Autor | Mesaj |
---|
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 8:35 am | |
| Ginutza Maria a terminat tratamentul dar nu stiu ce-i cu ea ca nu vrea sa pape, cand ii bag bibi in guritza urlaaaaa, bolnava nu-i!!!Oare sa o doara gingiile?sa o doara burtica?offf..nu stiu ce sa mai fac. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 8:38 am | |
| E in convalescenta si ea;cu canita sau cu paiul daca incerci crezi ca o atrage mai mult si va papa? Eu am incercat cu al meu si din curiozitate si tot tragea sa vada "cum" e.Sau poate daca o lasi pe ea sa-si doreasca incet-incet;rabdare multa ca greul a trecut! |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 8:40 am | |
| Multumesc Ginutza | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:02 am | |
| buna fetelor si marutza mea facut febra asera sii ieri am fost la medic nu facuse ieri febra ia dat tratament dar trenuie s ao sun s ai spun ca face febraa | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:04 am | |
| buna fetelor mery cum asa face febra sa stiti ca raluca atunci nu a facut 3 de la dinti a avut o infectie la deget panartiu se nu numeste | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:06 am | |
| nu te inteleg trei adika? la mara i curge si nasucull sii tuseste putin dar a zis ca nu are rosu in gat niki l plamani nu are nimik nu stiu ce sa zic a zis ca se vede si ceva dintisorii iseind poate d ela dinti ,, dar cum ii bag supozirot de nurofen cum face un pic scaun dupa ell | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:21 am | |
| va doresc o zi minunata in continuare,sanatate multa la copilasi.... | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:34 am | |
| Buna dimineata mamici! Hop si eu cand voi ati plecat. Nu-i nimic pentru ca vad ca mi-ati lasat cafeaua calda. | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:43 am | |
| ..plec si eu, va doresc o zi minunata!!! DD uite o : :cofinim: : aburind de la mine:) multa sanatate | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 9:45 am | |
| Ah,ce bine arata cafeluta olo_family.Zi buna! Eu mai dau un rond pe forum. Pupici. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 11:28 am | |
| - Iuly35 a scris:
- doamne,am imbatranit,m-am "rablagit"
Dia ,m-ai intrebat la "rondul de seara' dc iau arcoxia (antiinflamator),...din discutia mea de aseara cu doctorul,dupa ce i-am relatat simptomele,mi-a zis sa iau acest medicament(ma inteapa f tare in partea din spate a capului,in zona creierului mic),e bn ca m-a linistit ca nu o iau "rara" rablagita ,nerablagita vad ca esti de fiecare data esti in toane bune si ne inveselesti si forumul si pe noi - Iuly35 a scris:
- sar'mna ginuta,si ms de incurajare....intrebare;acum am mai facut gafa cu repetarea mesajului?
te-ai prins repede,a fost greu??ai facut bine.daca a scris cineva dupa tine nu mai trebuie sa editezi mesajul. - GINUTAVRABIUTA a scris:
- Si stiu garantat cateva dintre noi care-ti dau 10 pentru ceea ce transmiti prin felul in care scrii si prin ce. :SSSS:
10 cu felicitari!! - dolcemaria a scris:
- Ginutza Maria a terminat tratamentul dar nu stiu ce-i cu ea ca nu vrea sa pape, cand ii bag bibi in guritza urlaaaaa, bolnava nu-i!!!Oare sa o doara gingiile?sa o doara burtica?offf..nu stiu ce sa mai fac.
nu sunt umflate,albe?s-ar putea sa fie de la dintisori,pt ca nici kev cand i-a iesit primul dintisor de sus nu mi-a mancat sau manca dar foarte putin. gina nu e prea mica de papat cu paiul??dupa un an cred stiu ei sa bea cu paiul,kev are 9 luni si 3 sapt si nici o sansa sa-l invat...poate e de antibiotic... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 11:56 am | |
| Eu la 10 luni i-am pus paiul in gurita si m-a surprins ca s-a prins ce trebuie sa faca.Dar si eu cred ca de la antibiotic nu vrea sa pape |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:04 pm | |
| o fii gino ca prea cu foc le spui ce-ati facut azi?? eu nu prea am intrare la laptop azi,ca are sotul treaba pe el si cred ca iesim la plimbare, |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:11 pm | |
| Traim la intensitate maxima fiecare zi,asta facem! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:28 pm | |
| mi-am pus puiutul la nani,acum daca ma mai lasa sotul la butonat stau,daca nu fac tot posibilul sa -l mai aman :rass: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:30 pm | |
| Zambeste-i,arunca-ti genele peste cap,clipeste des,trucuri ca sa-l convingi! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:35 pm | |
| ehh las´ca nu-i nevoie,deja l-am vrajit :rass: merge la sala :rass: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:36 pm | |
| Cea mai buna veste ca ramai cu noi!Mi-ai bucurat spiritul! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:41 pm | |
| surioara mea,cum sa te las eu singurica,a??? fi-mi cica doarme cantand |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 12:44 pm | |
| Al meu a facut ochisori;lasa-l sa cante ca sa ajunga ca Michael(sa nu sfarseasca ca el) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 1:10 pm | |
| m-as bucura sa ajunga ca michael,dar nici ca stripper n-ar fi rau glumesc... gata serenada,a adormit!!! |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 1:24 pm | |
| Al meu ce o face mititelul doar cu tati acasa? | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 1:37 pm | |
| salutare fetele acu ma ajuns si eu acasa de la lucru iuly fa-ti o radiografie cervicala poate ai spondiloza si eu am si ametesc cand e innorat afara eu lucrez la fizioterapie si le cam stiu pe astea | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 1:41 pm | |
| Si daca am o durere constanta de spate?De-a lungul coloanei ma doare iar dimineata cand ma trezesc parca am un bat bagat pe coloana si nu ma lasa sa ma indrept | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 Mier Apr 28, 2010 1:44 pm | |
| da sigur ai la coloana tre sa-ti faci radiografie tre sa faci fizioterapie ca altfel nu trece ori ai pensari la spate adica s-a apropiat spatiul dintre vertebre eu dupa nastere nu am mai putut si ma facut 10 sed de fizio si mi-a trecut ma mai doare spatele dar nu asa tare | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 | |
| |
|
| |
| Cafeaua de dimineata!!! Capitolul 3 | |
|