ok dragele mele
o sa va dau doua retete de tiramisu... vedeti care va este mai avantajoasa (la pret si munca)
TIRAMISU13 linguri zahar
4 oua
2 cutii mascarpone
400 g piscoturi
4 cesti cafea saba (rece)
amareto sau lichior de cafea
cremasefreaca galbenusurile cu 1 1/2 lingura zahar, se adaua crema mascarpone. se bae albusul cu 1 1/2 lingura zahar. se amesteca cele doua si se pun lichiorul. se da la frigider
piscoturile se inmoaie in cafea+lichior(amestec). pe un platou se aseaza un strat de piscouri, un strat de crema... si tot asa, avand grija ca ultim strat sa fie piscoturi. deasupra se presara cacao.
se lasa la frigider 24 ore
TIRAMISU 22 pachete mari de piscoturi
1 pachet crema de ciocolata Dr Otker sau crema tiramisu Dr Otker
1 kg frisca
2 cutii mari de ananas
2 csti lichior de cafea
cacao deasupra
- modul de preparare este ca mai sus, doar cu difereta ca aveti crema la gata -
PS. mie, sincer, mi-a placut mult mai mult prima varianta... este mai gustoasa, dar si a dua este gusoasa si ceva mai mic volumul e munca