Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? Empty48%CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? Empty52%CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?

In jos 
+2
Anna
mamicisibebelasi
6 participanți
AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? Empty
MesajSubiect: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Feb 13, 2010 12:57 am

Pe mine ma invitat sa merg la el in wichend si mia zis vrei sa fi sotia mea,eu am zis da si mia dat inelu de logodna si pe urma neam intilnit cu prieteni si am sarbatorit,ce frumos eraaaa :inlove:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Feb 13, 2010 1:39 am

mie mi´a dat inelul de logodna de craciun in 2006.eram la un restaurant,unde mergeam noi d obicei si mi l´a dat :inima: apoi in mai 2007 am facut cununia civila si logodna la biserica ,apoi in 2009 cand am facut si botezul lui kev ne´am cununat religios :inima:
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Feb 13, 2010 12:50 pm

:cina:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyDum Feb 14, 2010 12:03 am

nu am avut mare petrecere,doar in familie si a fost frumos :inima:
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyDum Feb 14, 2010 12:05 am

bravo andrea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyDum Feb 14, 2010 12:30 am

:queen:
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyDum Feb 14, 2010 12:32 am

hai la buna seara
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyDum Feb 14, 2010 12:52 am

stai ca vin :bebe1:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 9:03 am

Pe mine nu m-a cerut,a fost un fel de consens,nu mi-a dat inel,nu ne-am cununat religios;cea civila am facut-o noi trei si doi martori
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 9:50 am

la mine a fosr f frumos si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc
am iesit in oras mi-a cumparat un buchet de trandafiri rosii apoi am mers iontr-un parc ne-am asezat pe banca si apoi il vad ca se aseaza in genunchi si scoate cutiuta cu inelul si ma cere in casatorie,am ramas masca si bineinteles am spus da
:inlove:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 9:56 am

Ca in povesti.Eu inca mai visez la astfel de momente,dar sotul meu e mai din topor si nu se coboara la astfel de gesturi
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 11:42 am

ASA SI AL MEU GINUTA :married:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 11:43 am

Pai nu esti sor'mea?De ce ar fi foat mai frumos la tine?
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 11:45 am

DA ASA NE E DESTINUL SORUTA MEA DRAGA CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 934497
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptySam Mar 20, 2010 11:48 am

Te corectez:asa NE-A fost destinul;acum il schimbam noi.Trebuie sa ai puterea sa mergi mai departe si sa dea Dumnezeu ca toate prin cate am trecut sa fie invers proportionale cu necazurile noastre
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMar Mai 11, 2010 2:21 pm

daca tot "cotrobai' pe forum CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 150652
ca mine nu cred ca a fost nimeni ceruta de "soata''...ehe...pe mess....un mesaj scris frumos,daca vreau sa fiu sotia lui...am crezut ca e o gluma,apoi a insistat...si telefonic...deci omu avea"piticii pe creier" multi .....am acceptat,dar termenul pt cununii (civila si religioasa),a fost scurttt...in 2 saptamni am org totul.....mai frumos e ca inelul "de logodna'' l-am primit dupa un an de la casatorie tavalesc
ca noi "niminea" CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 749457
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMar Mai 11, 2010 5:35 pm

tavalesc Eu inca stept inelul de logodna,cu cerere cu tot,cu nunta.....ehe.......vise de-acum
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Mai 12, 2010 10:45 am

nici pe mine nu m-a cerut oficial, la fel se mutase la mine de aproape 2 ani si nicic gand de casatorie cu acte.... in final au intrat ai lui si ai mei pe fir..... inelul mi l-a cumparat socra-miu TTTT , si i l-a dat lui sa mi-l dea CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 913730 halal romantism.
Sus In jos
rebek2508
mamica super
mamica super
rebek2508

Varsta : 35
stare de spirit : foarte bunaaa

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMar Iun 22, 2010 11:23 am

in cazu asta am si eu plangeri...nici eu nºam fost ceruta in casatorie...k pana sa facem nunta aveam fata d un an si ceva...asa k momentuº mult asteptat d mine sºa dus d rapa....mai rad si ii zik...auzi ma u knd ma ceri in casatorie??si el imi raspunde da ce nu teºam cerut o data??si el se refera la prima data knd au venit parinti lui la ai mei sa se revada(ptr k se cunosc mai bine dekt yo cu ady)numai k atunci nici pomeneala d nunta si d cereri in casatorie CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 248404 CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 634724 CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 634724 ...asa k noi putem visa in continuare fetelor pana la nunta d argint...poate atunci ne cere..:))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Iun 23, 2010 6:44 am

CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? 634724 Noi ne-am casatorit pentru ca nu puteam primi indemnizatia in orasul in care m-am mutat(inca aveam adresa in buletin din Bucuresti);asa ca.......am facut-o pentru buletin!Va dau voie sa radeti,ca e tare romantica si de vis si cererea mea.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Iun 23, 2010 6:46 am

super tare,"afacere".....noroc de indemnizatie,ca uita "omu" sa te ia de nevasta tavalesc
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Iun 23, 2010 6:50 am

Eheeee,a uitat el multe;inclusiv florile la cununie(ca noi n-am facut nunta);noroc cu martorii mei(cununia a fost facuta in 4 + fi-miu)ca aveau flori sa-mi dea in cap la iesire;cand s-a terminat cununia de vis le-am dat inapoi ca sa aibe si ei ce tine deasupra noastra.In plus aveau o punga de orez si nefiind mai multa lume au aruncat-o doar ei;imaginati-va cum am simtit orezul ala,ca un bolovan!Asa ca in pozele noastre de la cununie am iesit cu totii strambi: noi de durere si ceilalti de ras iar Denis de plans ca avea colici.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? EmptyMier Iun 23, 2010 6:52 am

tavalesc cununie cu "durere,lacrimi si ras"...de vis ce sa mai vb...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?   CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE? Empty

Sus In jos

CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Dragostea înainte de căsătorie
» O noua tema a fost abordata

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente