Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 5:17 pm | |
| mai feteler nu mai vreti sa vb cu mine vam salutat si nimic | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 5:24 pm | |
| cum sa nu vb si cu tine da am papat si acu mai stau ca nu-mi vine sa fac nimic ca mie frrig | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:21 pm | |
| Coco,scuze pentru aseara;ne-am nimerit restul sa plecam si tu sa ne tii locul cald pe forum! Recuperam acum;ceaiul sa aibe lamaie si miere? |
|
| |
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:23 pm | |
| scuze ioana,salutareeeee da ginuta cu de toate, multam frumos! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:25 pm | |
| Ce fac fetele? Ce faci de mancare? Acum te-apuci cand noi am terminat si de mancat? Ce greu ti-o fi......... |
|
| |
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:29 pm | |
| salutare fetelor...ce faceti?noi abia am ajuns in casa ca la noi e mai bn.ma simt asa bn dupa o gura de aer de cateva ore... | |
|
| |
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:30 pm | |
| pai acu le dau cea mai ramas din ciorbita de loboda si pe urma m-apuc de tocanita cu ardei capi copt si cu gulas de manzat, mai pun si ceapa si rosii de la cutie, putin delicat si gata papa bun, iar maine fac ciorba de perisoare din carne tocata de porc.. da trebe sa fac mai mult seara ca sa stea sotu cu fetele, cai cam frig la mine la bucat sa le tin dupa mine, siu nu prei placut in miros de prajeala si abur... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:31 pm | |
| Aha.....deci ai vazut ca ti-am trimis o raza de soare?????? Cu placere ,Mohamed! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:37 pm | |
| Special pentru Nikole;sper ca ne regasim si aici;ai dreptate cu tv-ul asta care ne termina cu stirile astea rele,una dupa alta |
|
| |
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:44 pm | |
| esti nostima ginuta-ha ha ha -multumesc pt raze fetelor cine stie ce vremuri ne mai asteptata-mai bine nu prea vad sa fie | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:48 pm | |
| Sunt realista,Mahomede,nu nostima! Nu ma supara ca de nu,schimb a ta coroana cu o ramura de spin!
Nikole,sper sa nu te superi pe mine,dar vreau sa ne regasim toate in acelasi loc;si aici servim ceai,capucino,bere,vin fiert,dupa preferinte;cafeaua e pentru dimineata cand avem ochii carpiti de somn. |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:53 pm | |
| da,e ok nu e niki un fel de problema,stai linistita | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 6:57 pm | |
| Super grafica la avatar;cine picteaza in familie??? Sau n-are legatura? Fotbalistul ce face in burtica? |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:02 pm | |
| multumesc asemenea dar nu pikteaza nimeni e facuta cu ajutorul unui program,poti sa-ti faci si u intra p photofunia si ai sa gasesti akolo mai multe feluri.... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:06 pm | |
| fotbalistul a fost azi cv mai linistit ca de obicei,pana acum cateva clipe cand mi-am luat iara cateva,doar nu credeam k ma sa scap asa usor pe ziua de azi nuh?? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:15 pm | |
| Denis al meu dormea cand dormeam eu iar in secunda 2 dupa ce deschideam ochii,hop si el;foarte cumintel a fost in burtica;original oricum avatarul,felicitari pentru idee |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:17 pm | |
| multumesc asemenea,si eu am o feblete de baiat(al unei bune prietene) si tot denis se num dar noi ii spunem DENIS PERIKOL PUBLIK k face numa nazbatii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:21 pm | |
| Binenteles ca si Denis al meu are acelasi renume;i se potriveste manusa. In plus,il mai cheama si Andrei si semnificatia coroborata inseamna "razboinicul salbatic";mai relevant de atat nu se poate! V-ati gandit la nume? |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:25 pm | |
| ca al tau dar inka nu e cv sigur pana nasc imi mai vin o gramada de nume in minte | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 7:29 pm | |
| ceas mai vb si eu dar nu ma lasa treburile... spor la vb ca va citesc mai incolo... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 8:28 pm | |
| ioana bun revenit din nou | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Mier Mai 19, 2010 9:16 pm | |
| nikole, ia sa te gandesti si la nume de fata, ca nu se stie pana nul vezi pe viu pe bebe, sa nai vreo surpriza, ca a patito o prietene dea mea... cel putin mie nu mia zis la nici o fata, cica nu se vedea ca erau fetele mele secretoase si ma tratau cu spatele... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Mai 20, 2010 11:02 am | |
| m-am gandit si la asta k orike e posibil si kd nasc ma trezesc ca-mi spune k am o fetita | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 Joi Mai 20, 2010 8:45 pm | |
| salutare... pe unde umblati? hai la un capucino sau un paha de suc si la ofelie de tort ... ca doar azi e ziua lu soacramea... si ce credeti???!!! am uitat si nu iam luat nimic.... ca de cand neam casat iam luat in fiecare an cate ceva... las cai iau la salriu lu sot luna viitoare.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2 | |
| |
|
| |
| Rondul de seara!!!! Cap .2 | |
|