| SE APROPIE 1 MAI! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DD mamica super activa
| Subiect: SE APROPIE 1 MAI! Joi Apr 29, 2010 7:09 pm | |
| Fetelor,ce planuri aveti de 1MAI?Eu merg la gratar cu familia si as invita pe cineva;sper sa nu ma refuze: GINUTAVRABIUTA,IESI CU NOI LA UN GRATAR DE 1 MAI? Ca si-asa rudele la care merg sunt aproape de Targoviste,adica de tine.Nu ar fi drumul atat de lung;FAC CINSTE! | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Joi Apr 29, 2010 7:20 pm | |
| m-as duce si eu la un gratar...ooofff de cand nu am mai iesit,dar cu un bebe de 5 luni... e mai greu,poate iesim la o terasa...totusi | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Joi Apr 29, 2010 7:23 pm | |
| Sa stii ca Tudor are 6 luni dar de la 2-3 luni l-am scos in lume si-i place foarte mult sa stea in carut sau scoica si la aer liber;doarme foarte bine dupa aerul curat. | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Joi Apr 29, 2010 7:49 pm | |
| pai si noi l-am scos la plimbare de la o luna,in decembrie,dar prietenii nostri pleaca la cabana pentru 3 zile la munte...iar eu pt 3 zile nu ma incumat sa parasesc orasul..inca | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Joi Apr 29, 2010 8:39 pm | |
| noi acasa facem gratar si cu familia | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Vin Apr 30, 2010 5:20 pm | |
| Sor'meo(DD) dar de ce esti asa oficiala? Binenteles ca vin;nu esti sora mea de sange de 26 de ani?Acolo,la bunica cumnatului ne vedem si ne distram;pupa-mi nepotelul. |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Vin Apr 30, 2010 5:23 pm | |
| E draga,de fatada incercam sa lucrez la imaginea ta(sau a mea).Ne vedem acolo;pup | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Vin Apr 30, 2010 8:48 pm | |
| pai spuneti asa sunteti surori si tineti secret tre sa citesc printre randuri? va dau bataita si noi mergem maine la gratar langa timisoara ,iesim cu famili,sotul lucreaza maine dar duminica vine si el cu noi ca iesim si duminica la gratar cu parintii mei | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Sam Mai 01, 2010 6:09 am | |
| Dia,aici suntem amandoua mamici si nu ne etalam viata comuna.Si daca-ti mai spun ca am adoptat-o si pe Andreea ca pe sora mea geamana si o invit si pe ea(virtual)la gratar,ce ne mai faci?Dar nu ne bate prea tare,lasa-ne sa ne bucuram de soare;de luni poti sa ne zici vreo doua.Pupici. |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Sam Mai 01, 2010 3:51 pm | |
| [url=http://www gina pe mine mai dat deoparte | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! Dum Mai 02, 2010 7:02 am | |
| Nu fi trista;pe tine te-am lasat intentionat acasa sa ai grija de forum;in plus voi sunteti un pachet mai mare(ca nu pot sa te iau pe tine stiind ca e si Ioana aproape cu copiii si sa-i las acasa).Mai ales ca DD si Andreea sunt mereu bune de cinste(deci am parte de totul moca-v-am spus ca sunt oportunista) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SE APROPIE 1 MAI! | |
| |
|
| |
| SE APROPIE 1 MAI! | |
|