Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 12:20 am | |
| La multi ani cu veselie Sanatate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe saturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani si sus paharul!! La multi ani ,Gina!!!! La multi ani tuturor!!!!!! :fgtrd : |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 6:37 am | |
| la multi ani cu sanatate,sa iti dea domnul tot ce doresti;zile senine si fericire,la multi ani sa traiesti! LA MULTI ANI, GINA! si LA MULTI ANI! tuturor | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 6:47 am | |
| La Multi Ani Gina! Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani ! :676t: ....deasemeni La Multi Ani,tuturor celor ce-si serbeaza aceasta zi. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 6:51 am | |
| Multumesc fetelor! Sincer,nu ma steptam sa dati importanta unei astfel de zi;multumesc frumos si va intorc urarile! |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 8:51 am | |
| chiar daca e cu intarziere,adaug si poza.... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 8:58 am | |
| Super frumoasa felicitarea!N-am mai primit una personalizata din 1999(tot de Sf.Gheorhe) Si DD,nu mi s-a mai cantat din scoala "LA MULTI ANI!" |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 10:12 am | |
| LA MULTI ANI GINA,DRAGA PRIETENA! Iti doresc ca ziua de nume sa-ti fie Sfanta,draga si cu bucurii multe de la familia ta si prietenii tai.Sa fii sanatoasa si bucuroasa,sa traiesti LA MULTI ANI! | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Vin Apr 23, 2010 10:14 am | |
| Ma rasfatati! Ma simt ca un copil care primeste multe daruri(da'ce-mi place)! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! Dum Apr 25, 2010 2:08 pm | |
| facem si noi ce putem ce-ai primit frumos?? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! | |
| |
| | | | La Multi Ani de SF.GHEORGHE!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |