Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 Empty48%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 Empty52%Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Rondul de seara!!!! Cap .2

In jos 
+9
ancacornel
mamicisibebelasi
coco83
DD
olo_family
Iuly35
Anna
dolcemaria
dia
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyJoi Apr 22, 2010 12:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Cap.1

am inceput un capitol nou Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 65297 Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 65297
Sus In jos

AutorMesaj
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Mai 05, 2010 6:40 pm

buna seara mamici,pupici bebici...gata "aerisirea'....venit in casa, pregatim de culcare....nu ca ne-am culca acum..dar avem de urmat"niste pasi",pana la somn...voi cf?
presupun ca bine,la fel ca si ingerasii vostri...eu nu mai pot "zabovi"dar va las o cofe cu lapte si mai "vb" maine...o seara frumoasa va doresc! pupic
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Mai 05, 2010 7:26 pm

buna seara si noi am venit de la plimbare,adica eu si sotul la noi s-a pus ploia
iuly ne auzim maine la cafea
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mai 07, 2010 6:14 pm

haideti la un ceai,capucino sau ce vreti sa beti pe langa o vorbulita! ce va fac copiii? al meu vorbeste;in fiecare zi cate o vocala,consoana noua
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mai 07, 2010 6:38 pm

buna seara numia ce ma terminat de mancat si acum ne odihnim
am fost si i-am luat mamei un cadou un costum
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mai 07, 2010 7:09 pm

mama e asa pretentioasa.......ce costum? cu fusta? ce culoare? ai adus-o pe Bia acasa? s-a dat plecata?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mai 07, 2010 7:47 pm

da am adus-o acasa pe bia
nu vroia sa vina
deja face figuri de cat de rasfatata a fost
in leg cu costumul am fost cu mama si l-a incercat eo rochie dreapa si cu sacou
e superb
e sacoul negru
si rochiao alb cu negru dar f faina
a fost cam scump dar am pus si eu si fratele meu iar pt mama merita efortul
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyDum Mai 09, 2010 7:25 pm

Buna seara,ce fac mamicile?dar bb?Noi acum ne-am intors de la nasi din Brasov, am fost in vizita,ce mai este nou pe forum?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyDum Mai 09, 2010 7:39 pm

seara buna la mamici...azi am lipsit la cafea dimi Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 535197 ...asa cum spunea ginuta,am petrecut in familie....ne-am propus ca azi sa avem "preocupari" comune....mers la piata-toti,plimbare -toti,pe la cimitir(aprindem lumanari la parinte-tata) tot in aceiasi formula,facut nani la fel...deci...lucru in echipa Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 841731 .....acum ,am "evadat'' nitel si venit repede la calc sa va salut...si gata fuga inapoi la formatie.
..pe maine...
somnic pufos si vise placute ,voua mamicilor si bebelusilor vostri.. pupic
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyLun Mai 10, 2010 6:29 pm

Seara buna! Ce faceti fetelor? Ce fac bebeii?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Mai 12, 2010 7:21 pm

unde sunt mamicile,seara.... xxxx .......am "fujit'' un pic la calc sa va salut,si sa va doresc somnic pufos!!! pupic
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyMier Mai 12, 2010 8:14 pm

buna seara
multumim iuly si tie
noi suntem iara singurei bia e la amma si se anunta o seara hoot
noi am fost pana la mall si ne-a prins o ploaie
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyJoi Mai 13, 2010 6:07 pm

hai mamici mai faceti pauza...asteptam de la anna langossss Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 844314 ....noi am ramas"sefe'' Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 479128 ,barbatul casei a plecat in delegatie... Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 65297 pana maine dimineata,nu prea mult..voi ce a-ti facut azi?eu dimi am fost la cimitir la mormantul tatalui meu,am aprins lumanarele si am dus flori,apoi prin piata "m-am lipit'' de cate ceva,apoi prin casa "ametita"si cam atat.....
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mai 14, 2010 7:44 pm

buna seara dragelor ce mai faceti?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptyVin Mai 14, 2010 9:54 pm

am "intrat " repede numa sa va spun...somnic pufos! pupic
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 3:55 pm

Buna fetelor, ce faceti?ce fac bb?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:16 pm

Seara buna fetelor! Haideti la o cafea! V-a tinut ploaia in case pe toate? Denis doarme Dolcemaria;ce face Mariuta? La fel de bine a dormit?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:19 pm

buna seara,tocmai am venit din oras
ginuta ce-ai facut azi ca nu prea te-am vazut pe forum/.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:20 pm

Am fost la dr(iar) si mi s-a confirmat faptul ca merg spre bine,am facut mancare si cam asta este justificarea mea;
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:21 pm

bine ca totul e ok
sanatate
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:24 pm

Bia ce face? A revenit la resedinta? Sau tot ca porumbeii sunteti?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:28 pm

da a venit dat tot vrea la buni,am zis ca n-o mai las pana la vacanta ca nu ma mai inteleg cu ea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:32 pm

E o adevarata domnisoara acum;are personalitate si stie ce vrea!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:41 pm

oho da
cand ne tranteste cate una ramanem cu gura cascata
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:42 pm

tavalesc Adevarul e ca si pe mine ma uimeste inteligenta lor si cum speculeaza ei o pereche de parinti care par uneori atat de mici si nestiutori pe langa replicilie lor..................
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 EmptySam Mai 15, 2010 6:47 pm

aseara sotul s-a dus la fotbal si ea i-a spus
POATE TE LOVESC BAIETII LA FOTBAL
sa nu cumva sa i se intample ceva lui taica-su
intr-o zi i-am tras o palma peste frunte sotului in joaca si ea s-a pus pe plans ca l-am batut pe tati al ei
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rondul de seara!!!! Cap .2   Rondul de seara!!!! Cap .2 - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Rondul de seara!!!! Cap .2
Sus 
Pagina 4 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» RONDUL DE SEARA 3
» buna seara
» HAINTE IMPORT VANZARE IEFTINE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: BUN VENIT! :: Bun venit mămici!-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente