Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 7:50 pm | |
| Noi deja suntem imbaiati si deja dormim(unul in patut,eu pe mine si tati.....viseaza treaz fiind) |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 7:55 pm | |
| Buna seara fetelor, ce fac bb? | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 7:56 pm | |
| dragele mele v-am pupat, ma duc sa imi fac datoria de mamica | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 7:58 pm | |
| Seara buna DD;sa-ti traiasca bebe si sa aveti o noapte linistita. Dolcemaria,ce face Mariuta draguta?A terminat tratamentul?Mai poate? |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 7:59 pm | |
| noi suntem treji si suparati...tot asa avem scaunul, poate mai rau, chiar acum l-am schimbat si avea ff mult mucus, am vb cu doctorita si mi-a zis sa-i cumpar ceva praf de la humana...sper sa mearga cu acesta am incercat zilele acestea cu ceaiuri,banane,zeama de orez...nimic imi astept sotul sa incercam cu humana! ne auzim maine,sper sa fie mai bine pt ca Paul deeja da semne de durere,iritatie la fundic,somn deranjat...
:good night: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 8:01 pm | |
| Lapte fara lactoza;hai Doamne ajuta sa se faca bine Paul si sa nu fie nimic ingrijorator |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 8:03 pm | |
| buna DD,se aseamana programul nostru...ginuta esti o fericita,ca bb face nani,sotul viseaza( la tine cred) :yess: .....eu nu prea mai sunt asa un zambet,caci ma pali o nevrozasi ma cam inteapa ,pe la creier,semn ca inca il am,cred...am sunat doctoul (ca noi asa facem-consultatie prin telefon),si mi-a zis sa iau Arcoxia. [url=http://www imi pare rau olo_family de vestile rele ce ni le-ai dat,somnic dulce DD,si tie ginuta si restul mamicilor,ma retrag si eu,ca deja se aude"scandal' in cealalta camera. pe toate si toti bebeii. :good night: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 8:25 pm | |
| seara buna noi il ast.pe tati ca fac baie amandoi si asa ca puiul meu nu adoarme pana la 22:00. las´gina,ca te tin eu mine,se intoarce roata si vei scrie si tu dupa mine diana-imi pare rau pt puiutul tau sttiu prin ce treci cu iritatiile,sper sa-i treaca cu praful de care ti-a zis dr.,altceva nu ti-a dat? noapte buna si vise frumoase copilasilor care deja dorm sau care merg de acum la nani :good night: noapte buna DD,iuly, gina si o noapte linistita diana!! |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 9:19 pm | |
| buna seara fetele ce activitate pe aici eu numai ce am ajuns de la lucru am papat si ma intrat rapid sa vad ce faceti ca apoi trec la somn ne auzim mai pe indelete maine iuly de ce tre sa iei arcoxia?asta e un antiimflamator parca noapte buna tuturor eu maine sunt de di asa ca treec la nani si ma si mult de lucru maine | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 10:39 pm | |
| buna seara mamici ce faceti ?eu acasa am fost pe afara cu raluca si in rest nimic | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Apr 27, 2010 10:44 pm | |
| eu mi am bagat puiul la nani si acum butonez pe aici,dar ma retrag ince,incet si eu... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 5:37 pm | |
| Seara buna mamici! Cum ati petrecut ziua? Ce va fac bebeii? Sanatate maxima la cei bolnaviori. |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 6:10 pm | |
| Seara buna mamici si pitici, ce faceti?Ce faci Ginutza?ce face Denis? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 6:22 pm | |
| Denis a facut baita si acum face nani.Mariuta papa? Ai reusit sa-i dai? |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 7:12 pm | |
| Buna seara mamici si bebelusi! Suntem mai bine ,i-am dat 3 mese de humana. Pediatra a spus totusi sa continuam cu humana o data pe zi pana termin cutia! Acum...ne luptam cu iritatia la fundic...of!! e groaznica(nu a fost niciodata iritat) am stat prin casa pt ca la cluj a fost o vreme instabila,iar paul ..la fel Am facut o baita lunga , iar acum doarme dus Paul voi cum sunteti? | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 7:16 pm | |
| Ginutza pana la urma a papat un picut cu bibi, sper sa se dea pe brazda, acum ne certam cu linguritza, n-o vrea sub nici o forma!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 7:27 pm | |
| Offf fetelor cu puiuti cu problemute mici; olo_family,uleiul de masline face miracole la fundulet; Dolcemaria,ma bucur ca incet-incet avansam pe drumul cel bun(mami trebuie sa respire adanc si sa aiba rabdarea pamantului,pentru ca la ea nu s-a gandit nimeni ca o fi si ea obosita si ca o ajunge din urma greul;ca nu-i usoara nici boala,nici convalescenta,nici oboseala care apasa).Mult curaj,ca avem aproape aceeasi poveste de nastere si stiu cum sari la orice este schimbat la copilul tau! |
|
| |
olo_family mamica super
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 7:32 pm | |
| Cu mult drag;sper sa va fie de folos parerile de pe forum si sa nu aveti nevoie de prea multe! |
|
| |
olo_family mamica super
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 7:37 pm | |
| La fel;sa va odihniti cu totii!Pupici la pitici |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 7:42 pm | |
| Multumesc Ginutza, esti o scumpa... asa este, imi fac griji pentru ea...doar e printesa mea!!! | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 8:51 pm | |
| buna seara dragelor pana acum a fost un prieten si ne-a reparat calculat ca era plin numia cu prostii
apropo de iritatia la fundulet pe bnoi nu ne-a ajutat decat o singura crema care se prepara in farmacie dupa o singura zi isi revine iritatia daca vrei iti prepar si-ti trimit | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Apr 28, 2010 11:13 pm | |
| eu am fost la sala si am ajuns pe la 21:30,i-am facut baie printisorului si nani. si eu l-am dat in seara asta tot cu ulei de masline,ca si al meu e iritat:(
pup si noapte buna tuturor! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:18 pm | |
| Sara buna DD! Singure la ceai? Ce face Tudor? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 | |
| |
|