Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Dum Mar 21, 2010 2:33 pm | |
| Dana Războiu este, din nou, o mămică fericită. Timp de opt zile vedeta a stat alături de fiul ei Marc, de 6 luni, într-o clinică din Lintz unde micuţul a suferit o operaţie pe inimă. Zilele trecute cei doi s-au întors acasă. Vedeta ştirilor Kanal D a trăit momente dramatice, în urmă cu doar 10 zile, când s-a văzut nevoită să-şi opereze băiatul, în vârstă de doar şase luni, pe cord. Medicii au descoperit, de abia acum o lună, că Marc se născuse cu o malformaţie gravă la inimă, şi numai o intervenţie chirurgicală îi putea salva viaţa. Dana a stat împreună cu băiatul ei opt zile în clinica de la Lintz(Austria), unde micuţul a fost operat cu succes, ei revenind în ţară zilele trecute. "Ne-am întors miercuri acasă. Din fericire, copilul meu se reface văzând cu ochii. Medicii i-au scos firele şi acum Marc se simte din ce în ce mai bine. A început să mănânce şi chiar să umble prin casă de-a buşilea. Lui îi place să meargă mai mult cu spatele", ne-a declarat glumind tânăra mămică, bucuroasă că a scăpat de acest calvar. Dana şi-a luat concediu şi va sta cu băiatul ei trei săptămâni acasă. "Nu i-am luat bonă. Stau eu cu el să-l supraveghez cum trebuie.Medicii de la Lintz mi-au spus că e bine să iau copilul acasă, pentru că se va reface mai repede decât la clinică", ne-a mărturisit ştirista, care va merge din două în două săptămâni la spital, în ţară, să-i facă micuţului ecografii. | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Dum Mar 21, 2010 3:24 pm | |
| saracu de el bn ca e bn acum | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Lun Mar 22, 2010 7:55 am | |
| Cand te gandesti ca nu conteaza cine esti atunci cand vine necazul peste tine.Slava Domnului ca noi avem copii sanatosi |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Lun Mar 22, 2010 7:12 pm | |
| saracu la nimeni nu i doresc asa ceva | |
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Mar Mar 23, 2010 10:19 pm | |
| da asa este ginuta nu conteaza citi bani ai cind e sa se intimple sa intimpla | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Mier Mar 24, 2010 8:37 am | |
| Stii ca necazurile nu te cauta la buzunar |
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria Mier Mar 24, 2010 10:02 pm | |
| dar citeodata sa sti ca se rezolva multe si cu bani | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria | |
| |
| | | | Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |