| Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Vin Feb 12, 2010 10:28 pm | |
| Exercitiul de sprijinire si pasire incepe in jurul varstei de 7-8 luni.Copilul cu spatele catre Dvs.;degetele Dvs sub substioara copilului;degetul
mare catre spate.Copilul se sprijina pe talpile picioarelor.Indemnati copilul sa paseasca.Exercitiul are drept scop sa intareasca articulatiile genunchilor si articulatiile coxo-femurale.Pregateste copilul pentru a sta in picioare si pentru a merge. |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Vin Feb 12, 2010 10:55 pm | |
| daria la 10 luni mergea catel si se tot ridica unde putea si la 11 luni mergea singura :bebe1: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Sam Feb 13, 2010 5:13 am | |
| indata,indata il vad si pe´al meu mergand! catel merge de la 6 luni si tot d atunci se ridica in picioruse si umbla prin pat tinandu´se de patut :bebe1: |
|
| |
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Sam Feb 13, 2010 12:39 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Lun Feb 15, 2010 10:07 pm | |
| :bebe1: hai kevin si noi te sustinem | |
|
| |
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Lun Feb 15, 2010 11:19 pm | |
| da ca si ralu e smechera acum umbla si ea :[url=http://ww | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Mier Feb 17, 2010 3:43 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Mier Feb 17, 2010 11:59 pm | |
| e smechera ralu acum poate sa o mai bata cite un pic si ea pe daria :bebenervos: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Mier Mar 10, 2010 2:39 am | |
| kevin daca-l tin de manute merge,pe la 10 luni cred ca-si va da singur drumul la mers... bravo raluca!!!! |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge Mier Mar 10, 2010 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge | |
| |
|
| |
| Exercitiu pregatitor copilului,pt a sta in picioare si pt a merge | |
|