| VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Joi Feb 04, 2010 9:50 pm | |
| PE MINE NU PREAA | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Joi Feb 04, 2010 10:02 pm | |
| da destul d mult.sta cu el ,se joaca ,ma ajuta sa l spal,ii da sa pape,il adoarme ,etc |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Vin Feb 05, 2010 10:04 pm | |
| da ma ajuta ff mult cind era acasa si era asa de bn :[url=http://yo | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Vin Feb 05, 2010 11:06 pm | |
| pe mine ma mai ajuta nu pot zice imi aduce apa de baitza si mai sta cu mara cand merg lan cumparaturi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Sam Feb 06, 2010 8:07 pm | |
| ce soti si tatici responsabili avem :bebeok: |
|
| |
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Sam Feb 06, 2010 11:37 pm | |
| dar daca nu te ajuta sotu asta nu inseamna ca nu ne iubeste doar poate sunt obositi de la servici | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Sam Feb 06, 2010 11:55 pm | |
| da ioana posibil sunt obositi | |
|
| |
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Feb 07, 2010 9:55 pm | |
| sigur ana nu asa iti zice fani? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Feb 07, 2010 10:00 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Feb 07, 2010 10:17 pm | |
| | |
|
| |
allessia mamica super
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Feb 07, 2010 10:25 pm | |
| pe mine ma ajuta ff mult ,sotul meu face de toate ,sta cu copilul ,il schimba,merge la plimbare cu el ,ii da sa pape...absolut orice... | |
|
| |
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Feb 07, 2010 10:28 pm | |
| e foarte bn alesia doar de aia sunt tatici sa ne ajute | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Mar Feb 09, 2010 1:10 am | |
| pai trebuie sa ne ajute,doar nu i´am facut cu degetul ei au venit cu samanta si noi cu pamantul roditor :limbascoasa3: |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Mar Feb 09, 2010 10:22 am | |
| ce atre esti maam de kevin | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Feb 14, 2010 12:47 am | |
| |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Mier Mar 10, 2010 12:36 pm | |
| ma ajuta mult, acum nu prea mai are timp, dar cand era daria bebe mic, mic era mereu langa mine. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Mier Mar 10, 2010 12:40 pm | |
| conteaza foarte mult sa te ajute sotul,asa mai ai si tu timp de tine |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Sam Mar 20, 2010 9:21 am | |
| Eu nu am capatat nici un fel de ajutor din partea nimanui;de trei ani de cand locuiesc in acest oras,nimeni nu mi-a intins nici o mana,nici ai mei parinti si nici ai lui.Iar sotul,cu serviciul lui a fost plecat luni intregi;cand nu e plecat ori are alte misiuni(tot in cadrul serviciului)ori pleaca la vanatoare.Si in perioada sarcinii si cand am nascut tot singura am fost.Dar are grija Dumnezeu de fiecare in parte |
|
| |
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? Dum Mar 21, 2010 10:47 pm | |
| pe mine ma ajuta foarte mult cind era acasa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? | |
| |
|
| |
| VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI? | |
|