| LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? | |
|
+10olo_family irinar2010 cao2011 dolcemaria dia flori82 Iuly35 Anna ana_hruban DD 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DD mamica super activa
| Subiect: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Vin Mai 07, 2010 7:13 am | |
| Eu la 3 luni si 2 saptamani | |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Vin Mai 07, 2010 10:05 am | |
| Noi la 4 am inceput cu fructe, mar, para, portocala si banana. La 5 cereale fara gluten, iaurt si branza de vaca. La 6 luni legume, pe la 6.5 am pus carne in supita dar i-am dat numai supita si dupa cam o sapt i-am dat si carnita. Tot pe la 6.5 galbenus de ou si ficatel de pui. Le 10 luni peste alb si albus de ou. De la un an cam de toate. | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Vin Mai 07, 2010 10:08 am | |
| de la 6 luni imi pare rau ca nu am inceput mai repede | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Mai 08, 2010 6:30 am | |
| si la noi a inceput "descoperirea'" altor prod,pe la 5 luni... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Mai 08, 2010 8:02 am | |
| Noi la 7 luni;a avut(si) tubul digestiv inflamat la nastere si a fost necesara prudenta |
|
| |
flori82 mamica super
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Mai 08, 2010 8:13 am | |
| Noi am început cu cereale fără gluten amestecate cu lăptic de la mami la 5 luni, la 5 luni şi 3 săpt legume fierte,făcute un piure fin că supică nu ne place, apoi după 6 luni fructe, la 7luni cărniţă de pui, gălbenuş de ou şi ficăţel la 8. | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Mai 08, 2010 8:36 am | |
| noi dupa 5 luni am inceput pt ca o alaptam | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Mar Mai 11, 2010 9:50 am | |
| Noi de la 4 luni cu cereale fara gluten, iar de la 5 luni putin suculet i-am dat. | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Mar Mai 11, 2010 1:19 pm | |
| eu pe la 2 luni i-am dat cate o lingurita/zi de suc de morcov, portocala, mar, etc. dar de la 3 luni 1/2 am inceput efectiv cu supite (zeama goala la inceput), apoi de la 4 luni, cu carne, etc. | |
|
| |
irinar2010 mamica noua
| Subiect: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Vin Mai 14, 2010 10:33 am | |
| Desi alaptam, am inceput la 4 luni si jumatate. Sunt incantata ca am convins medicul sa incepem asa devreme Am laut-o usurel, usurel, insa acum , la 7 luni, papam si carnita si legume, si iaurtel si fructe... fara sa facem multe mofturi.. Si in plus, am rezolvam si problema constipatiei... acum o reglam din alimentatie. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Vin Mai 14, 2010 11:52 pm | |
| noi de la 4 luni,am inceput cu fructele. |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Mai 15, 2010 7:14 am | |
| la 3 luni cu suc fructe,apoi la 4 luni branzica,la 5 luni supa crema legume,iaurt..iara cum la 6 luni ni-i sa spus sa introducem treptat putina carnita...galbenus de ou... | |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Lun Mai 31, 2010 10:11 pm | |
| eu alpaptez dar am inceput pe la 4 1/2 cu putin suc de morcov,mar si pe urma cu supita noua ne place asa supita morcov,un pic patrunjel si putin cartofior le pasam si papam de scandal facem cand nu mai avem in bol,dar eu stiu ca branzica numai dupa 5 luni si ficatel de la 7 luni,ma rog acum parerile sunt impartite .NOI NU AVEM INCA 5 LUNI NUMA IN 14 IUNIE FACEM ,la inceput am zis nimic in afara de laptic pana la 6 luni,dar pe parcurs m-am razgandit mai ales cand am mers a vecina noastra care are o fetita de aproape 6 luni si ii dadea supita fetei ANDREI al meu se uita la ea de parca vroia sa o manance si i-am dat si lui 2 lingurite asa era de fericit cand a vazut ca ma duc cu lingurita spre gurita lui io placut la nebunie si asa am inceput sa-i dau | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Mar Iun 01, 2010 12:05 am | |
| si eu am inceput sai dau mincarica de la 3 luni si cu primul meu copil la fel am facut | |
|
| |
andreeap mamica noua
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Mar Oct 12, 2010 2:32 pm | |
| la aproximativ 5 luni cu fructe(mar,para,banana..cu sau fara biscuite)si de la 6 luni am inlocuit o masa de lapte simplu cu una de lapte cu gris...si incet-incet am introdus pireul in diverse combinatii de legume...totul la indicatiile pediatrului | |
|
| |
matoaica mamica noua
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Vin Apr 01, 2011 8:17 pm | |
| as vrea si eu grafic cu diversificarea de la 4 luni | |
|
| |
matoaica mamica noua
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Apr 02, 2011 8:48 am | |
| buna ma numesc oana am un baietel pe nume denis pe 13 implineste 3 luni pot sa ii dau suc de portocala cu mar sau morcov portocala si mar dati-mi un sfat | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? Sam Apr 02, 2011 9:27 am | |
| Sunt niste cereale de copii ce se fac in casa sau poti incepe cu mar cu biscuitii dar mai asteapta macar 1 luna de la 4 luni pana atunci hranestel cu laptic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? | |
| |
|
| |
| LA CATE LUNI ATI INTRODUS DIVERSIFICAREA? | |
|