,sun eu la ea sa vad
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMier Mai 26, 2010 6:54 pm

buna seara
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyMier Mai 26, 2010 8:24 pm

buna dia ce faceti oare unde sunt mamicile?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyVin Mai 28, 2010 6:25 pm

Buna seara doamna! Va servesc cu o bere; sper ca e bine Bia si te poti bucura alaturi de mine cu o bericioaica!
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyVin Mai 28, 2010 6:41 pm

si eu vin la o berikica,ma primiti??? Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 682510
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 EmptyVin Mai 28, 2010 6:44 pm

buna seara
bia e bine
dar acu racesc eu
ma doare gatul de mor dar da bere rece poate ma dreg cu ea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Rondul de seara!!!! Cap .2
Sus 
Pagina 8 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» RONDUL DE SEARA 3
» buna seara
» HAINTE IMPORT VANZARE IEFTINE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: BUN VENIT! :: Bun venit mămici!-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente