Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| LUPTA CU KILOGRAMELE | |
|
+8Iuly35 mami_david Anna allessia raluca08 mihaellas mariaa mamicisibebelasi 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: LUPTA CU KILOGRAMELE Lun Feb 22, 2010 8:42 am | |
| Rezumarea primului mesaj :
Daca aveti cateva kg in plus si vreti sa scapati de ele,important e nu ce mancati,ci cat,cand si cum!La o masa cel mai important lucru este asocierea alimentelor.Va garantez pierderea kg si consilierea este...gratuita :yess: Puteti pierde de la jumatate sau un kg pe saptamana sau mai mult,depinde de voi. |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
raluca08 mamica noua
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 10, 2010 6:59 pm | |
| ginuta totdeuna ne raspunzi pe placul nostru te felicit :fygh: :dass: | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 10, 2010 7:07 pm | |
| Ma stradui sa fiu impartiala si sa multumesc cu raspunsurile mele pe fete(unde nu stiu,nu ma bag).Multumesc pt aprecieri |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 10, 2010 8:02 pm | |
| daca vrei iti pun si eu o dieta,care se tine o luna.dai jos aproximativ 12 kg.am zis ca o voi incerca si eu. |
| | | mihaellas mamica super
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 10, 2010 8:24 pm | |
| poate o tinem impreuna, in acelasi timp...sa ne stimulam si sa ne sustinem una pe alta! ce zici? | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Joi Mar 11, 2010 1:35 pm | |
| ar fi ceva,nu e grea deloc chiar ai mancare buna.eu am zis ca o incep cand merg si la sala,eu n.as vrea sa slabesc mult,daca slabesc mai mult slabesc si la fata si´s neagra toata pe sub ochi,zici ca.s mortaciune |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Joi Mar 11, 2010 2:27 pm | |
| pai neagra sub ochi de ce de obosealaaa ,, e buna salaaa si eu merg si am salpt 5 kg intr-o lunaa :#156:10774#: | |
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Joi Mar 11, 2010 3:46 pm | |
| fetele, eu nu am sala in oras. e un orasel mic! eu fac acasa ce pot, exercitii...am inceput ieri si azi cam am febra! | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Joi Mar 11, 2010 4:34 pm | |
| Sanatate maxima;fetelor,aveti la mijloc weekendul,luni va prezentati toate(cu copii cu tot)sanatoase tun si nu accept un nu ca raspuns! |
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Sam Mar 13, 2010 12:14 pm | |
| pai ai facut febra pentru caa ai inecput execitile trebuia sa mananci ciocolata dupa execiti nu faceai as amare febraa eu as ama facut cand am mers prima zi la sala | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Dum Mar 14, 2010 7:33 am | |
| Stiti vorba cui pe cui se scoate? Binecunoscuta febra se produce in urma unei intinderi a masei musculare, datorita efortului exagerat la care supunem corpul. Iar, daca acesta nu este obisnuit cu asa ceva, atunci mai mult ca sigur te vei resimti pe durata intregii zile. Daca nu vrei sa te confrunti cu asemenea probleme, trebuie sa stii cum sa dozezi efortul fizic in mod progresiv si in avantajul tau. Nu incerca sa faci mai mult decat simti ca poti, nu te extenua inca din prima zi! Asa nu vei rezolva nimic! Ideea de baza este sa-ti cunosti organismul si sa inaintezi treptat! Un remediu popular spune ca apa cu zahar este un aliat al febrei musculare. Insa, studii recente se indoiesc de eficacitatea acestui leac, semnaland ca previne doar deshidratarea organismului. Daca nu vrei sa-ti petreci o zi intreaga la pat din cauza durerilor musculare, trebuie sa stii ca pentru a scapa de ele, e indicat sa repeti aceleasi exercitii zilnic. Asa, organismul se va obisnui cu durerea si treptat nu vei mai intampina nici o problema in a face acelasi antrenament care odinioara ti se parea insuportabil.
O punga de gheata aplicata in locul in care durerea este mai accentuata, diminueaza efectul febrei. Iar, daca nici asa nu simti ca-ti trece, atunci este indicat sa iei un antinevralgic, cum ar fi aspirina.
