| CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Sam Mar 06, 2010 5:02 pm | |
| Urmatorii factori afecteaza stima de sine a copilului tau: Gradul in care el/ea se simte dorit(a), apreciat(a), iubit(a) Modul in care se vede pe sine, imagine deseori imprimata de comportamentul/ceea ce ii spun parintii si cei apropiati Capacitatea sa de a realiza ceva Maniera in care se relationeaza cu ceilalti Cum poti creste stima de sine a copilului tau ?
Apreciindu-l /apreciind-o Spunandu-i copilului tau cat de mult tii la el/ea Petrecand timp cu copilului tau Incurajandu-l / incurajand-o sa faca alegeri Alimentandu-i independenta Dand o importanta autentica la ceea ce spune si ascultandu-l/ascultand-o cu adevarat Petrecand timp pentru a-i explica cauzele lucrurilor Incurajandu-l/incurajand-o in ceea ce face Incurajandu-l/incurajand-o sa incerce activitati noi |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:23 am | |
| asa ee | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:25 am | |
| Ce bine ca esti de acord;ma temeam ca nu e un subiect care sa interseze foarte mult |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:30 am | |
| cum nuu chiar asa ee trebuie sa le dam imortanta altfell se simt dda-ti la o parte | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:32 am | |
| Cum au facut parintii multora din noi:au crezut ca daca ne pun in fata un blid de mancare si avem unde dormi,au facut totul;si pe interior ne-au schilodit caracterele |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:49 am | |
| daa as aee ce sa facii asta aa fostt | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:50 am | |
| Trebuie sa avem grija sa nu facem la fel cu ai nostri copii |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 7:25 pm | |
| asta icel mai importat,sa nu faci la fel cum au facut parintii cu tine,va avea aceeasi viata,va suferi la fel sau mai mult.
kev e ambitios si asta mi place. nush care dintre mamele cu minte nu si-ar alinta,mangaia,pupa,iubi,copiii .s.m.d
Ultima editare efectuata de catre mami_de_kevin in Dum Mar 07, 2010 11:36 pm, editata de 1 ori |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 10:07 pm | |
| da ee foarte importanta atentia ce leo acordam copiilor pt ca ei tre sa se simta iubiti de noi | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 10:31 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 10:55 pm | |
| da noi ne iubim copii dar sunt unele mame care isi bat joc de eii | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 10:56 pm | |
| SA STII DOAMNE FERESTE CRETINEE | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:04 pm | |
| oooofff si sunt asa de multe cretine di astea | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:17 pm | |
| SA STII DOAMNE SARACI COPII | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Dum Mar 07, 2010 11:38 pm | |
| cretine,e prea putin spun,dar Dumnezeu ii mare,are grija de fiecare! |
|
| |
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Joi Mar 18, 2010 6:05 pm | |
| | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Vin Mar 19, 2010 2:46 pm | |
| cred ca f important timpul petrecut cu copilul, si activitatile pe care le avem in acest timp impreuna. La noi o zi obisnuita suna c-am asa: la 7 trezirea; cu alintaturi cu "tras pe spinarica si picioruse" sa ne intindem, la 8 la cresa, apoi la 16.00 se duce tata sa o i-a de la cresa, vin amandoi la mine la serviciu sa ma ia, ca ies la 17.00, apoi incepe distractia ; pana seara la 10.00 cad o bag in pat (nu reusesc mai devreme ) nu pot face nimic altceva decat sa ne jucam. Daca trebuie sa fac mancare, de ex,tot in joaca ; adica are si ea cutit de jucarie si trebuie sa ii dau un morcov sa il curete, daca facem ordine, la fel, trebuie sa aiba si ea o carputa sa sterga praful. Tot ce fac trebuie sa fie ca o joaca.Normal, de fiecare data e laudata:" f. bine, f. frumos, esti f. harnica ",etc. Si chiar da roade ; daca are deranj in camera imi spune singura ca trebuie sa facem curatenie. Pe de alta parte, nu e exclus nici tata, care i-a si el parte la aceste activitati. Daca avem o zi fara treburi, atunci ne jucam: cu cuburi, ne pitim prin casa,citim, pictam, c-am tot ce ne trece prin cap..... Si normal nu e exclusa nici plimbarea zilnica.... Sper ca nu gresesc cu nimic, dar cele 5-6 ore/zi pe care le petrecem (ca avem servici) sunt suficiente. Noroc ca sambata ,duminica sunt libera, si atunci sa vezi distractie de dimineata pana seara.... | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? Vin Mar 19, 2010 3:57 pm | |
| asa trebuie multa joaca eu mai am noroc ca se mai joaca si aditu cu ea cind mai am treaba,dar tot pe mine ma prefera | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? | |
| |
|
| |
| CUM POTI CONSTRUI INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU? | |
|