Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Dragostea înainte de căsătorie EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Dragostea înainte de căsătorie EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Dragostea înainte de căsătorie EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Dragostea înainte de căsătorie Empty48%Dragostea înainte de căsătorie Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Dragostea înainte de căsătorie Empty52%Dragostea înainte de căsătorie Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Dragostea înainte de căsătorie

In jos 
+3
cao2011
mariaa
Anna
7 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

Dragostea înainte de căsătorie Empty
MesajSubiect: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Apr 14, 2010 10:22 pm

Eu cred că astăzi e deja o legendă când mai auzi pe cineva că vrea să facă dragoste, doar cu persoana iubită, numai după ce se căsătoresc. Până acum 20 de ani nu era un mit ci era ceva normal şi foarte frumos. Astăzi din cauza televiziunii, a presei şi mai ales a publicităţii am fost bombardaţi cu modul de viaţă al americanilor şi cel al europenilor occidentali în care vedem că pentru ei căsătoria nu mai reprezintă mare lucru şi cum tinerii au început să facă dragoste înainte de căsătorie consumându-se unul pe altul din dorinţa de a obţine plăcere.

A face dragoste înainte de căsătorie e un păcat şi păcatul este pedepsit de Dumnezeu mai devreme sau mai târziu, asta în cazul când nu este mărturisit. Păcatul e pedepsit pentru că el afectează în acelaşi timp mai multe persoane iar indirect afectează pe toţi oamenii. De aceea s-a ajuns astăzi ca o femeie care se căsătoreşte, să se fi culcat cu mai mulţi bărbaţi înainte, lucru care va afecta viaţa ei de familie, a soţului şi a copiilor ei. Iată cum acest păcat răneşte cele mai dragi persoane din viaţa noastră! Cine ar fi fericit cu gândul că soţul (sau soţia) şi-a impărţit trupul şi intimitatea cu altcineva înainte de căsătorie?

Astăzi tinerii care n-au făcut dragoste niciodată sunt complexaţi în faţa celorlalţi şi se simt inferiori. Pentru că simt o presiune din partea prietenilor, din partea televiziunii şi a afişelor cu mesaje sexuale de peste tot şi vor să fie şi ei în rând cu ceilalţi şi caută să “cunoască” cât mai repede pe cineva.

Nu le spune nimeni că a face dragoste, nu e ca-n filmele romantice de la Hollywood, şi ca-n reclamele senzuale la ciocolată. Nu le vorbeşte prea multă lume despre eşecurile lamentabile ale tinerilor care au făcut dragoste după ce s-au cunoscut de 2-3 săptămâni şi nici de consecinţele ce vin după aceea. Ei doar sunt învăţaţi că trebuie să facă dragoste încă de la 14-15 ani.

Din proprie experienţă vă pot spune că doi tineri îndrăgostiţi care nu fac dragoste înainte de căsătorie se-nţeleg mult mai bine decât dacă ar fi făcut şi nu se plictisesc unul de celălalt, vor mereu să se vadă, vor mereu să stea împreună unul cu celălalt şi se au în gând unul pe altul mereu. Sunt bucuroşi când sunt împreună şi se alintă mai des, se uită cu drag unul la altul, li se citeşte bucuria pe faţa lor.

Lucrurile stau cu totul altfel la cei care deja s-au “cunoscut”, ei afişându-se mai maturi şi nu se mai arată aşa de interesaţi unul de celălalt, nu se mai alintă aşa des şi pe undeva se vede o stare de monotonie în relaţia lor. Nu mai există între ei taina aceea frumoasă care se descoperă doar după ce Dumnezeu prin energia (harul) Lui îi uneşte şi-i face un trup, exact aşa cum era omul creat de la începutul lumii.

“Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.” (Fc.1,27)

Am trăit şi am văzut că tinerii care nu-L supără pe Dumnezeu făcând păcatul acesta, primesc mare ajutor în timpul vieţii şi sunt foarte fericiţi în sânul familiei lor. Pe când cei care au făcut dragoste şi nu s-au temut de consecinţele păcatului, suferă chiar în viaţa de familie ajungând să nu se înţeleagă bine cu soţul sau soţia, sau nu pot avea copii, se plictisesc şi vor să cunoscă pe altcineva, sau ajung să le pară rău că s-au căsătorit, şi multe altele.

Consecinţele păcatului nu se observă câteodată imediat la tinereţe, dar mai târziu ele sunt greu de suportat. Dragostea înainte de căsătorie este desfrânare pentru că nu este ancorată în veşnicie, pentru că cel care vrea să se culce cu o fată caută doar plăcerea imediată şi nu este pregătit să stea lângă acea femeie pentru toată viaţa, şi o poate părăsi când vrea fără să suporte consecinţele.

Sfinţii ne spun că plăcerea relaţiei intime dintre un bărbat şi o femeie a fost lăsată de Dumnezeu pentru a ne încuraja să facem copii şi să ne bucurăm de ei. Relaţia de dragoste dintre un bărbat şi o femeie implică şi responsabilitate nu numai plăcere. Cine fuge de responsabilitate şi fură doar plăcerea la un moment dat va suporta consecinţele iresponsabilităţii.

“Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.”(1Co.6, 9-10)
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Apr 29, 2010 9:17 am

dragostea dinainte casatorii nu stiu atunci eee o dragostee nu asaa adancaa caa daragostea adevrat ee sotul pe care l-am aless
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Mai 12, 2010 11:50 am

sa fim seriosi, in ziua de azi rar auzi de virgini la casatorie. si acu depinde cum privesti lucrurile: uneori e bine alteori e rau. Ca sa fim seriosi ,daca nu se potrivesc in pat partenerii atunci ies conflictele cele mai mari, si nefericirile dintr-o casnicie.(parerea mea e important c-am 80% sexul intr-o relatie si 100% respectul si increderea.)
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Mai 12, 2010 7:17 pm

Dragostea înainte de căsătorie 841731 da cao ,asa arata statisticile,si sincer ai dreptate...cele mai multe divorturi au ca "baza" nepotrivirea intre parteneri in intimitate,chiar daca acestia (fie ei sau ele)o 'imbraca"in alte acuzatii mai "mizerabile" Dragostea înainte de căsătorie 248404
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:16 am

fetelor eu sincera sa fie am fost ""fata mare"' cum se zice cand l-am cunoscut pe sot
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:18 am

Felicitari pentru asta Ana,dar ce varsta aveai tu cand te-ai maritat si ce varsta eu?Pai,pana la 28 de ani faceam panza de paianjeni cu tot cu "spirocheti" tavalesc
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:21 am

ioi gina ca tare mai esti tavalesc
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:35 am

ca si anna,"graba" mea spre a ma casatori a culminat cu o jignire din partea fostului..."daca ai fost proasta cine sa se apuce de tine" hhhh ...deci la 17 ani trebuia sa fiu "rodata"..... Dragostea înainte de căsătorie 749457
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:37 am

cheers da 16- - 17 ani e varsta in ziua de azi
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:50 am

buna fetelor...virginelor:))))
Dragostea înainte de căsătorie 749457
bravoo anna...sunt mandra de tine!!!
eu nu...
nu eram virgina cand l-am cunoscut pe Alin la 19 ani..el insa ...ghici era !!!!
mai rar asa ceva..deci pt el eu sunt prima
Dragostea înainte de căsătorie 913730
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:55 am

tavalesc Eu am fost "Mama Dolores" la doi incepatori tavalesc
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:57 am

Dragostea înainte de căsătorie 150652 olo_family crezi ca eu as fi vrut sa fiu..... Dragostea înainte de căsătorie 767206 ..asa a "iesit''...dupa ce s-a intamplat,maikmea a zis ,ca nu mai pot intra in biserica...cata prostie am "acumulat" atunci...daca fetele din ziua de azi"o fac" cu...cap...ferice de ele...totul e sa stie cu cine...nu sa schimbe barbatii precum lenjeria intima...ma uit la fikmea cea mare,discutam ca prietene,si incerc sa o apropii cat mai mult,sa nu ii fie jena de mine...
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 6:57 am

