Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| MASTI PENTRU TENURILE USCATE | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Joi Mar 04, 2010 4:57 pm | |
| MASCA PENTRU PIELEA USCATA Avocado si mierea sunt in mod particular bune pentru acest tip de piele. Aceasta masca este excelenta pentru pielea matura, ridata si uscata. Este bine sa folositi un fruct de avocado proaspat dar bine copt. Ingrediente ½ avocado ¼ ceasca de miere Preparare: O reteta clasica pentru pielea uscata. Paseaza avocado intr-un bol, apoi amesteca si mierea. Aplica pe fata si las-o 10 minute. Apoi indeparteaz-o cu o carpa inmuiata in apa rece. MASCA CU LAPTE PENTRU PIELEA USCATA Aceasta reteta este pentru doua persoane Ingrediente: 1 lingurita lapte pudra 1 lingura miere lichida 1 lingurita gel de aloe 2 picaturi ulei esential Preparare: Este o reteta clasica de masca pentru fata. Amesteca bine ingredientele, aplica pe fata, las-o sa actioneze timp de 15 minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta. TEN USCAT SAU SENSIBIL. Mult mai fragila, pielea uscata are nevoie de o masca hidratanta si cu efect lifting care sa umple ridurile. Pentru a preveni uscarea pielii puteti apela cu succes la acesta masca: amesteca o lingurita de unt cu o lingurita de lapte si aplica aceasta compozitie pe zonele uscate ale fetei. Las-o sa actioneze 20 de minute, dupa care spala fata cu apa rece. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 2:00 am | |
| masca poate fi folosita si pt corp? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 8:42 am | |
| Nu,pt ca e diferit tipul de piele pe corp cu cel de pe fata;pe corp poti sa-ti faci gomaj cu zat de cafea;stii cum iesi din baie?????Ii faci concurenta pielii lui Kevin |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 11:53 am | |
| eu una nikiodata nu mi-am facut masca | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 11:55 am | |
| Poate esti detinatoarea norocoasa a unui ten care nu prea are nevoie,dar dupa o varsta cand incep(bine ar fi inainte)sa apara ridurile,o sa ai nevoie |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 11:59 am | |
| cu miere si cu inca ceva e bun pt piele,tre´sa o intreb p vecina;suras;; |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 12:01 pm | |
| Eu cel mai des imi fac gomaj cu zat de cafea,imi pun miere cu ulei de masline si-mi dau la sfarsit cu lamaie;o data pe saptamana imi fac tratamentul asta.Pe corp dau doar cu zat de cafea |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 12:52 pm | |
| nici eu nu ma fac cu masti :rujj: | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 12:54 pm | |
| Tu esti frumoasa natural;am vazut eu pozele;mai ai si gropite;esti inalta;of,cate calitati! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 1:04 pm | |
| |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE Dum Mar 07, 2010 1:06 pm | |
| Hai ca se inroseste dupa atatea laude si nu vrem sa arate ca un racusor;tie Andreea am vrut sa-ti spun ca semeni asa la o prima aparenta cu cumnatica mea care e super faina si de treaba; |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE USCATE | |
| |
| | | | MASTI PENTRU TENURILE USCATE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |