3 oua
3 linguri zahar
3 linguri faina
1 vf cutit sare
1 lingura ulei
pentru umplutura
100 gr unt
350 gr branza dulce
zahar pudra dupa gust
1 lamaie mica
Se mixeaza untul cu zaharul pudra, se adauga branza, coaja rasa si zeama de la lamaie si se amesteca bine.
se separa albusurile de galbenusuri. albusurile se bat spuma tare impreuna cu sarea, adaugandu-se treptat zaharul. in spuma tare obtinuta, se incorporeaza lingura cu lingura, faina, amestecand de jos in sus, pentru ca aluatul sa ramana pufos.
tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu hartie pentru copt. compozitia se toarna uniform.
se introduce la cuptorul incalzit in prealabil, pentru cca 10-12 min. se coace la foc mediu.
se rastoarna blatul pe un prosop umed, indepartandu-se hartia de copt si se ruleaza impreuna cu prosopul. dupa 5 minute, se deruleaza si se unge cu branza, dandu-i din nou forma de rulada.