Dragostea înainte de căsătorie 25782 ginuta!!!

da iuly , erau alte vremuri,alte conceptii,dar acum ai sansa sa schimbi totul educand-o pe fica ta mai mare...incerca din toate puterile sa ii fi cea mai buna prietena!
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 7:01 am

da fetelor intradevara cum vad alte femei cum cunosc nu 2 ginuta TTTT ci 5-6 barbati si poate mai mult insa eu de cand mi-am zis cu cel ce ma voi casatori cu el sa incep insa cand am inceputo o rusine pe mine ca zicii ca eram speriata de bombe ce sa fac si ce nu sa fac TTTT deci recunos este bine sa cunosti inainte si alti barbati ca doar nu dai in cap la nimeni asa- i ?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 7:13 am

da,asa este...''tampa'' mai eram atunci,cand imi aduc aminte ce mentalitate aveam ma ingrozesc..fac tot ce pot pt fetita cea mare sa nu fie o experta in viata sexuala,dar sa stie cum e atunci.... cand ii vine menstruatia, sa nu spuna ca mine ,ca voi muri ca imi curge sange....pfiii...ce idiotenii...
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 7:17 am

da asa e sora mea cea mare e tare dura fetelor le este rusine sa zica ca le trebe tampoane insa ce a mijlocie fetita ei are 7 ani si o intraba mami pe unde vin nepotei ? i arata ca de sub brat TTTT tare super e sora cea mijlocie
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 3:45 pm

si eu aveam aceeasi metalitate, mama nu a vorbit cu mine nimic, ii era rusine, insa am avut parte in facultate de prietene mai experte ca mine in ale sexului, care mi-au schimbat incet si sigur mentalitatea despre asta. e f . imoprtant sa aibe cine sa te ghideze. Am dat peste greutati de la 20 de ani, si "mi-am facut de cap, cu cap" si nu am avut probleme. Sotul meu nu a fost primul, si nici eu prima pentru el, dar nu ne-a impiedicat cu nimic asta, sa nu ne intemeiem o familie(cum era conceptia inainte: toata lumea virgina, ca daca nu ...rusineeee). Pana la urma e importanta protectia ( cheers noroc cu prezervativul si alte minuni din ziua de azi). Si daca gasesti si omul potrivit, o aventura acolo nu strica (in cazul pustoaicelor de 18 ani vorbesc)
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyJoi Mai 13, 2010 5:55 pm

pai da acum am si eu aceeasi parere Dragostea înainte de căsătorie 749457 ...sa am 18 cu mintea de acum...nu ca "mi-as face de cap"...dar o alta mentalitate...tocmai de aia cu fikmea cea mare vorbim orice...
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyVin Mai 14, 2010 9:33 am

da asa voi proceda si eu cu a mea
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptySam Mai 29, 2010 10:23 am

si eu am fost virgina la nunta
deci sotul primul,nu ca regret dat azi n-as mai face la fel
am zis ca pe bia o voi invata sa se cunpoasca mai bine cu respectivul
noi am fost asa crescute si nu stiu daca a fost tocmai bine
mi-ar fi placut sa stuai cu al meu inainte de casat macar 6 luni impreuna sa vedem cum e
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptySam Mai 29, 2010 11:32 am

da si eu am stat 3 luni asa dia si ce folos as mai vrea sa fiu fata da cu mintea de acum
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie EmptyMier Iun 09, 2010 4:43 pm

erau alte vremuri......
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragostea înainte de căsătorie   Dragostea înainte de căsătorie Empty

Sus In jos

Dragostea înainte de căsătorie
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CUM ATI FOST CERUTE IN CASATORIE?
» un pas inainte patrick -darius
» va rugati inainte de culcare şi de masa?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente