| intepaturi in inima | |
|
+3mamicisibebelasi Valy. raluca08 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
raluca08 mamica noua
| Subiect: intepaturi in inima Mier Mar 10, 2010 7:28 pm | |
| fetelor cateodata ma intapa la inima ti mai patit asa ceva ? :inima: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mier Mar 10, 2010 7:32 pm | |
| si p mine ma inteapa cateodata inima,trebuie sa trag aer putin in piept si sa-l expir incet. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mier Mar 10, 2010 7:46 pm | |
| Daaaaaa foarte des si am si diagnostic SPASMOFILIE; |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mier Mar 10, 2010 8:19 pm | |
| din cauza stresului?? daca ma duc la dr.cred ca imi zice si mie ca am spasmofilie,cred ca e si din lipsa de calciu |
|
| |
Valy. mamica super
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mier Mar 10, 2010 11:41 pm | |
| Da, mami_de_kevin , e si din lipsa de calciu , cel putin asa mi-a zis medicu de familie cand am fost la cabinet. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Joi Mar 11, 2010 12:46 am | |
| de multe ori ametesc,simt ca mi se taie taie picioarele si mai am un pic si cad...imi trece dupa cateva secunde... |
|
| |
Valy. mamica super
| Subiect: Re: intepaturi in inima Joi Mar 11, 2010 11:16 am | |
| Asa mi se intampla si mie, cand ma ridicam de jos imediat numai vedeam nimic in fata ochilor , chiar daca aveam ochii deschisi :pale: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Joi Mar 11, 2010 11:20 am | |
| Iti recomand sa citesti la SPASMOFILIE si sa vezi daca te regasesti in cele spuse. |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mar Mar 16, 2010 2:15 pm | |
| si pe mine ma mai inteapa dar nu bag de seama ca eu am tot timpul tensiunea mare | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mier Mai 05, 2010 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mier Mai 05, 2010 4:48 pm | |
| cu o astfel de problema ma confrunt si eu ..."intepaturile" la inima....lipsa calciului si al magneziului,sunt factorii ce da aceste senzatii...deci spasmofilia e in floareee...si noi cum bem "tone" de cafea ,vom fi fff multe "intepateee" | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mar Mai 18, 2010 8:26 am | |
| nu stiam ca de la spasmofilie vin intepaturile eu stiu ca ma spasmofilie dar de ceva timp ma inteapa si pe mine si ma pus pe baza ca am baut multa cafea in ziua aceea si apoi un pahar de pepsi care i-a pus capac dar vad ca s-a mai repetat figura si zilele astea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mar Mai 18, 2010 8:34 am | |
| Eu am 2 decade de cand am spasmofilie si pana la dignostic asa caracterizam si eu ceea ce simteam: intepaturi la inima |
|
| |
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: intepaturi in inima Mar Mai 18, 2010 6:18 pm | |
| eu de vreo cativa ani cam din timpu facultatii am intepaturi la inima, si sindrom vertiginos(adica acele ameteli cand te ridici sau la miscari bruste)... diagnosticu meu la inima a fost tahicardie sinusala si modificari vegetative, plus ca am si tensiune oscilatorie, ca urmare nam voie cafea, cola sau nes... pt ameteli mia dat dr. de la ORL sa iau Betaserc si acu ma simt mai bine cu el, pe deasupra am si dereglari ale glandelor endocrine..., deci o duc tot intro zapaceala... va recomand sa va duceti la dr. daca se repeta des anumite crize de rau... nu va tratati dupa ureche, dar tratativa si ingrijitiva de sanatatea dvs. gandinduva in principal ca cei dragi au mare nevoie de voi... eu ar trebui sa fac si un RMN la glanda hipofiza, de anu trecut, dar nam avu bani ca e scump, 500 lei si ma tot chinui ca nu stiu ce am... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: intepaturi in inima | |
| |
|
| |
| intepaturi in inima | |
|