Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 Empty48%LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 Empty52%LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

LUPTA CU KILOGRAMELE

In jos 
+8
Iuly35
mami_david
Anna
allessia
raluca08
mihaellas
mariaa
mamicisibebelasi
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyLun Feb 22, 2010 8:42 am

Rezumarea primului mesaj :

Daca aveti cateva kg in plus si vreti sa scapati de ele,important e nu ce mancati,ci cat,cand si cum!La o masa cel mai important lucru este asocierea alimentelor.Va garantez pierderea kg si consilierea este...gratuita :yess: Puteti pierde de la jumatate sau un kg pe saptamana sau mai mult,depinde de voi.
Sus In jos

AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 7:23 am

Pai vinde-ne pontul,nu ne arunca bomba si fugi!
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 10:30 am

chiar asa, si eu am cateva kg in plus, desi nu prea mananc, dar de dat jos....greu rau. Sport fac doar cu ioana prin parc, sau dupa ea (sunt 0 la acest capitol- din comoditate si lipsa de timp). Am acum 1.72 m si 68 kg , deci macar vre-o 4-5 ar trebui sa dau jos. (mentionez ca am fost asa mai toata viata mea- adica in limitele 56-72 kg), la 56 n-o sa mai ajung in veci........
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 3:03 pm

ce pont ginuta...am scris iau spirulina,aia tine si de foame da' poate ma si
'' desteapta ''LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 749457 ...cate 2 de 3 ori pe zi...
cao da arati bine la inaltimea ta fata de mine ...eu LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 535197 la 1,70 am 78-80 kg..."ditamai balena''
cand m-a cunoscut al meu,eram si eu mai supla...60...acu...bleah LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 804862
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 3:36 pm

da, mersi, problema e ca nu ma mai cuprind fustele de acum 4 ani.....
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyJoi Mai 13, 2010 6:26 am

asa si eu vergeturi ,celulita, kg off xxxx
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:48 pm

ei, vergeturi am de la 15 ani , ca aveam 72 de kg, si am slabit 15 kg intr-o vara (ca intram la liceu si imi era rusine ca sunt grasa) si deci s-a lasat cu vergeturi, sani lasati si probleme de sanatate-anemie.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyJoi Mai 13, 2010 5:53 pm

offf...multe mamici au aceeasi problema ca si mine....usor "punem " pe noi,greu mai dam jos.... LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 804862
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptySam Iul 10, 2010 2:19 pm

dar pt ingrasat nu are nimeni o reteta? toata lumea vrea sa slabeasca ? eu vreau sa ma ingras, dupa prima sarcina am slabit 10 kg ca am avut ceva complicatii, mi-au ramas inauntru 2 bucati de placenta si mi-a facut chiuretaj sa ma curete. Am sperat ca poate dupa a 2 sarcina ma ingras dar nici o sansa. Am 31 ani, 162 cm si 43 kg LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 535197
vreau sa ma ingras dar nici glucoza si nici injectiile cu vitamine nu m-au ajutat
ma gandesc sa merg la un endocrinolog ca poate s-a dereglat ceva de la prima nastere. ce ziceti ?
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptySam Iul 10, 2010 3:19 pm

Mananca mai mult!

Chiar daca pare greu de realizat, deocamdata acesta este cea mai buna alternativa. Trebuie sa mananci cat mai multe mese pe zi, cinci sau mai mult de-atat. Bea multe lichide care sunt bogate in calorii (suc, lapte, milkshake). Mananca legume, orez, paste fainoase, cartofi, morcovi si dovleac. La care adauga iaurt, sosuri, smantana. Mananca paine cu seminte. Un plus de 1000Kj in meniul zilnic, inseamna aproximativ un kilogram pe saptamana. art preluat de pe dietetik.ro
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptySam Iul 10, 2010 9:03 pm

Daca ai stii cat de mult imi doresc sa ma ingras.
Mananc de toate chiar si dulciuri. ( si inca multe )
Si cand ma gandesc ca alti se ingrasa asa usor pt mine este asa de greu ... of of
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyLun Iul 12, 2010 6:48 am

of of anca la tine...si la mine of of,ca vreau sa slabesc...nu vrei "carnita" de la mine? o dau gratisss TTTT
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyLun Iul 12, 2010 8:56 am

vai iuly draga cu mare drag as primii, vreo 10 kg e bine ? cand facem tranzactia? LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 665942
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyLun Iul 12, 2010 12:07 pm

Eu am 55 kg si as vrea sa mai slabesc cel putin 3 kg, dar nu reusesc. LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 535197
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMar Iul 13, 2010 6:57 am

anca,oricand cu mareeee drag... LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 749457 .....sa ma gandesc cum LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 553880
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMar Iul 13, 2010 10:09 am

ok iuly astept nerabdatoare solutia ta LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 934497
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyLun Aug 23, 2010 5:58 pm

fetelor, m-am ingrasat 1.5 kg !!!!!!!!!!!!!!!! LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 65297 ma bucur enorm dar mai vreau vreo 9 kg.
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 43
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMar Aug 24, 2010 10:28 am

e tare greu sa slabesti dar asta este...sper cu timpul sa mai pot da din kg acumulate pe perioada sarcinii TTTT TTTT
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMar Aug 24, 2010 10:43 am

la mine e foarte greu sa ma ingras, eu am slabit dupa nastere, as fi preferat sa ma ingras , vreo 10 kg erau binevenite
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 43
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Aug 25, 2010 7:56 am

vrei sa t-i le dau eu?cam atat incerc sa pierd....pup TTTT
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 EmptyMier Aug 25, 2010 9:47 am

sigur ca da, cum facem ????? LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 553880
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE   LUPTA CU KILOGRAMELE - Pagina 3 Empty

Sus In jos

LUPTA CU KILOGRAMELE
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente