Autor | Mesaj |
---|
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:13 pm | |
| seara buna ginuta...tot bere cu lamaie? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:15 pm | |
| Pentru cine vrea,da,tot cu lamaie! Eu raman la amarala clasica;sunt conservatoare!Cum esti cu moralul in ceea ce ne priveste? |
|
| |
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:29 pm | |
| nu am nimic de obiectat vizavi de mamicile de pe acest forum...imi sunteti dragi si de aia dimineata"m-a durut"acea sa ii zicem impunere de a nu vb public...nu e nimeni perfect,toti gresim,nu putem sa fim pentru toata lumea "la inima"dar incercam sa toleram,mai ales ca atunci cand m-am implicat pentru acest forum,am facut-o cu drag....cel mai tare a contribuit denis,sa stii....poti fi oricat de suparat(a) ,poznele lui,nu te poate lasa"rece" ...am vazut ca mai avem o graviduta....deci "familia" se mareste ... ..ce iti face cavalerul...noutati,ceva? | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:34 pm | |
| ce bine nuh???ca se mareste forumul | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:42 pm | |
| Noutati????Offfff.....isi pune cutii peste scaune,peste jucarii si ajunge la orice vrea buricul lui.Mi-a luat revistele si le-a facut franjuri;mi-a smuls patura de pe sarma si a tarat-o peste tot pe jos si acum sta cu ochii lui nevinovati si baga la masele biscuiti;abia astept sa se faca 7 sa-l bag la somn ca sa mai respir si eu.Topicul e redeschis,ca si pana acum,vom tine cont de parerile voastre,pentru ca al vostru cuvant atarna cel mai greu in buna mergere a forumului |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:51 pm | |
| wow ginuta!!!baietelu prietenei mele a gasit galeata cu tifel albastru cum a zugravit in camera si a dat cu el peste tot in curte,putin si p casa....si ca sa fie treaba treaba a vazut el geamu la masina deschis si dai si uda cu furtunu....sa vada daca are tinta | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 5:55 pm | |
| Buna,Dia! Nikole,sa dea Dumnezeu sa nu ajunga nici al meu si nici al tau copil ca acel mini-zugrav! Dia,numai maine nu-i poimaine si-ti vezi odorasul! Cum ti-au iesit sprancenele? |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 6:04 pm | |
| a iesit bine gina ce mai faci? n-am vb de mult | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 6:13 pm | |
| Ma agita atat de mult Denis incat nu mai am timp nici sa respir! In plus,am fost plecata in Bucuresti in weekend;mai vine si plecarea la Sighisoara ca se apropie cununia fratelui meu si iarasi suntem in agitatie si tot asa! |
|
| |
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 7:03 pm | |
| am zis eu bn gina ca e "alpinist"cataratul e "domeniul" lui forte.. ....daca ma uit la ceas,Denis face nanica e trecut de 19.00..somnic pufos ,ingeras scump... :itidauinima:am vazut ca e redeschis topicul,ma bucur...nu ca vreau musai sa "nu imi convina"cate ceva,dar daca ne-am invatat sa fie,atunci sa fie .....buna Dia...esti o fericita ca mai ai cate o pauza...stiu sigur ca iti lipseste,dar aceste"iesiri" a printesei iti dau putere pt alte zile de agitatie....mamici cu parere de rau ,ma retrag,va doresc o seara cat mai placuta, o noapte linistita si vise cat mai frumoase.... | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 7:35 pm | |
| as e iuli mai am putin si apoi va pleca si noi voi vedea deloc 2 sapt atunci imi va fi mai greu | |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 7:54 pm | |
| buna sera vreau si eu ceva sa ma racoresc ca tare rau o fost andrei azi,nu vroia sa suga se maraia plangea nu mai stiam ce sa ii fac si acum dupa baita numa cu cantec o mancat,dinti astia ma gata pe mine apai pe el si ma doare sufletu cand il vad el care manca de nici nu isi ridica nasu din san pana nu gata si de la celalalt la fel acum ma rog sa mance macar 5 minute din unu nu mai stiu c | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Mier Iun 30, 2010 8:31 pm | |
| da mami asa e cu dintii saracutii,din cauza lor nu mananca se zice ca durere mai amre decat cand iasa dintii nu e ,un adult nu o poate suporta | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Joi Iul 01, 2010 4:23 pm | |
| buna seara cine vine la o bere cu mine,am fost si la pediatru cica ne iasa dinti de sus primi cat de curand,daca tot bem o bere haii si o | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Vin Iul 02, 2010 5:26 pm | |
| buna seara acu ma pregatesc sa ies cu bia la uta dar apoi vin si saviurez o bere alaturi de voi,s[per ca nu ma lasati singuara | |
|
| |
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Vin Iul 02, 2010 6:05 pm | |
| seara buna dia....plimbare placuta....iti voi tine companie(cred) la berica,si poate mai vin mamici pana atunci...noi am ramas iar singurele,barbatu meu iar o "fujit" in delegatie...chior de somn...i-am luat un red bull,sa il tina treaz... ...de bine ce i-a facut masina socrilor a primit o besteleala de numa numa...trebuia sa caute si mai ieftin decat a gasit(900 lei),pt cele 2 injectoarele delphi...ce le stiu ...daca s-ar fi interesat mai bn ar fi vazut ca ii costa cam 3000lei,la reprezentanta unde voiau ei sa mearga...suciti oameni... am ramas "tingulica"...ma retrag,va doresc o seara cat mai linistita alaturi de cei dragi,multa sanatate si un somnic pufos! | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Vin Iul 02, 2010 7:37 pm | |
| buna hai ca vin eu la o bere, ca andrei o adormi in sf o mancat ceva mai bine acum ca tare greu o fost azi | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Vin Iul 02, 2010 8:03 pm | |
| am venit de la uta si sper ca-mi tineti companie ca ma si berica langa mine | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 6:53 pm | |
| seara buna fete unde sunteti azi,ati fugit si m-ati lasat singura off off | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 7:16 pm | |
| buna fetelor ...unt foarte suparata parea un loc minunat aici dar dupa acest sms :iulia_mama_evelynei nu ştiu cum să iţi pun dar îmi faci o silă de nai văzut.Aaa şi ţio zic cu drag că te urăsc. :D nu stiu ce sa mai zic.... | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 7:21 pm | |
| da iulia si la mine e acelasi cred ca la toate e la fel e un cretin si un frustrat stai sa vina ana si sa-l baneze sper ca va afce asta ea e acum la o nunta si nu stie si mie imi palcea aizi dar se pare ca pe fiecare forum exista cate un idiot niooi n-am aviut nici o altercatie cu el si se pare ca ne-a bagat pe toate intr-o oala | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 7:26 pm | |
| nu stiu..dar daca continua sa-l lase sa vorbeasca asa despre noi sincer cu parere de rau va parasesc....sper sa s-e ia masuri...nu este posibil o persoana necunoscuta sa vorbeasca in halul asta....si sincer eu cred ca este o femeie.... | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 7:36 pm | |
| ma fete eu nu am primit nimic,dar nu inteleg cine nu incape de noi sau ii invidioasa rau de tot ptr ca si eu cred ca ii tot femeie sa o prind numa fete unde posteaza mesaj sa ii zic doua | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 Sam Iul 03, 2010 9:29 pm | |
| seara buna fetelor...ce s-a intamplat? cine ,, bantuie,, sit-ul nostru? ce treaba are cu noi?! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RONDUL DE SEARA 3 | |
| |
|
| |
| RONDUL DE SEARA 3 | |
|