Autor | Mesaj |
---|
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 9:40 pm | |
| fetelor uitativa la un mesaj de al lu System Security Manager si jos la semnatura scrie ceva,deci se refera la fiecre in parte si mie imi apre as | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 4:04 pm | |
| Buna fetelor, la noi tuna si fulgera de numaaaa, off ce m-am saturat de vremea asta, nu putem iesi afara ca ploua... | |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 7:33 pm | |
| fete cred ca stiu cine are treaba cu noi pe sait dar evident nu pot zice aici v-ati prins,repet cred astept sa vb pe mess dia hai acolo feliciaboar | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 7:48 pm | |
| buna seara la mamici..ce faceti?eu am intrat putin sa ma relaxez caci sunt franta..voi ce ati mai faut,in afara de nervi.... .....nu mai dati atentie la copilasul S....,ca nu mai e...totul va reveni la normal,sper...de maine dimineata,sa fim toate la cafeaaaa
Ultima editare efectuata de catre Iuly35 in Dum Iul 04, 2010 8:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 8:15 pm | |
| da imi zice-ti si mie va rog unde ii System Securyti Manager sa vad si eu nu gaesc ajutor iuli35 te rooog | |
|
| |
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 8:23 pm | |
| am ametit cautand mesajele si topicul "nu imi convine vreau sa se stie"...iar o intrat boc si basescu si a pus monopol pe site.....a disparut tot,mai putin numele pustiului.S.....nu scriu numele intrg caci apare securistu si bla bla...ce se intampla totusi cu acest forum...ba apare una,ba dispare alta ANAAAA,unde esti maik,ca se darama tot acilea......si inca ceva,e obositor pe bune copilasul asta unde scriu mesajul...nu mai vad nimic daca gresesc la cate un cuvant...sincer fa ceva si trimite-l la culcare.. | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 8:42 pm | |
| no nu mai inteleg nimic acum l-ai cautat la membri poate ii acolo daca ii sti numele si dam la profil sa aflam mai multe,sau am o idee mai buna da-mi mie numele intreg pe mess ca am eu ac de cojocul lui feliciaboar,am o vaga banuiala cine ii
Ultima editare efectuata de catre feliciaboar in Dum Iul 04, 2010 8:50 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 8:49 pm | |
| inca e la membri,nu e sters...ma mir... ....e la pozitia 19 copilul....am sa vad maine dimineata daca s-a schimbat ceva iar daca nu....cred ca voi intra in greva,pe bune daca nu.....scriu aci sa citeasca toate mamicile...cine si-a propus sa strice acest forum,incet incet vad ca,reuseste...si nu se ia atitudine deloc...ce se urmareste de fapt????va doresc o seara cat mai linistita... | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 8:59 pm | |
| pai acum m-am uitat la pozitia 19 ii System Security Manager nu ala era administrator sau ala ii care baga stambe pe aici dar daca nu face nimeni ordine si eu plec eu am scris System Security Manager de ce o aparut altceva
[b]CINE D..... modifica ce scriu eu clar ca ala ii cine baniuam sa te ia naiba ca am nervi acum | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Dum Iul 04, 2010 9:35 pm | |
| Buna seara fetelor?mai sunteti?haideti la o bericica | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mar Iul 06, 2010 8:06 pm | |
| Buna seara fetelor, am fost cu Maria la doctor si ne-a zis sa ne pregatim pt al doilea dintisor , nu vrea sa pape si ii curge nasucul, ii tare maraita | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mar Iul 06, 2010 8:42 pm | |
| na ce fain de voi noi mai avem pana vrea dintisori astia sa sparga gingia si nis asa umflate si ii si rau ca ii sus noi suntem pe invers in loc sa ne iasa jos ne iasa sus prima data si suntem si maraiti si plangaciosi numa cu mami vrem cu altcineva nu | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mar Iul 06, 2010 9:42 pm | |
| seara buna/ce fac fetele? Va da-ti pe dintisori frumos noua trebe sa ne iasa canini am trecut de primul dinte | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 43 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 5:34 pm | |
| buna fetelor....si pe evelyne o papa gingiile...tot ce prinde baga in gura si strange tareeeee | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 5:48 pm | |
| buna iulia cum e la voi cald aici ploua de numa sa i creasca dintisori fara probleme | |
|
| |
Mesaje : 926 Varsta : 43 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 5:59 pm | |
| buna anna la noi este super cald...saraca evelyne vrea sa-i fac aer cu evantaiul....azi am muncit 6 ore...s-e saturase ...incepuse sa tipe....pupici | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 6:12 pm | |
| Buna seara fetelor, la noi bate vantul ff tare, e rece, zici ca vine toamna | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 6:15 pm | |
| Chiar daca e rece afara eu va ofer o limonada pentru toata lumea de la mine | |
|
| |
| |
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 6:20 pm | |
| Iulia ce face Evelyne?? de la noi. | |
|
| |
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 6:33 pm | |
| este bine ,un pic obosita ...acum face nani ...a fost cu mami la munca ....de la 7:30-pana la13:30---plus drumul o ora------saracuta ...e super obosita.voi sunteti bine?maria? | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 6:46 pm | |
| Maria molfaie la o bucata de paine , nu mai are stare deloc, m-a vazut pe mine ca pap si vroia si ea sa pape | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 7:02 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iul 07, 2010 7:08 pm | |
| e cea mai buna,ce o mai mancam goala cand era asa calda,mai ales dac amai era si facuta de bunica la tara..... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 | |
| |
|
| |
| RONDUL DE SEARA 3 | |
|