| as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara | |
|
+3nikole andreiemanuel mamicisibebelasi 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mar Iun 01, 2010 10:13 pm | |
| | |
|
| |
andreiemanuel Nutritionist
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 1:43 pm | |
| Buna Ioana!,
O dieta mai usoara ar fi :
Injumatateste-ti masa de dimineata Intre pranz si dimineata mananca o fructa/iaurt Injumatateste-ti masa de pranz Intre masa de pranz si masa de seara o fructa/iaurt La masa de seara renunti si introduci ceai + o felie de paine prajita
Seara nu trebuie sa te opresti din bautul ceaiurilor, incearca-l pe cel verde, iti accelereaza metabolismul In cazul in care iti este foame, fructele sau un iaurt sunt intotdeauna bine venite
Nota - seara incepe de la ora 5-5:30 | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 2:04 pm | |
| eu cd vroiam sa slabesc mancam multe salate si nu mancam nikiodata ca sa ma satur.... | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 2:31 pm | |
| Trebuie sa te scoli de la masa flamand si sa mananci din 2 in 2 ore | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 2:49 pm | |
| si seara multe fructe si dc ai putea sa mergi cat mai mult p jos daca timpul nu-ti permite sa mergi la sala......eu una dupa k m-am lasat de sala m-am ingrasat mai mult... | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 2:58 pm | |
| Te ingrasi mai mult dupa ce te lasi de un sport daca ai acelasi aport caloric (daca mananci la fel) ca si cand ai fi facut acel sport.
Daca va lasati de un sport ajustati-va mesele in functie de cate calorii consumati in medie pe zi.
Caloriile pot fi masurate cu un ceas cardio la magazinele de specialitate (recunosc, am unul, costa 130 RON); va faceti media pe 5 zile si rezultatul este consumul mediu caloric de pe o zi pentru voi. | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 4:49 pm | |
| mersi mult treaba e la mine ca nu minc des dar daca minc o data pe zi manc mult o sa incerc cu ce miai zis tu poate reusesc ceva | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 5:29 pm | |
| deci, sa iau"in calcul" ca,seara incepe la 17,nu la 19 ca la mine...bunnn,am notat,si cu meniul din restul zilei.... daca "tin" cu strictete ,voi deveni"fotomodel".... upiii.... | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 6:10 pm | |
| mai am o intrebare am o prietena si ar vrea sa mai slabeasca 10 kg dar sa imi spuneti o dieta cam ce ar trebui sa mince slabeste foarte greu sau ce medicamente ai poti recomanda dar e operata la inima de 13 ani | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 6:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 6:44 pm | |
| am puso sa citeasca mersi dar mai am o intrebare tu ai vrut sa iti pui anul de nastere asa? sa nu te superi | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 7:09 pm | |
| ...si eu sunt "siderata" de varsta domnului nutritionost.....totusi,la aceasta nu poti vb (scrie)atat de frumos,si pe intelesul tuturor....la 89 de ani,waw,dar cred ca nimeni nu mai gandeste asa dar sa mai si scrieee... (cu scz de rigoare pt aceste randuri) | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 7:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 8:47 pm | |
| Sunt mult mai tanar de atat, va asigur, sunt mai tanar decat multe doamne si domnisoare de aici. Sper insa ca varsta mea sa nu reprezinte un impediment in postarile mele si sa le luati in serios.
Va multumesc, Andrei | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 9:54 pm | |
| nici nu mam gindit la asta andrei eram doar curioasa ma gindeam eu ca doar nu ai 90 de ani | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 9:57 pm | |
| ioana da curioasa mai esti ): | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 10:00 pm | |
| pai cum sa nu fiu curioasa intrebarea moarte nare nu? | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 10:02 pm | |
| asa e bine ca avem un nutritionist i multumim pt raspunsuri si cat de multe | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Mier Iun 02, 2010 10:05 pm | |
| da si eu ma bucur ca are cine sa ne mai dea sfaturii cind avem nevoie | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Joi Iun 03, 2010 5:01 am | |
| si eu multumesc pt toate randurile scrise de domnul nutritionist,cu siguranta vom lua in considerare toate randurile scrise de dumnealui...facand abstractie de varsta si tineretea dumnealui...sinceritatea e "sfanta'' in comunicare,asa dobandim incredere in persoane,le respectam,ascultam, stimam...multumim domnule nutritionist ca"existati" printre noi | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Joi Iun 03, 2010 10:29 pm | |
| eu am inceput de azi sa tin regim am mult de lucru pina slabesc | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Joi Iun 03, 2010 10:44 pm | |
| ioana vrea sa vad rrezultatul fapte nu vorbe | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Joi Iun 03, 2010 10:51 pm | |
| pai asa sper si eu ca vorbe tot or fost acum vreau si eu fapte | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Joi Iun 03, 2010 10:58 pm | |
| na asa sa fie puneti fizicu in miscare sa fi mandra pe'cand vine barbatelu nu te va recunoaste (: | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Joi Iun 03, 2010 11:00 pm | |
| da sigurrrrr o sa creada ca sunt ceva vedeta | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara | |
| |
|
| |
| as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara | |
|