Dar febra musculara nu a omorat pe nimeni, asa ca nu mai cauta scuze si fugi la sala! |
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Dum Mar 14, 2010 9:16 am | |
| am facut febra pentru ca nu mai facusem miscare de mult timp, dar am continuat si acum mi-a trecut! oricum, nu ma sperie! | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Dum Mar 14, 2010 9:19 am | |
| Buna atitudine!Alte persoane ar fi renuntat,sunt sigura |
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Dum Mar 14, 2010 10:47 pm | |
| euu mancatt putin ciocoo sii am mai avut febra dar nu asa maree | |
| | | allessia mamica super
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mar Mar 16, 2010 8:22 pm | |
| si eu vreau sa slabesc [url=http://www | |
| | | Anna Administrator
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mar Mar 16, 2010 8:56 pm | |
| daca tii o dieta,trebuie sa faci si sala,bineinteles ca poti face si acasa.dieta fara sport nu merge,degeaba te chinui. sunt neagra pesub ochi de la oboseala,nu prea beau apa,tigari...vrei sa mai continui |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 17, 2010 7:44 am | |
| Andreea,tin sa te contrazic;merge dieta fara sala;intreaba orice nutritionist si iti va spune asta.Daca tii dieta si faci si sala,slabesti rapid,dar cand opresti sala,opresti si procesul de slabire.Sportul se face NUMAI dupa ce termini dieta pentru MENTINERE.Logica este urmatoarea(mai ales pentru neantrenati):pofta de mancare va fi si mai greu de controlat,iar cresterea masei musculare va va dezamagi pentru ca pe cantar vor fi si mai multe kg. |
| | | mami_david mamica super
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 17, 2010 11:09 am | |
| eu mi-as dori sa ma mai ingras 1-2 kg de atata stres si nemancata toata ziua am slabit de tot [url=http://www | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mier Mar 17, 2010 11:13 am | |
| Mananca inainte de culcare si rezolvi problema;ia fiecare zi cu ce-ti aduce ea si razi mai mult,spera la mai bine,incearca sa fii mai optimista si va trece totul.E greu sa auzi asa ceva cand esti in mijlocul singuratatii dar din aceeasi experienta de 3 ani iti vorbesc |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Joi Mar 18, 2010 12:56 pm | |
| unele din noi vor sa slabeasca iar altele sa se ingrase | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Sam Mar 20, 2010 9:05 am | |
| Pe timpul lui Ceausescu ne-am luptat sa avem ce manca iar acumne abtinem pentru silueta;nu este un paradox? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Lun Apr 05, 2010 11:17 pm | |
| - ginutavrabiuta a scris:
- Andreea,tin sa te contrazic;merge dieta fara sala;intreaba orice nutritionist si iti va spune asta.Daca tii dieta si faci si sala,slabesti rapid,dar cand opresti sala,opresti si procesul de slabire.Sportul se face NUMAI dupa ce termini dieta pentru MENTINERE.Logica este urmatoarea(mai ales pentru neantrenati):pofta de mancare va fi si mai greu de controlat,iar cresterea masei musculare va va dezamagi pentru ca pe cantar vor fi si mai multe kg.
merge,dar...facand sport slabesti mai usor si iti intaresti si muschii,ai carnea mai tare. parea mea asta e,nah..da-mi in cap acuma eu asa fac si ma simt super bine! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mar Apr 06, 2010 6:31 am | |
| M-am facut gresit inteleasa;eu sustineam ca poti slabi si fara sa faci sport;ai dreptate cu tonifierea musculaturii dar vorbeam despre cele care nu sunt obisnuite cu sportul zilnic;daca vor recurge pe perioada dietei si la sport,vor slabi cu siguranta mai repede,dar in momentul in care vor termina regimul+miscarea,se vor ingrasa la fel de repede |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mar Apr 06, 2010 7:27 pm | |
| eu am tinut vreo doua sapt si iar mam lasat ca sa cam dus ambitia mea | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE Mar Mai 11, 2010 2:04 pm | |
| gata,am intrat in randul femeilor ce "fac foamea" ....si strict nu asa.... ...acum vb serios,am inceput in "forta' sa iau spirulina....am de-a avantajeee... slabesc ,dar ma si "destept''.....eee.....asa da | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LUPTA CU KILOGRAMELE | |
| |
| | | | LUPTA CU KILOGRAMELE | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |