Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 Empty48%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 Empty52%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Rondul de seara!!!! Cap .2

In jos 
+9
ancacornel
mamicisibebelasi
coco83
DD
olo_family
Iuly35
Anna
dolcemaria
dia
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyJoi Apr 22, 2010 12:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Cap.1

am inceput un capitol nou Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 65297
Sus In jos

AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 6:46 pm

Ohooo,sigur ca da;si eu am baut bericica in perioada sarcinii; am cunoscut o graviduta care avea pofta numai de tarii;sper ca nu-ti fac si tie,dar ea chiar a fost cel mai deosebit caz pe care l-am cunoscut tavalesc

Dia,sa stii ca orice ii dai rece pe gat("pe soseaua gatului"-cum zicea Gica Petrescu) calmeaza inflamatia;stii ca dupa operatia de amigdalita ti se recomanda rece pentru a calma durerea
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 7:16 pm

da si eu ma mai dreg asa ,sper sa nu stau la pat in we,ca ma dor si venele dupa cap si parca am stare de frisoane
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 7:21 pm

Dupa cap imi pun o sticla cu apa rece(stii ca sunt inflamate venele din cauza ca pompeaza sangele mai tare)si pe tample,dupa ce imi pun comprese reci,imi dau cu ulei de menta;
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 10:31 pm

am sa incerc si eu gina cu sticla sa imi pun dupa gat mersii Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 477373
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

Varsta : 41
stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 10:33 pm

salutare dragelor... am cam somat zilele astea p'aci, rusinica mie... Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 450612
da am avut sotu pe cap sapt asta ca a foat in somaj tehnic si cam face figuri cand ma vede la calculator la pierdut vremea de pomana...
sper ca voi sunteti bine sanatoase si de nu va servesc cu un ceai si va transmit un pupic dulce la toate... yjgj
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 10:38 pm

nui nimic delia asa suntem toate soti astea offffff asa e acum si eu merg la somn ca vine sotul de la munca sper sa isi revina loc de munca al sotului sa aveti multi bani Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 934497
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyVin Mai 28, 2010 10:51 pm

e rau cu soamju asta a picat tocmai bine, ca mi sa stricat si masina de spalat rufe, o am de 2,6 ani si garantia a fost de 2, deci super..... bani aruncati aiurea....
si mai e si nervos cu seviciu, acasa ii urlan cap fetele, sotia e pe stop rosu, deci vanchipuiti ce figura are... mai are putin si face buuuuuuuuummmmmmm!!! hhhh Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 804862 xxxx
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptySam Mai 29, 2010 7:33 pm

buna seara feteler,acu ma ajuns dec la cumparaturi si cand zicem ca am scapat de raceala iar ma apuca ma dor toate oasele si carnea pe mine,parca am febra in interior
ginuta mi-am luat o bere si ma bagat-o la frigi si o dau imediat pe gat ori eu ori ea
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptySam Mai 29, 2010 10:32 pm

buna
sper ca tia picat bine berea kuhy
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyDum Mai 30, 2010 7:08 pm

Buna seara;buna seara! Haideti la o bere rece si o dulceata de fragi;acolo am escaladat astazi,la cules de fragi.Imi tremura si degetele de cat am cules.Dia,in mod special e pentru tine racoarea berii,pentru a camufla durerea in gat.Sper ca a disparut de tot!Nikole,sper sa nu citesti ca sa nu-ti fac pofta de nimic de sus(poate o bericioaica).In rest,fetele ce faceti?
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyDum Mai 30, 2010 7:53 pm

buna seara,uite am intrat si eu sa nu credeti ca v-am uitat pupic
doar ca week-end-urile suntem toti trei acasa,iar de calc..nu prea am timp/chef
am stat doar in casa azi,asa ca ginuta...mmmmm ce buna e dulceata!!multumesc
bere...aaaaa beau si eu Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 913730 ..chiar ar merge bine!
va pup dulce , ne vedem maine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyDum Mai 30, 2010 8:05 pm

Pai e special pentru noi amestecul(bere cu fragi),pentru dieta noastra;hai,fie,le dam si celor constipate;care vreti,care va simtiti,va poftim!
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 11:06 am

am norok k nu sunt poftikioasa,nu am fost mai delok,puteai sa vb de orike in prezenta mea ca nu ma deranja........
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 11:21 am

nikolee atentie vfetelor avem o gravidutza hhhh sa o respectam
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 11:30 am

cine???
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 4:53 pm

bon soar
eu am servit un pahar de vin dar parca tot astept berica u ginuta
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 5:34 pm

ei mamici,se facu"seara" voi savurati care mai de care vin,bere...e cazul sa ma retrag...nu sunt contra,sotul e cu berica,asa ca ii stiu"mirosul"....va doresc o seara cat mai placuta,inchin virtual cu voi kuhy ...imi las domnisoara la calc,caci merita..e si ea fata mamei Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 665942 ...pe voi,pe toate va pupic dulceee,sanatate.
pe maineee FFFF
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 6:00 pm

sara buna,fetelor Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 435847
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 9:25 pm

searabuna nikole
eu merg la nani cu bia ca maine incepe o noua zi
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyLun Mai 31, 2010 10:50 pm

buna fetelorr
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMar Iun 01, 2010 6:27 pm

Va invit la o bere;am baut toata ziua in cinstea copiilor,eu termin cu bere! Andreea,n-am mai baut demult pe forum bericioaica,ca in particoler.......betie dupa betie!
Ana,baga poza cu "langos" si descrie!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMar Iun 01, 2010 8:28 pm

buna seara
la multi ani copilasi
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMar Iun 01, 2010 10:09 pm

buna fetele
dar ce de bere se bea pe forummm hhhh pupic kuhy
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMar Iun 01, 2010 10:11 pm

buna seara la toate ce faceti va apuca somnu eu am facut baie ralucai mie si acum a adormit si stau pe telfon putin
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 EmptyMar Iun 01, 2010 10:15 pm

ceaooo ana
nu team vazut de mult
imi era dor de tine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Rondul de seara!!!! Cap .2
Sus 
Pagina 9 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» RONDUL DE SEARA 3
» buna seara
» HAINTE IMPORT VANZARE IEFTINE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: BUN VENIT! :: Bun venit mămici!-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente