Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
intepaturi in inima EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
intepaturi in inima EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
intepaturi in inima EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
intepaturi in inima EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
intepaturi in inima EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
intepaturi in inima EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
intepaturi in inima EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
intepaturi in inima EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
intepaturi in inima EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
intepaturi in inima Empty48%intepaturi in inima Empty
 48% [ 14 ]
Maria
intepaturi in inima Empty52%intepaturi in inima Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

intepaturi in inima

In jos 
+3
mamicisibebelasi
Valy.
raluca08
7 participanți
AutorMesaj
raluca08
mamica noua
mamica noua
raluca08

intepaturi in inima Empty
MesajSubiect: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mar 10, 2010 7:28 pm

fetelor cateodata ma intapa la inima ti mai patit asa ceva ? :inima:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mar 10, 2010 7:32 pm

si p mine ma inteapa cateodata inima,trebuie sa trag aer putin in piept si sa-l expir incet.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mar 10, 2010 7:46 pm

Daaaaaa
foarte des si am si diagnostic
SPASMOFILIE;
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mar 10, 2010 8:19 pm

din cauza stresului??
daca ma duc la dr.cred ca imi zice si mie ca am spasmofilie,cred ca e si din lipsa de calciu intepaturi in inima 804862
Sus In jos
Valy.
mamica super
mamica super
Valy.

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mar 10, 2010 11:41 pm

Da, mami_de_kevin , e si din lipsa de calciu , cel putin asa mi-a zis medicu de familie cand am fost la cabinet.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyJoi Mar 11, 2010 12:46 am

de multe ori ametesc,simt ca mi se taie taie picioarele si mai am un pic si cad...imi trece dupa cateva secunde... intepaturi in inima 535197
Sus In jos
Valy.
mamica super
mamica super
Valy.

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyJoi Mar 11, 2010 11:16 am

Asa mi se intampla si mie, cand ma ridicam de jos imediat numai vedeam nimic in fata ochilor , chiar daca aveam ochii deschisi :pale:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyJoi Mar 11, 2010 11:20 am

Iti recomand sa citesti la SPASMOFILIE si sa vezi daca te regasesti in cele spuse.
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMar Mar 16, 2010 2:15 pm

si pe mine ma mai inteapa dar nu bag de seama ca eu am tot timpul tensiunea mare
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mai 05, 2010 12:35 pm

intepaturi in inima Reverse.heart_.disease.ACTION-PLAN
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMier Mai 05, 2010 4:48 pm

cu o astfel de problema ma confrunt si eu ..."intepaturile" la inima....lipsa calciului si al magneziului,sunt factorii ce da aceste senzatii...deci spasmofilia e in floareee...si noi cum bem "tone" de cafea intepaturi in inima 749457 ,vom fi fff multe "intepateee" lol!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMar Mai 18, 2010 8:26 am

nu stiam ca de la spasmofilie vin intepaturile
eu stiu ca ma spasmofilie dar de ceva timp ma inteapa si pe mine si ma pus pe baza ca am baut multa cafea in ziua aceea si apoi un pahar de pepsi care i-a pus capac
dar vad ca s-a mai repetat figura si zilele astea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMar Mai 18, 2010 8:34 am

Eu am 2 decade de cand am spasmofilie si pana la dignostic asa caracterizam si eu ceea ce simteam: intepaturi la inima
Sus In jos
coco83
mamica super
mamica super
coco83

Varsta : 41
stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima EmptyMar Mai 18, 2010 6:18 pm

eu de vreo cativa ani cam din timpu facultatii am intepaturi la inima, si sindrom vertiginos(adica acele ameteli cand te ridici sau la miscari bruste)...
diagnosticu meu la inima a fost tahicardie sinusala si modificari vegetative, plus ca am si tensiune oscilatorie, ca urmare nam voie cafea, cola sau nes...
pt ameteli mia dat dr. de la ORL sa iau Betaserc si acu ma simt mai bine cu el, pe deasupra am si dereglari ale glandelor endocrine..., deci o duc tot intro zapaceala...
va recomand sa va duceti la dr. daca se repeta des anumite crize de rau... nu va tratati dupa ureche, dar tratativa si ingrijitiva de sanatatea dvs. gandinduva in principal ca cei dragi au mare nevoie de voi...
eu ar trebui sa fac si un RMN la glanda hipofiza, de anu trecut, dar nam avu bani ca e scump, 500 lei si ma tot chinui ca nu stiu ce am...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: intepaturi in inima   intepaturi in inima Empty

Sus In jos

intepaturi in inima
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bebeluşul Danei Razboiu a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe inimă, în Austria

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Prima categorie :: PROBLEME MEDICALE-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente