Dieta se tine timp de doua saptamani dupa care se incepe un regim alimentar echilibrat, bogat in fructe, legume, carne slaba, seminte, cereale. Pe cat cu putinta se vor evita mancarurile gatite cu carne grasa, prajelile, dulciurile, painea alba.
Micul dejun:
-2 felii de rulada de pui sau curcan; 50 g branzica de vaci; o rosie; o felie de paine de secara sau graham; o ceasca de cafea sau ceai fara zahar;
Gustarea de la ora 10.30: 1mar/ o portocala/ un grapefruit;
Pranz:
- piept de pui la gratar sau fiert (200g) cu salata verde (salata se prepara cu ulei de masline, zeama de lamaie si putina sare), o felie de paine de secara si o ceasca de ceai verde;
Gustarea de la ora 16.00: un mar sau o portocala;
Cina:
Peste slab la cuptor, sau fiert, sau la gratar, o salata de rosii cu castraveti, asezonata cu putina sare si ulei de masline si un iaurt natural mic.
Pe tot parcursul dietei se beau 2 l de apa plata pe zi. Masa de seara se serveste nu mai tarziu de ora 20.00. Se vor evita bauturile carbogazoase si cele alcoolice.