Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Empty48%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Empty52%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Rondul de seara!!!! Cap .2

In jos 
+9
ancacornel
mamicisibebelasi
coco83
DD
olo_family
Iuly35
Anna
dolcemaria
dia
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 22, 2010 12:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Cap.1

am inceput un capitol nou Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 65297
Sus In jos

AutorMesaj
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 29, 2010 6:19 pm

buna seara.Maraie, cred ca e plictisit
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 29, 2010 6:20 pm

Pai ai fost afara cu el? Sau de la dintisori?
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 29, 2010 6:22 pm

de la dintisori ca acum o ora am venit de afara
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 29, 2010 6:23 pm

Grea e asteptarea pana ii iese primul;pe urma vin unii dupa altii
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 29, 2010 6:25 pm

pai ne tot uitam si nimic inca.Cred ca o sa beau un ceai de tei ca am auzit ca e bun la calmare.Tu?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyJoi Apr 29, 2010 6:26 pm

Sau un pahar cu lapte;acum,seara e si mai bun
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyVin Apr 30, 2010 7:12 pm

Sara buna! Mai am un ragaz de un capucino dar nu e nimeni pe forum.Va pregatiti de 1 mai.Va doresc weekend placut si sa ne regasim mai animate
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyVin Apr 30, 2010 7:56 pm

Buna seara fetelor....va invit la o clatita pupic
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyVin Apr 30, 2010 8:35 pm

buna seara
da ne pregatim de 1 mai noi maine mergem la un gratar si duminica la fel
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptySam Mai 01, 2010 7:27 pm

buna seara fetele
acu am ajuns si noi de la gratar si ma facut o baita acu bia asteapta pe tati sa-i faca baita si apoi la somn ca suntem rupte n-am dormit deloc azi
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 5:38 pm

buna seara.Inca pe la gratare?Noi ne-am intors mai devreme ca am fost si azi la gratar dar la padure mai aproape.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 5:56 pm

Super! Si noi am fost la padure(dar fara gratar) tavalesc
Ii fac baie lui Denis si revin,mamici!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 6:33 pm

Seara buna mamici....ete ca noi nu fu la gratare...musafiri nepoftiti si-au facut aparitia fara habar ca e ziua mea,ci doar de dragul de a veni neanuntati,cin sa fie cin sa fie???...socrii,ati ghicit...numai ei lipseau....si mor cand ma trezesc cu ei la usa... Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 248404 ...si uite asa trecu si ziua mea,ca oricare alta...am iesit la plimbare,am primit un bughet de trandafiri Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Florilemele...apoi un tort
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Deziuamea
si cam atat...a fost minunat cadoul :yess:

sper sa nu fi suparat pe nimeni ca am postat pozele....dar am vrut sa ma laud...sic...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 6:41 pm

Ba pe mine m-ai suparat! VREAU SI EU TORTTTTTTTT! Macar o bucatica mica! Macar o bobita de pe el.
Chiar eram curioasa in privinta socrilor(cum era pe timpul lui Ceausescu-"nici o masa fara peste" vad ca la tine se potriveste-"nici un weekend fara socri).
Frumosi trandafiri(ce falnic e cel din mijloc).Asa sa te inalti tu pe langa cei care nu-ti doresc in viata chiar numai de bine!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 6:55 pm

va servesc virtual pe toate,tocmai de aia am si "indraznit'' sa atasaz poza,pt a va infrupta din el Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 844314 ,cat despre socri,nu mai comentez ca imi creste tensiunea ....trandafirii sunt nemaipomeniti,imi plac de numa numa...

"Asa sa te inalti tu pe langa cei care nu-ti doresc in viata chiar numai de bine!".....'sarmana de aceste minunate randuri...si voi sa fiti tot ca si pana acum....minunateeeee
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 7:41 pm

Buna seara fetelor..si noi vrem tort,iamiiii, ce bine arata si cred ca este ff gustos.Trandafirii sunt minunati, La multi ani, sa fi sanatoasa si iubita!!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 8:16 pm

pupic si pe dolcemaria ca si pe celelalte mamici,sanatate voua ,copilasilor ,taticilor si celor dragi din familiile voastre... ma simt rasfatata super
si cu astea scrise,va multumesc inca o data pt starea de spirit transmisa,urarile facute....va doresc o seara placuta in continuare....si maine dimi la cafeaaa....se stieee!!!

3 mai 2010 21.40 pm

Am intrat in speranta ca voi gasi mamicile"calare" pe forum..dar ele cumintele stau langa copilasi sotiori,nu ca mine,sa umble bezmetica..dar nu e rau,mai vad si eu cate una alta,mai scriu cate ceva,ca sa nu ma plicti,si sigur nu ma plicti ...va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi,somnic pufos,si maine la cafea,sper..ca e "rostu de bataie'' la calc,al meu sot e schimbul 2 deci..care pe care... Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 248404

pupici multi pupic
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 6:54 pm

Buna seara mamici si pitici, de abia am reusit sa intru si eu putin pe net, Maria nu ma mai lasa o clipa...
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 7:24 pm

buna seara mamici
iuly ...imi pare rau ca nu am fost prompta ..iti doresc un sincer La multi ani!!
nu merit nici macar o feliuta din tort!
scuzeeeee Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 450612 :fgtrd :
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 7:36 pm

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 477373 la mamici,nu este nici o problema,inteleg mamicile ocupate,oricum pupic dulcee si acum pupic cu drag...dolcemaria,ai o "agitatie" de bebelina,dak nu ai pauza nicicum...las ca-i bn,sanatosi sa fie toti copilasii :puii:
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 7:46 pm

Da Iuly, asa este, vrea tot in fundulet si eu nu prea o las, tot timpul sa stau cu ea, sa ma vada, sa ma joc cu ea, sa-i citesc, sa povestim, imi ocupa tot timpul.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 7:52 pm

te cred...eu "mi-am instruit "bebelina asa..cand am treaba,are jucarele in patut,si nu trebe sa vrea numai in preajma mamei....in brate nu prea mult ca se invata cu narav :yess: ,dupa plimbarea de la amiaza,papa si ii aduc pernuta,ea tre sa faca nani..avem program de joaca...sincer acum la a doua ,am invata multe din greselile, facute la prima fetita....leganatul pe picioare,si multe altele.. acum pot spune ca . Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 749457 ,e fain
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 8:02 pm

Oooo, nici eu nu o tin in brate, ii dau jucariile in patut , se joaca singurica, dar se plictiseste repede, iar de facut nani, doarme fara s-o leagan...
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMar Mai 04, 2010 8:08 pm

asta e bine,macar ata,sa nu ti se lungeasca mainile cu tinutul in brate si sa ametesti leganand...eu am "experienta" asta dupa cum am scris ,si sa vezi ce ametita si bezmetica eram,dupa ce in final adormea donsoara..si acum cand o vad inalta cat mine...mai mai ca ar fi vrut sa o "conrupa" pe asta mica,cu "bratele"...
acestea fiind spuse,e timpul sa ma "adun",si sa ma retrag,imi ajunge pt azi,maine e o noua zi,cu o cafea (prima data) aci cu fetele mele,apoi mai vad yo ce fac.....
somnic pufos,vise placute,si multi pupic
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 EmptyMier Mai 05, 2010 6:31 pm

Buna seara mamici si pitici, ce faceti voi?a-ti fost la plimbarica?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Rondul de seara!!!! Cap .2
Sus 
Pagina 3 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» RONDUL DE SEARA 3
» buna seara
» HAINTE IMPORT VANZARE IEFTINE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: BUN VENIT! :: Bun venit mămici!-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente