Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 Empty48%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 Empty52%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Rondul de seara!!!! Cap .2

In jos 
+9
ancacornel
mamicisibebelasi
coco83
DD
olo_family
Iuly35
Anna
dolcemaria
dia
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyJoi Apr 22, 2010 12:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Cap.1

am inceput un capitol nou Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 65297
Sus In jos

AutorMesaj
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyJoi Mai 20, 2010 8:51 pm

dau si eu o felie de tort va astept
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

Varsta : 41
stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyJoi Mai 20, 2010 10:18 pm

multumim nikole, dar tu ce serbezi?
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 10:14 am

ziua lu soacra-mea
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 10:43 am

TTTT pai sau nimerit amandoua socrelele in aceeasi zi, a mea a facut ieri 54 ani...
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 10:46 am

sa va traiasca soacrele kuhy
Sus In jos
ancacornel
mamica super
mamica super
ancacornel

stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 1:32 pm

feletor deja ati trecut la "Rondul de seara"?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 6:45 pm

buna seara
vreau sa va spun ca azi am fost la ginecolog si ma repetat testul papa nicolau,marti imi da rezultatul
pt cele care nu stiu am fost cauterizata cu laser de o rana pe colul uterin
mi-a zis dr ca se mai vede f putin o crusta dar dupa 2 luni e f bine si prob mai imi da o cura de ovule si va trece ,acum asteptam rez la test iar apoi ma pot apuca de bb2?
deabia astept
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 10:15 pm

buna dia sanatate iti urez Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 934497
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyVin Mai 21, 2010 10:19 pm

buna dragelor!
dia multa sanatate, sper sa fie totu bine... si succes la nou bebe, sa fie cu ciucuras?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptySam Mai 22, 2010 9:02 am

mersi frumos asa sa fie
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptySam Mai 22, 2010 5:42 pm

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 477373 buna seara! va servesc cu un vin alb dulce, doriti? cele seci numi plac...
ce prajituri mai faceti in Weekendu asta?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptySam Mai 22, 2010 6:07 pm

Accept eu un pahar cu vin dar daca-mi oferi si o prajitura langa(nu ma prea pricep);la mine a fost soare azi si mi-am plimbarit baiatul-poznasul care face nani acum si am si eu pentru mine un pic de timp.
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptySam Mai 22, 2010 6:18 pm

cum sa nu ginuta draga, da de cumparat, ca eu nu prea mai am timp sa stau de prajituri, doar pe la ocazii de zilele noastre de nastere, de ex. azi sotu a fost la servici 12 ore pan la 7 ca la chemat obligatoriu ... nici macar nu i le plateste, i leda sub forma de ore libere alta data, desi el de obicei lucreaza doar in timpu sapt cate 8 ore... siazi sa mapuc si eu la ora 8 cand ajunge el sa fac mancare, ca treaba am stat toata ziua dupa fete si am spalat vreo 3 randuri de rufe Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 151933 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 829316
... uf daca era acasa pana acu aveam toate treburile terminate...

pana sa ma marit faceam in fiecare sapt. prajituri erau specialitatea mea, zicea maicamea cal fac pe sot diabetic, mancare nu stiam sa fac, ca nu ma lasat maicamea sa invat sa nui stric ingredientele aiurea... asa ca mam invatat sa fac mancare pe seama sotului, el a fost cobaiul meu hhhh

Ultima editare efectuata de catre coco83 in Sam Mai 22, 2010 6:56 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptySam Mai 22, 2010 6:27 pm

Eu sunt AS la mancare dar la dulciuri.......mai putin! Si al meu sot lucreaza 24 de ore si vine maine;o data pe luna cade de serviciu(lucreaza in armata).Pfiiii.....ce rasfatata ma simt si o cam iau oleaca pe ulei cu vinutul de la tine tavalesc
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 7:26 pm

buna seara fetele
haideti la un ceai vin sau bere ce-o fi?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 7:27 pm

Vin.....tot eu! Bere,binenteles!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 7:48 pm

se pare ca celelalte fete sunt ocupate cu sotiorii?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 7:51 pm

Sau cu copilasii,cu musafirii,cu vizitele etc. Numai noi stam cu berea(eu virtuala) si butonam;au trecut vremurile cand duminica se faceau prajituri ca mod de relaxare;acum bem o bere si bananaim pe forum Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 749457
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 7:55 pm

hai vino tu si cu o tigara
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 7:57 pm

Pai tu fumezi sau sa ne prostim si noi un pic??????? Ca eu nu fumez dar ma mai schimonosesc cu socrela(care la randul ei nu fumeaza);asa ca ce sa fie????? Fumam pe bune sau....e de-o fandoseala? Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 354518
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 8:07 pm

fandoseala,nici eu nu fumez dar mai fur cate una la vre-un chef
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 8:09 pm

Perfect,bere avem,tigari asijderea,butoane non-stop,dar cine vine cu muzica?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 8:17 pm

vin tot eu aduc si muzica
barbati ne treb
nu cred,ca mai bine fara ei
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 8:21 pm

Lasa-i in lumea lor;acum,pruncul(sotul)meu doarme;e obosit dupa atata palavrageala;show a fost azi toata ziua si acum stau ca popandaul ca nu stiu unde sa dorm;l-am amenintat ca nu mai dorm cu el si mi-am facut patul in camera copilului;si inainte sa se culce el m-a intrebat unde dorm si i-am zis sa ma lase in pace;acum,as arata ca sunt slaba si fara cuvant daca dorm langa el dar maine se va razbuna si el(asta va fi consecinta)si ma va ameninta ca nu ma duce la BUcuresti(pe langa controlul la ochi al lui Denis)si la parintii si surorile mele(avand in vedere ca el conduce masina,crede ca sunt la mana lui)
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 EmptyDum Mai 23, 2010 8:23 pm

culcate cu el si poatwe va impacati
deci el vrea sa va impacati daca te-a intreb unde dormi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Rondul de seara!!!! Cap .2
Sus 
Pagina 7 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» RONDUL DE SEARA 3
» buna seara
» HAINTE IMPORT VANZARE IEFTINE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: BUN VENIT! :: Bun venit mămici!-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente