Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Masti naturale pt. par | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Masti naturale pt. par Sam Mar 06, 2010 3:30 am | |
| Masca cu avocado si miere
Avocado este un fruct-minune, recomandat pentru cantitatile impresionante de acizi grasi esentiali pe care ii contine. Si parul tau are nevoie de astfel de uleiuri, deci o masca cu avocado este perfecta pentru parul fragil. Foloseste avocado bine copt, care este si usor moale.
Amesteca un avocado pisat cu o lingura de miere si doua linguri de ulei de masline. Amesteca pana ce se transforma intr-o pasta omogena, apoi aplica pe parul uscat. Stai cat poti de mult cu masca pe par, apoi spala-te cu un sampon delicat, conceput pentru copii.
Sampoanele comerciale obisnuite, care fac foarte multa spuma, contin o cantitate mare de detergent. Din aceasta cauza indeparteaza stratul protector de uleiuri de la suprafata firelor de par, indepartand si uleiurile benefice depuse in urma folosirii mastii. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Sam Mar 06, 2010 3:31 am | |
| Masca cu iaurt si ou
Bogate in proteine si vitamine, ouale sunt o sursa excelenta de hidratare pentru parul tau. O masca usor de folosit se obtine prin amestecarea unui albus de ou cu sapte linguri de iaurt. Aplica masca si las-o sa actioneze pentru o jumatate de ora sau cat poti de mult, apoi clateste-te.
Potrivit allwomenstalk.com, aceasta masca este recomandata in mod deosebit celor care au parul gras sau cu tendinta de ingrasare. Iaurtul hidrateaza parul, dar fara sa il ingrase, in timp ce oul ii ofera un strat protector. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Sam Mar 06, 2010 3:31 am | |
| Masca cu ulei de masline
Uleiul de masline este "materia prima" pentru numeroase masti facute acasa si chiar si pentru cele din comert. Este intens hidratant, protector, contribuind la netezirea cuticulei, stratul exterior al firului de par. Cu cat stratul exterior este mai neted, cu atat mai mult va reflecta lumina, si parul va fi mai stralucitor.
Amesteca cinci linguri cu ulei de masline cu doua oua. Maseaza pe parul uscat si acopera-ti capul cu un prosop sau o casca pentru dus. Lasa masca sa actioneze cel putin o jumatate de ora, apoi spala-ti parul.
Tonic cu suc de patrunjel
Radacina firului de par poate fi hranita numai din interior, prin intermediului unei alimentatii sanatoase si a aportului adecvat de vitamine si minerale. Ce poti face din "exterior" este sa iti pastrezi pielea capului sanatoasa, evitand astfel aparitia infectiilor cu diverse bacterii sau ciuperci care pot afecta cresterea parului sau pot chiar sa determine caderea acestuia.
Poti obtine un tonic eficient pentru pielea capului din suc de patrunjel. Amesteca o jumatate de ceasca cu suc de patrunjel cu trei linguri de ulei de masline. Aplica amestecul la nivelul radacinilor si pe lungimea parului, masand delicat. Lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi spala-te. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Sam Mar 06, 2010 12:14 pm | |
| Ahaaa,Andreea,ai ajuns la vorba mea cu uleiul de masline pt par;ai folosit?A functionat? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Dum Mar 07, 2010 1:46 am | |
| sincer nu,am si uitat!:D ce fel d ulei d masiline trebuie,virgin sau nu conteaza? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Dum Mar 07, 2010 8:34 am | |
| Eu am virgin dar nu cred ca conteaza;iti dai seara si a doua zi te speli(daca ai apa,ca eu nu am;deocamdata) |
| | | mihaellas mamica super
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 12:34 pm | |
| am si eu o masca pe baza de ulei de masline. la mine a functionat, este impotriva caderii parului si pentru hidratare. 1 ou, 2 linguri miere, 3 linguri ulei de masline, eventual cateva picaturi ulei de ricin , daca ai prin casa. se amesteca bine, se pune pe par cu 2, 3 ore inainte de a-l spala. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 12:37 pm | |
| super!merci,voi incerca si reteta ta |
| | | mihaellas mamica super
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 12:43 pm | |
| la mine chair a mers. fusesem blonda si din cauza decolorantului aveam un par...beax! si cadeaaaa! acum si-a revenit! eu imi pun masca o data pe luna. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 1:20 pm | |
| Multumim Mihaellas;eu imi pun masca tot asa o data pe luna pt ca se descuama pielea capului |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 1:48 pm | |
| promit sa le incerc si eu!!!!numai ca trebuie sa.mi cumpar ulei,ca de´o luna tot zic ca.mi iau si uit :bom: |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 1:53 pm | |
| Eu cred ca e a doua luna;de o luna numai iti zic eu de ulei |
| | | Vizitato Vizitator
| | | | mihaellas mamica super
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 10, 2010 5:15 pm | |
| da, intreg, nu doar galbenus. si la spalat, apa trebuie sa fie calduta spre rece. | |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Sam Mar 13, 2010 12:17 pm | |
| eu nu am folosit nicodata asti naturale to timpul mi-am cumparat masti sugur ca sunt mai bune astea naturaleee ,,fetelor voi ati incercat sunt bunee | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Dum Mar 14, 2010 7:37 am | |
| Intr-adevar sunt unele masti din comert foarte bune dar observ eu ca ne cam intoarcem in timpurile in care ingredientele naturale erau baza. |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Dum Mar 14, 2010 10:56 pm | |
| | |
| | | CATASTEFY mamica super
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mar Mar 30, 2010 9:11 am | |
| DACA STITI CAREVA VREO RETETA PENTRU CADEREA PARULUI SI PENTRU MATREATA ASTEP. CRED CA E CEVA NERVI NU MAI STIU STRES | |
| | | dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Mier Mar 31, 2010 3:59 pm | |
| Si pe mine ma intereseaza o masca pentru par...imi cade fff tare parul.. [url=http://www | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Joi Apr 01, 2010 6:29 am | |
| Uleiul de masline-garantat pt caderea parului si pt CATASTEFY in ulei si miere |
| | | dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Joi Apr 01, 2010 11:38 am | |
| Multumesc Ginutza! | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par Joi Apr 01, 2010 11:48 am | |
| Stai cat mai mult cu el pe par;eu mi-l pun in cap cu o pensula de vopsea seara si a doua zi ma spal |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Masti naturale pt. par | |
| |
| | | | Masti naturale pt. par | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |