Ce înseamnă PRODUS BIO?
1. Ingredientele acestor produse sunt crescute fără a fi folosite pesticide, fertilizatori sintetici, fără organisme modificate genetic sau radiaţii ionice.
2. Programele şi organizaţiile mondiale definesc termenul BIO/organic/ ecologic în felul următor: “ Produsele bio/organice sunt produse prin agricultura bio/organică/ecologică de fermieri, care folosesc resurse naturale şi conservanţi obţinuţi din natură pentru a furniza calitatea produselor pentru generaţiile ce vor urma. “
3. Înainte de a fi denumit şi etichetat ca fiind organic, un produs trebuie să fie certificat de organizaţiile europene de certificare, acreditate în lume pentru a garanta standardele
PRODUSELE BIO sunt produsele obtinute doar din extractele plantelor crescute pe pamanturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic.In plus la produsul finit nu se adauga conservanti chimici,coloranti sau parfumuri sintetice sau obtinute din petrol sau derivate.
Inainte de a fi denumit si etichetat produsul ca fiind organic trebuie sa fie certificat de organizatiile europene de certificare:BDIH,ECOCERT,DEMETER,BCS GARANTIE,singurele acreditate in Europa pentru a garanta standardele pentru a deveni produse organice.
Folosirea produselor organice creeaza o gramada de efecte pozitive:
-normalizarea tipului de ten
-regenerarea pielii
-protejarea epidermei
Chimicalele toxice din produsele de ingrijire ne supun la un risc maxim de cancer.Trebuie sa ne ferim de produsele care contin:
-DEA,MEA,TEA
-petrolatum
-midazolidinyl urea si dmdm hydantoin
-isopropil
-sls
-parabeni
-coloranti sintetici
-talc
-parfumuri sintetice
-extracte modificate genetic
Produsele Life-Care fac parte din aceasta categorie:
http://life-care.forumotion.com/forum.htmDaca vrei sa traiesti sanatos si pe deasupra sa iti asigur si un venit din a vorbi despre aceste produse prietenilor, vecinilor si cunostintelor....te poti inscrie gratuit pentru comenzi personale sau pentru afacere.
Cosmetice BIO, Plante terapeutice, Prod pe baza de miere de abine, metabolism, slabire, vitamine, vedere, articulatii, digestie, bijuterii magnetice, ciorapi terapeutici, Produse pentru curatenie petru o casa BIO si instrumente de bucatarie, manichiura si altele.
Daca vreti mai multe informatii, imi puteti lasa aici msj si va contactez eu pentru a va da toate informatiile necesare.