Autor | Mesaj |
---|
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:19 pm | |
| buna seara.Maraie, cred ca e plictisit | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:20 pm | |
| Pai ai fost afara cu el? Sau de la dintisori? |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:22 pm | |
| de la dintisori ca acum o ora am venit de afara | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:23 pm | |
| Grea e asteptarea pana ii iese primul;pe urma vin unii dupa altii |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:25 pm | |
| pai ne tot uitam si nimic inca.Cred ca o sa beau un ceai de tei ca am auzit ca e bun la calmare.Tu? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Apr 29, 2010 6:26 pm | |
| Sau un pahar cu lapte;acum,seara e si mai bun |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Vin Apr 30, 2010 7:12 pm | |
| Sara buna! Mai am un ragaz de un capucino dar nu e nimeni pe forum.Va pregatiti de 1 mai.Va doresc weekend placut si sa ne regasim mai animate | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Vin Apr 30, 2010 7:56 pm | |
| Buna seara fetelor....va invit la o clatita | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Vin Apr 30, 2010 8:35 pm | |
| buna seara da ne pregatim de 1 mai noi maine mergem la un gratar si duminica la fel | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Sam Mai 01, 2010 7:27 pm | |
| buna seara fetele acu am ajuns si noi de la gratar si ma facut o baita acu bia asteapta pe tati sa-i faca baita si apoi la somn ca suntem rupte n-am dormit deloc azi | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 5:38 pm | |
| buna seara.Inca pe la gratare?Noi ne-am intors mai devreme ca am fost si azi la gratar dar la padure mai aproape. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 5:56 pm | |
| Super! Si noi am fost la padure(dar fara gratar) Ii fac baie lui Denis si revin,mamici! |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 6:33 pm | |
| Seara buna mamici....ete ca noi nu fu la gratare...musafiri nepoftiti si-au facut aparitia fara habar ca e ziua mea,ci doar de dragul de a veni neanuntati,cin sa fie cin sa fie???...socrii,ati ghicit...numai ei lipseau....si mor cand ma trezesc cu ei la usa... ...si uite asa trecu si ziua mea,ca oricare alta...am iesit la plimbare,am primit un bughet de trandafiri ...apoi un tort si cam atat...a fost minunat cadoul :yess: sper sa nu fi suparat pe nimeni ca am postat pozele....dar am vrut sa ma laud...sic... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 6:41 pm | |
| Ba pe mine m-ai suparat! VREAU SI EU TORTTTTTTTT! Macar o bucatica mica! Macar o bobita de pe el. Chiar eram curioasa in privinta socrilor(cum era pe timpul lui Ceausescu-"nici o masa fara peste" vad ca la tine se potriveste-"nici un weekend fara socri). Frumosi trandafiri(ce falnic e cel din mijloc).Asa sa te inalti tu pe langa cei care nu-ti doresc in viata chiar numai de bine! |
|
| |
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 6:55 pm | |
| va servesc virtual pe toate,tocmai de aia am si "indraznit'' sa atasaz poza,pt a va infrupta din el ,cat despre socri,nu mai comentez ca imi creste tensiunea ....trandafirii sunt nemaipomeniti,imi plac de numa numa... "Asa sa te inalti tu pe langa cei care nu-ti doresc in viata chiar numai de bine!".....'sarmana de aceste minunate randuri...si voi sa fiti tot ca si pana acum....minunateeeee | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 7:41 pm | |
| Buna seara fetelor..si noi vrem tort,iamiiii, ce bine arata si cred ca este ff gustos.Trandafirii sunt minunati, La multi ani, sa fi sanatoasa si iubita!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Dum Mai 02, 2010 8:16 pm | |
| si pe dolcemaria ca si pe celelalte mamici,sanatate voua ,copilasilor ,taticilor si celor dragi din familiile voastre... ma simt rasfatata super si cu astea scrise,va multumesc inca o data pt starea de spirit transmisa,urarile facute....va doresc o seara placuta in continuare....si maine dimi la cafeaaa....se stieee!!! 3 mai 2010 21.40 pmAm intrat in speranta ca voi gasi mamicile"calare" pe forum..dar ele cumintele stau langa copilasi sotiori,nu ca mine,sa umble bezmetica..dar nu e rau,mai vad si eu cate una alta,mai scriu cate ceva,ca sa nu ma plicti,si sigur nu ma plicti ...va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi,somnic pufos,si maine la cafea,sper..ca e "rostu de bataie'' la calc,al meu sot e schimbul 2 deci..care pe care... pupici multi | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 6:54 pm | |
| Buna seara mamici si pitici, de abia am reusit sa intru si eu putin pe net, Maria nu ma mai lasa o clipa... | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 7:24 pm | |
| buna seara mamici iuly ...imi pare rau ca nu am fost prompta ..iti doresc un sincer La multi ani!! nu merit nici macar o feliuta din tort! scuzeeeee :fgtrd : | |
|
| |
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 7:36 pm | |
| la mamici,nu este nici o problema,inteleg mamicile ocupate,oricum pupic dulcee si acum cu drag...dolcemaria,ai o "agitatie" de bebelina,dak nu ai pauza nicicum...las ca-i bn,sanatosi sa fie toti copilasii :puii: | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 7:46 pm | |
| Da Iuly, asa este, vrea tot in fundulet si eu nu prea o las, tot timpul sa stau cu ea, sa ma vada, sa ma joc cu ea, sa-i citesc, sa povestim, imi ocupa tot timpul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 7:52 pm | |
| te cred...eu "mi-am instruit "bebelina asa..cand am treaba,are jucarele in patut,si nu trebe sa vrea numai in preajma mamei....in brate nu prea mult ca se invata cu narav :yess: ,dupa plimbarea de la amiaza,papa si ii aduc pernuta,ea tre sa faca nani..avem program de joaca...sincer acum la a doua ,am invata multe din greselile, facute la prima fetita....leganatul pe picioare,si multe altele.. acum pot spune ca . ,e fain | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 8:02 pm | |
| Oooo, nici eu nu o tin in brate, ii dau jucariile in patut , se joaca singurica, dar se plictiseste repede, iar de facut nani, doarme fara s-o leagan... | |
|
| |
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mar Mai 04, 2010 8:08 pm | |
| asta e bine,macar ata,sa nu ti se lungeasca mainile cu tinutul in brate si sa ametesti leganand...eu am "experienta" asta dupa cum am scris ,si sa vezi ce ametita si bezmetica eram,dupa ce in final adormea donsoara..si acum cand o vad inalta cat mine...mai mai ca ar fi vrut sa o "conrupa" pe asta mica,cu "bratele"... acestea fiind spuse,e timpul sa ma "adun",si sa ma retrag,imi ajunge pt azi,maine e o noua zi,cu o cafea (prima data) aci cu fetele mele,apoi mai vad yo ce fac..... somnic pufos,vise placute,si multi | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 05, 2010 6:31 pm | |
| Buna seara mamici si pitici, ce faceti voi?a-ti fost la plimbarica? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 | |
| |
|
| |