Merita discutat despre cum reusesc vedetele sa revina la o silueta de invidiat în scurt timp dupa ce au nascut? Prin multa vointa si putin ajutor. Iata câteva mamici frumoase care îti împartasesc mici secrete.
Geri Halliwell a început dieta înainte de a naste Fosta componenta a trupei Spice Girls si-a dorit sa scape de greutatea acumulata în timpul sarcinii cât mai rapid. A început sa urmeze diete chiar înainte ca micuta Bluebell sa se nasca, bazându-se pe alimente sarace în grasimi, carbohidrati si bogate în proteine. În mai putin de o luna de la nastere, cântareata a reusit sa slabeasca destul de aproape de masura rochiei preferate. “A fost foarte atenta sa nu manânce cât pentru 2 în timpul sarcinii, iar cu o luna înainte de nastere a început sa urmeze o dieta alimentara saraca în carbohidrati si bogata în proteine,” povesteste un apropiat al cântaretei. Se pare ca la ultima reuniune “Spice Girls”, Victoria Beckham i-a oferit câteva sfaturi de slabit colegei ei. Eva Herzigova crede ca metabolismul este “de vina“ Chiar si manechinul
Eva Herzigova a ramas surprinsa când a reusit sa piarda kilogramele aduse de sarcina în doar 2 luni de la nastere si insista ca nu a apelat la diete stricte sau programe de fitness extenuante. “stiu ca poate este nedrept, dar totul se datoreaza metabolismului. Manânc tot ce îmi doresc. Ador mâncarea italiana.”
Angelina Jolie a apelat la radacina de ghimbir si ceai de usturoi pentru a scapa de cele 11 kilograme pe care le-a acumulat în timpul sarcinii cu micuta Shiloh.
Jennifer Garner a mâncat salate si alimente bogate în proteine Dupa nastere Jennifer Garner si-a dorit sa petreaca cât mai mult timp alaturi de micuta Violet, iar de kilograme a reusit sa scape prin alaptare. Poti scapa astfel de 500 de calorii pe zi. Actrita a recunoscut ca, pentru a scapa de kilograme, a fost nevoie si de câteva sacrificii. “Mia luat destul de mult timp. Nu eram îndeajuns de motivata. Îmi doream doar sa ma joc cu Violet. Apoi m-am întors la sala, am renuntat la câteva alimente din dieta alimentara, cele preferate, si m-am întors la salate si alimente bogate în proteine.
Desi reusesc sa revina repede in forma, mai putin Britney Spears, orice mamica ar trebui sa stie ca frumusetea ei consta in dragostea pretioasa pe care o acorda copilului nou venit pe lume. Iar daca un sot citest acest articol ar trebui sa stie ca cel mai mare bine pe care il poate face copilului sau este sa ii iubeasca mama.