Autor | Mesaj |
---|
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 12:20 pm | |
| eu m-oi apuka dupa slabit dupa nastere,sa vdm cu cate kg raman | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 12:47 pm | |
| ieri miºa promis o prietena k imi da o dieta cu kre ea a slabit kte 2 kile la saptamana..poate am ambitie si o tin k sa slabesc si eu putin k am nevoie .La ea se vade k a slabit o groaza....akum are 53 de kile...bn k nu avea nici asa de multe insa a vrut sa dea jos numai k saºi vina o rochie ptr nunta | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 12:52 pm | |
| lasa nycole ca ai timp sa slabesti daca te ingrasi | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 1:05 pm | |
| sa speram k nu voi pune mult....voi cat ati pus in timpul sarcinii??? | |
|
| |
andreiemanuel Nutritionist
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 1:21 pm | |
| Nu va hazardati sa slabiti 2kg/saptamana, e foarte mult si provoaca tulburari ale metabolismului/hormonale daca slabiti atat de repede.
Trebuie sa slabiti in ritmul in care va ingrasati, nu grabiti lucrurile. | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 1:29 pm | |
| noi am vrea cat mai repede cu putiinta.... | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 1:35 pm | |
| eu ma gandeam k e bine kte 2 kile/sapt...nu mai zik k am vrut sa incerc una kre zicea k slabesti 15kg/2 sapt insa mºau convins fetele k nu e bine si ma imbonlavesc mai tare..tinand cont k snt recent operata de fiere..kre miºau si scosºo,plus k nu mai am nici apendicita d vreo 2 ani....Akum ar trebui sa tin o dieta fara grasimi sare acid piperate toacate si multe altele...insa d la c nu ma pot abtine eu snt dulciurie...k mankre manak o dataºn zi... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 1:50 pm | |
| incearca sa le inlocuiesti cu timpul cu altceva mai putin dulce si care sa nu ingrase... | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 1:54 pm | |
| da uite ca eu mam ingrasat f mult cit am fost gravida si mam lasat asa dar acum incerc sa dau jos multele kg ce le am | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 2:05 pm | |
| | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 2:07 pm | |
| problema e k eu nu am luat mult in timpul sarcinii..pana la 6 luni nici nu mi se cunostea burta prea tare..iar pana la 9 luni era fffff vizibila,insa doar burta...k eu nu ma ingraseasem prea mult,si dupa ce am nascut am inceput sa pun pe mine....akum pot spune k am 76 de kg snt disperata sa slabesc... | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 2:13 pm | |
| pai am avut 80 kg iar acum am 100 dar pot sa slabesc la fel am fost si cu primul copil si am tinut regim si am slabit 50 kg doar anbitie imi trebe cred ca o am acum | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 5:05 pm | |
| atunki nu pot dct sa va urez multa bafta... | |
|
| |
mellyamelia mamica super
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 7:37 pm | |
| salutare si multumim nutritionistului nostru pentru sfaturi! vrea sa va zic si eu ca anul trecut in ianuarie am inceput sa merg la sala (taebo) de 3 ori pe saptamana si sa manac normal, paine neagra nu mai mult de 3 felii pe zi, fara sucuri sau carbogazoase si multe(2 portocale 1 mar) fructe seara si de la 84 am ajuns la 67 pana in iunie cand am aflat ca am prb cu coloana! de atunci, fara sala dar mentinand APROAPE acelasi stil de viata m-am ingrasat pana la 75 acu daca nu pot sa fac sport ce sa fac, simt ca voi ajunge inapoiiiiiiiii si nu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu plz help | |
|
| |
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 04, 2010 11:57 pm | |
| ms mult nikol mellyamelia mai bn fa un topic cu ce vrei sa sti si cind o sa poata iti va raspunde la intrebari asa e mai bn | |
|
| |
andreiemanuel Nutritionist
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 11, 2010 10:57 am | |
| - mellyamelia a scris:
- salutare si multumim nutritionistului nostru pentru sfaturi! vrea sa va zic si eu ca anul trecut in ianuarie am inceput sa merg la sala (taebo) de 3 ori pe saptamana si sa manac normal, paine neagra nu mai mult de 3 felii pe zi, fara sucuri sau carbogazoase si multe(2 portocale 1 mar) fructe seara si de la 84 am ajuns la 67 pana in iunie cand am aflat ca am prb cu coloana! de atunci, fara sala dar mentinand APROAPE acelasi stil de viata m-am ingrasat pana la 75 acu daca nu pot sa fac sport ce sa fac, simt ca voi ajunge inapoiiiiiiiii si nu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu plz help
Buna Mellyamelia, Daca ai probleme cu coloana asta inseamna ca nu mai ai voie sa te apleci, sa ridici greutati, sa practici vreun sport ce necesita flexibilitatea coloanei sau ce poate pune tensiune pe ea. Este totusi indicat, daca vrei sa slabesti, sa-ti consum o parte din raportul caloric in fiecare zi, incearca sa alergi. Nu-ti va solicita coloana, sau bicicleta in fiecare zi. Orice activitate ce duce inima la peste 120bpm este binevenita in dieta. Va multumesc, Andrei | |
|
| |
mellyamelia mamica super
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara Vin Iun 11, 2010 2:40 pm | |
| multumesc andrei, am bicicleta magnetica da sta la vecina de vreo 3 ani o sa o aduc si ma resolv cu aia!! mercic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara | |
| |
|
| |
| as vrea sa imi spuneti si mie de ceva dieta pt slabit dar mai usoara | |
|