Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
Subiect: La Multi Ani!....DD Lun Mai 10, 2010 7:08 am
Azi de ziua ta, eu iti doresc iubire O viata minunata si multa fericire sa nu plingi niciodata, sa nu stii de necaz sa fii mereu frumoasa si dulce ca si azi sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea sa ii respecti pe toti , sa te respecte lumea familia sa-ti fie frumoasa si unita sa nu ai vre-un motiv sa fii nemultumita sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani iar eu te las zimbindu-ti un sincer LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Lun Mai 10, 2010 7:14 am
Va vand un pont fetelor: ii place sa i se cante de ziua ei! Asa ca.......... LA MULTI ANI CU SANATATE SA ITI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI ZILE SENINE SI FERICIRE LA MULTI ANI ,SA TRAIESTI!
Administratia si colegele iti vor canta de 27 de ori "La Multi Ani!"
Iuly35 mamica super activa
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Lun Mai 10, 2010 7:44 am
asa sa fie...sa canteee.....
sper sa placa melodia
Anna Administrator
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Lun Mai 10, 2010 3:35 pm
pt tine de ziua ta
DD mamica super activa
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Mar Mai 11, 2010 7:01 am
va multumesc pt urari si cantecele.Am avut o zi super plina ieri si nu am putut intra nici macar sa arunc o privire la ce se mai intampla pe aici si la ce faceti.Multumesc inca o data si va invit ,intarziat, la tort bomboane si sampanie
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Mar Mai 11, 2010 7:04 am
Asta asteptam,uraaaaaa! Sa fii sanatoasa,sa te bucuri de Tudor(piticul saptamanii) si sotul sa te aprecieze la suprema ta valoare!
Iuly35 mamica super activa
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Mar Mai 11, 2010 7:20 am
asaaa,deci se anunta "betie" deci,tort ,bomboane,sampanie...ginuta carne de vanat...se "incropeste" meniulll...sa fie petrecereee
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
Subiect: Re: La Multi Ani!....DD Mar Mai 11, 2010 8:25 am
scuze pt intarziere iti urez si eu un siincer la multi ani si tot binele din lume alaturi de familia ta