Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| MASTI PENTRU TENURILE GRASE | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Joi Mar 04, 2010 4:54 pm | |
| MASCA DIN SUCURI DE FRUCTE pentru piele grasa Sucul de capsuni si lamaie contine astringenti naturali. Cantitatile folosite sunt pentru 2 persoane, asa ca invita o prietena sau foloseste doar jumatate din cantitati doar pentru tine. 1 lingura de suc de lamaie 2 albusuri de ou 3 linguri de miere 1 cana de capsuni optional: 4 picaturi din uleiul esential preferat
Preparare: Zdrobeste sau mixeaza ingredientele de mai sus. Aplica pe fata. Lasa-le sa actioneze 10 minute. Clateste.
MASTI DIN ARGILA PENTRU TENURI GRASE SI ACNEICE Aceasta ajuta la neutralizarea pielii. Poti gasi argila la orice magazin tip plafar sau in farmacii.
Ingrediente: argila 1 lingura de miere apa pentru a subtia masca uleiul esential preferat
Preparare: Am descoperit ca este bine sa amesteci 2 parti de apa cu o parte de argila si putina miere. Adauga mai multa apa sau crema daca argila este prea uscata. Adauga cateva picaturi de ulei esential. Tine masca pe fata timp de 15 minute. Indeparteaz-o cu o carpa inmuiata in apa fierbinte. Sfat: reteta merge si pentru pielea uscata sau normala. Adauga inca o lingura de miere si cateva picaturi de ulei esential potrivit tipului tau de piele. TEN MIXT SAU GRAS. Daca aveti o piele grasa, masca pe care o puteti utiliza trebuie sa a scape de excesul de sebum. O masca cunoscuta de foarte mult timp este aceasta: amestecati doua linguri de tarate cu o lingurita de drojdie, o lingurita de suc de lamaie si o lingura de apa. Puneti compozitia obtinuta pe fata si insistati in zona nasului si pe barbie, unde tenul este si mai gras. Evitati insa zona ochilor. |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Joi Mar 04, 2010 8:18 pm | |
| | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Joi Mar 04, 2010 8:19 pm | |
| | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 07, 2010 1:54 am | |
| eu am ten normal,in schimb sori are un ten super gras,ms ii voi face prima masca pt sorin sa vad daca are efect. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 07, 2010 8:38 am | |
| da-i cu lamaie(fara gluma)sa vezi efect imediat;sau spala-i fata cu zatul de cafea(efect imediat) |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 2:11 pm | |
| O mască împotriva coşurilor
•o lingură de ulei de germeni de grâu se amestecă cu o lingură de miere de albină; masca obţinută se aplică pe faţa demachiată, se menţine 15 minute după care se clăteşte cu apă călduţă
Loţiune tonică împotriva coşurilor
Ingrediente •125 ml de oţet de mere •un sfert de cană de flori de lavandă •un sfert de cană de flori de rozmarin |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 6:38 pm | |
| eu nu am cosuri si nici n-am avut,lui sorin ii mai ies pe frunte si nas. pt puncte negre nu stii vre´o masca ? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 6:41 pm | |
| Cu rosii iti faci masca si o lasi sa actioneze 20-30 minute dupa care clatesti. Sau iti faci peeling cu albus de ou amestecat cu malai |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 6:46 pm | |
| merci mult!!!diseara ii voi face masca cu rosii... |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 6:51 pm | |
| mai intai sa-l speli cu ou si malai(ii freci fata bine) |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 7:09 pm | |
| ok.albusul il amestec cu malaiul si rosiile le fac ca o pasta? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MASTI PENTRU TENURILE GRASE Dum Mar 14, 2010 7:13 pm | |
| |