Anna Administrator
| Subiect: Monica Columbeanu risca 5 ani de inchisoare Joi Iul 08, 2010 11:17 am | |
| Monica Columbeanu are dosar penal si risca intre 6 luni si 5 ani de inchisoare, anunta CanCan. Foto-reporterul ziarului, pe care sotia lui Irinel Columbeanu l-a accidentat cu masina pe 28 mai, a depus o plangere la Parchet pe numele Monicai, vedeta urmand sa fie cercetata in acest caz. Foto-reporterul ziarului CanCan a depus plangerea luni, spunand ca detine probe ale agresiunii. Mai mult, el a depus la dosar si certificatul medico-legal prin care se arata faptul ca in urma incidentului din 28 mai s-a ales cu leziuni grave la nivelul genunchiului, leziuni ce necesita o operatie si 40 de zile de ingrijiri medicale. | |
|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Monica Columbeanu risca 5 ani de inchisoare Joi Iul 08, 2010 9:57 pm | |
| am auzit de accident..bn a facut bietul reporter ca si asa monik se da maree vedetaa | |
|
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 43 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: Monica Columbeanu risca 5 ani de inchisoare Vin Iul 30, 2010 5:38 pm | |
| eu nu am stiut ...sincer cam merita...prea este cu nasul pe sus | |
|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Monica Columbeanu risca 5 ani de inchisoare Mier Aug 18, 2010 9:37 pm | |
| nici mie nu imi place deloc de ea..dar zici ca nu are scoala deloc ca nici nu stie sa vorbeasca la emisiuni tv..mai bine mas descurca eu k ea | |
|
merlin mamica super
| Subiect: Re: Monica Columbeanu risca 5 ani de inchisoare Sam Feb 05, 2011 10:15 pm | |
| mai multe informatii despre acest subiect gasiti aici. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Monica Columbeanu risca 5 ani de inchisoare | |
| |
|