| fetelor,care din vedete va place mai mult? | |
|
+6Anna mariaa raluca08 mihaellas mami_david mamicisibebelasi 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: fetelor,care din vedete va place mai mult? Vin Feb 26, 2010 9:15 pm | |
| mie imi place mult de gabriela cristea | |
|
| |
mami_david mamica super
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Sam Mar 06, 2010 10:29 pm | |
| mie imi place mircea badea cristian brancu si nu mai stiu... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Dum Mar 07, 2010 3:12 am | |
| din romania??
mie imi place la nebunie de Victor)prezentatorul emisiunii "frumusete pe muchie de cutit") sincer el e singurul care mi-a venit in minte:))) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Lun Mar 08, 2010 11:57 am | |
| Si gusturile seamana;si imi place firea diplomata a Gabrielei Cristea si siceritatea Bahmuteancai |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Lun Mar 08, 2010 12:17 pm | |
| gabriela e o femeie frumoasa si pare asa delicata,e o scumpa.
d cabral imi place la nebunie...e un baiat super |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Lun Mar 08, 2010 12:39 pm | |
| Andreea Esca ma inspira ca putere;pare o femeie asa implinita si multumita cu ce are;ii apreciez taria de caracter |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Lun Mar 08, 2010 12:42 pm | |
| nu prea am urmarit stirile unde prezinta ea si nici n.am citit despre ea... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Lun Mar 08, 2010 12:43 pm | |
| Dar atunci de unde stii ca prezinta stiri? :tele: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Lun Mar 08, 2010 12:47 pm | |
| nah situ acum...nu-s cazuta de pe luna |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 10, 2010 12:42 pm | |
| imi place mult paula seling. si cum arata, si cum comunica...si vocea! si gabriela cristea imi place, dar nu ca si aspect. in ultimul timp s-a ingrasat rau! este inteligenta si apreciez asta la ea. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 10, 2010 1:23 pm | |
| Pai de multe ori inteligenta face un om foarte frumos;acesta este si punctul meu de vedere in ceea ce o priveste pe Gabriela(uneori mi se pare frumoasa,alteori parca mai putin aranjata).Paula SEling este una din cele mai bune voci ale Romaniei dar nu prea este apreciata(parerea mea) |
|
| |
raluca08 mamica noua
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 10, 2010 7:11 pm | |
| mie imi place de andra si de imi place ca e comica sexy braileanca | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 10, 2010 7:14 pm | |
| Andra da,dar Braileanca e de tot rasul;stire falsa vanduta presei |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 10, 2010 8:26 pm | |
| am vazut si eu de braileanca aseara la capatos. vai de ea! | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Sam Mar 13, 2010 12:41 pm | |
| andra ee super si mie imi place | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 17, 2010 9:58 pm | |
| dar de nikita nu e normala femeia asta devine cine doreste vedeta :rassd: | |
|
| |
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Mier Mar 17, 2010 10:34 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Mar 18, 2010 7:49 am | |
| Asa de dimineata?N-o pot digera cu noaptea-n cap! |
|
| |
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Mar 18, 2010 1:05 pm | |
| nici eu | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Mar 18, 2010 2:33 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Mar 18, 2010 3:09 pm | |
| da ana ginuta scoate cite una ca nu poti sa nu | |
|
| |
jolinutza mamica noua
Mesaje : 18 Varsta : 37 stare de spirit : vesela,optimista si foarte calma !
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Aug 05, 2010 1:55 am | |
| de la noi din tara,sunt cateva pe care le plac andra,imi place ca nu are aerele acelea de vedeta,apoi ioana andoni-pro tv ,imi place calmiatatea cu care prezinta stirile.,daniela crudu,isi joaca bine rolul de incuiata la minte,dar e desteapta tipa,mai sunt care imi plac.....
iar la barbatii vedeta e connecte=r,ador faptul ca e atat de sincer! jean de la craiova,arata grozav la varsta lui,si nu are deloc fitee,victor, bursucu-e trasnit rau! mihai petre,denis stefan- doi barbati care sau descurcat super in cariera lor. cabral si paval,etc.... | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Aug 05, 2010 5:44 am | |
| o simpatizez pe gabriela cristea....o femeie desteapta frumoasa,eleganta....la "capitolul" barbati....Christian Sabbagh(kanal D),si Ernest... | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 43 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Joi Aug 05, 2010 7:31 am | |
| andreea esca si mircea radu | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? Sam Aug 07, 2010 8:26 am | |
| Mie imi place mult de Andra. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: fetelor,care din vedete va place mai mult? | |
| |
|
| |
| fetelor,care din vedete va place mai mult? | |
|